Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina, 3 synové | 101865 |
2.12.2019 6:48:37
Chodím do smíšené sauny sama docela běžně.
Chlapi převládají. Že je někdo nahatý mi neva. Někdy jsou tam i bazény, kde se koupou všichni nahatí a za plného světla, zatím jsem na nikom neviděla nic neočekávatelného. Většinou se nikdo s nikým nebaví. Není čeho se bát. |
Majákova | 43170 |
1.12.2019 21:35:57
Buchli
Sama bych nešla, ale taky by mě to zajímalo, zda samotná žena ve smíšené sauně je za exota. |
-Velšice- | 152842 |
1.12.2019 21:18:31
Chodim kazdou zimu s kamaradkou. Kdo chce, je zabalenej v prosteradle, kdo se nestydi, je nahy. Prevladaji muzi, zeny jsou vzdy s partnerem, nebo kamaradkou, chlapi i sami.
|
Termix | 105545 |
1.12.2019 16:51:10
Přesně tohle se mi kdysi stalo. Děti měly plavací kurz a já chodila v to dobu plavat a pak do saunového centra. A najednou … dobrý den, paní profesorko …. už nikdy v životě jsem tam nešla . A začnu zase, až přestanu učit na VŠ.
|
Monika | 123907 |
1.12.2019 16:29:07
Ve smíšené sauně jsem nikdy nebyla sama, jenom v páru, samotné by mi to nebylo příjemné, i když jde téměř jistě jen o můj pocit. Přímo v sauně se většina lidí trochu zakrývá, pokud jsou tam s "cizími" lidmi. V odpočívárně se zarývají všichni. Jedině 100% nahaté místo je tedy sprcha, příp. bazének a jiné ochlazovací prostory. Můžeš se snažit jít ochlazovat ve chvíli, kdy tam nikdo jiný není, ale to se nemusí podařit
|
Majákova | 43170 |
1.12.2019 16:09:44
Koliho, super, přesně toto jsem potřebovala vědět, abych se nedopustila něčeho zcela mimo saunové zvyklosti. Díky.
|
Koliha velká | 153026 |
1.12.2019 16:05:24
Vůbec ne. Záleží na tvém pocitu a kde se zrovna pohybuješ. Mimo vlastní saunu (bar, odpočívárna) si většinou lidé obojího pohlaví omotají prostěradlo tak, že mají jakési šaty - muži jen kolem pasu, nebo jakousi římskou tógu přes rameno - obojí pohlaví. Ženy si často dělají šaty bez ramínek. Hodně lidí si nosí vlastní župany. Já mám v oblibě si ty "šaty" umotat z ručníku a prostěradlo si hodit kolem ramen jako plášť - vypadám pak jako ponrava.
Ve vlastní sauně se vyžaduje jen to, abys měla prostěradlem podloženy všechny části těla, kterými se dotýkáš lavic, na kterých se sedí - je to proto, aby se pot vsakoval do látky a ne do toho dřeva, protože je to fuj. Někdo zůstane sedět v těch umotaných šatech, někdo si je rozbalí, hodí je nadél a lehne si, některé ženy si sednou a stáhnou si je do pasu, já si většinou to prostěradlo rozložím na lavici včetně té nade mnou, abych se mohla opřít, usadím se a cíp si přetáhnu přes klín, nahá prsa mi nevadí. Prostě co každému libo. |
Majákova | 43170 |
1.12.2019 15:50:54
Koliho, takže to není trapné vůči těm nezahaleným?
|
Koliha velká | 153026 |
1.12.2019 15:47:48
Můžeš se zahalit přesně tak, jak ti bude příjemné.
|
Majákova | 43170 |
1.12.2019 15:46:09
Já ani nevím, zda člověk sedí zcela nahý na prostěradle, nebo je zvykem třeba některé partie překrýt. Nebo jestli když tam jde žena zahalená v prostěradle, tak se to považuje za neslušné? Dost mých kolegů má prý zkušenost s tím, že tam narazili na bývalé, ale i současné žáky, proto tam raději nechodí ( i když máme vstupenky právě z práce). Tak bych přece jen raději saunovala zakrytá prostěradlem, ale nevím, jestli to není faux pas.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.