| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Papoušek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1205  [Dalších 1095 >>]
Milada 144312
23.9.2014 14:55:23
Plazi mu nevadí, ale už jsme jednou ještěrku měli a museli jsme ji vrátit, jelikož nám vůbec nejedla. A kvůli jejich ceně to už nechci riskovat...
Milada 144312
23.9.2014 14:51:39
To je dobrý nápad, můžu zkusit :-) dík
Filip Tesař 134358
23.9.2014 11:27:07
K alergii psali jiní, já nevím.

Čistší a mnohem méně hlučné jsou třeba stříbrozobky šedé, nenaučí se mluvit (ale to spousta andulek taky ne), občas zacvrlikají takovou tichou, příjemnou melodii. Patří k levným ptákům, dají se pořídit dvě (bude jim líp), jsou malé - snažší údržba a míň bordýlku(velikost chůvičky, zebřičky).
Pam-pela 97353
23.9.2014 1:48:55
Rybičky jsou naprosto nekontaktní a nic se nenaučí, to je naprosto jinej level ~d~.

Milado, nějaké projevy alergie taky máme, ale doma máme psa, kočku, měli jsme i andulky.
Poslední šikovnou andulku nám napadla straka přes koupátko a bylo...
Nejalergičtější byl starší syn - hlavně na kočky, ale třeba konkrétní naši dlouhosrstou kočku snášel perfektně, vůbec mu nevadila...pak jednou moc chtěl činčilu, jenže stačilo, aby si ji v krámě pohladil a bylo jasno.

Doporučila bych možná ne hned zvířátko zavrhnout, ale spíš si vyzkoušet u chovatele, zda byste zrovna tenhle typ peříček a trusu a prachu z krmení snášeli ~d~.
Náhodou je krásný, když takhle velký kluci mají zájem o chov zvířat a mají k nim vztah, určitě to dokáže eliminovat spoustu jiných (i výchovnývh) problémů. Třeba náš mladší syn miluje "svého" pejska, stará se o svoje rybičky a vím, že by nebyl (možná i díky lásce ke zvířatům) schopen nikomu schválně doopravdy ublížit. A běhá mezi klukama i s tím naším bílým malým "smetákem".
Ten starší syn má svou domácnost a koupili si taky psa, spí s nima dokonce v posteli, pes mu nevadí mu do té doby, než ho oblízne :-). Takže dá se leccos i při alergii, jen je nutné to prostě nezávazně zkusit.
Tragika 61116
22.9.2014 23:47:03
NEKUPUJ!!!
Klarisanek 111002
22.9.2014 23:03:08
Moje teta ji ma a za me ani nahodou. Je to blby ptak, ktery se mozna nauci neco rikat, ale jinak jenom rve a kdyz ho pustis, tak vsude kadi. Bordel nadela vic nez stado slonu. A pro alergika, to uz si vubec neumim predstavit.
Modřinka 37246
22.9.2014 22:36:31
Měli jsme andulku léta, bordel je z nich veliký a všude. A to byly jen ve velké kleci, nelítaly po bytě. Pokud máte alergii, rozhodně ne.
Ráchel, 3 děti 76748
22.9.2014 22:35:39
haha, rybičky, manžel má alergii na žrádlo pro rybičky ~t~
Ráchel, 3 děti 76748
22.9.2014 22:34:42
ono to fakt záleží jak kdo. já mám alergií řadu, ale většinou nemám takové ty očividné projevy. spíš se mi to odráží na imunitě. akorát teda kočku bych doma nemohla mít v žádném případě.

u anduly kde taky o to pořádně kolem ní uklízet, luxovat atd., hlavně když přepeřuje.
Ráchel, 3 děti 76748
22.9.2014 22:32:49
1. Je těžké se o ni starat?
nijak zvlášť

3. Všichni z našeho domu pracujeme či chodíme do školy, nevadilo by andulce, kdyby se jí dopoledne nikdo nevěnoval?
když se jí budete věnovat zbytek dne, tak to nevadí

4. A jestli by jste ještě něco věděli dalšího, budu ráda když mi poradíte. Za odpovědi děkuji předem, Milada.
nekupovat ve zverimexu, ale od chovatele, ručně krmenou. pokud jste z Prahy či okolí, ráda dám kontakt na dobrou chovatelku.

Co se týče alergií - já jsem taky na tohle všechno alergická a andulu doma máme. Nicméně nechala jsem si udělat testy přímo na andulku a na tu alergická nejsem.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1205  [Dalších 1095 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.