| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 57713  [Dalších 57583 >>]
Anthea 47738
23.11.2024 13:12:32
Neznámá, já už s výzdobou začala dopoledne, celkem to mám hotový, akorát přemýšlím, jestli se pustit ještě do dělání adventního věnce.

A u nás už rodina na to nic neříká, vědí, že jsem typ na tématické dekorace.

Jinak gratuluji, že Ti konečně nasadili správnou léčbu a už je líp.
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 13:04:23
Neznámá, model kafíčkování s babkami a pečování o vnoučata asi není úplně pro mě.
Možná v osmdesáti, pokud bych se dožila, ale teď určitě ne.
Kávu mám ráda a hypotetická vnoučata miluji už dopředu, ale na jedné straně ráda přicházím mezi lidi různého věku a mimo to jsem celkem individualista.
neznámá 91073
23.11.2024 12:58:53
Mě udělalo radost, zjištění, že příští neděle je adventní, takže můžu konečně začít ve velkém zdobit dům a chlap nemůže říct ani popel.~t~
neznámá 91073
23.11.2024 12:55:29
Já jsem asi z líny rodiny, obě moje babičky odcházely do důchodu krátce po padesátce, myslím že v 53 letech do předčasného a nenudily se. Jedna byla hodně společenská, ta jezdily s kamarádkami po výletech a neustále kafíčkovaly, měla zahradu, zvířectvo, vnoučata.
A druhá babička až v duchodu začala cestovat do zahraničí jinak je celkem líná a tak nějak se akorát "motá" kolem baráku, ale už na to asi i má věk. Vlastně ještě za covidu v osmdesáti letech byla se zájezdem v Benátkách. Většinou jsem s ní jezdila jako doprovod já a tempo těch seniorů jsem měla co zvládat. ~8~
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 12:42:25
Huso, univerzita třetího věku je hezká forma socializace.
To možná také jednou zrealizuji.
Já mám práci, která mě zatím těší a nabíjí a pár let s ní ještě počítám. Ale okolo šedesátky to klidně může být jinak, to už tady také třeba nemusím být vůbec, co já vím...
Stará husa 154854
23.11.2024 12:40:10
Ropucho, moje maminka pracovala celý život na plný úvazek a doma měla na starosti celou domácnost, táta ani já jsme ji v ničem nepomohli, a šla do důchodu až v 62, kdy se narodila moje dcera, aby mi mohla pomáhat. Nebýt toho, chodila by do práce ještě déle, ji to, narozdíl od domácnosti, hrozně bavilo.
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 12:37:58
Půlko, je to individuální.
Mého tatínka představa důchodu také děsila, neuměl si představit, že z něj bude "dědek". Ve věku, kdy by teoreticky měl odcházet do důchodu, si zakládal živnost a učil se úplně nové věci.
Pracoval do slova a do písmene ještě na smrtelné posteli, v nemocničním pokoji seděl s notebookem a telefonem. Někdo to tak má a je to také v pořádku.
K_at 121378
23.11.2024 12:33:52
Půlko, ona se dostaví postupně trochu únava. Děti budou pryč. A zrovna teda u tebe vůbec nepochybuji, že budeš mít tolik zájmů a nápadů, že nebudeš vůbec vědět, co dřív.
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 12:33:15
Neznámá, tak ve věku po šedesátce už je to zase něco jiného než ve věku po padesátce, kdy chodily do důchodu starší ročníky žen.
Kdybych šla do důchodu jako moje maminka, tak bych to měla už na dohled, a na to se zkrátka ještě nějak necítím. Jenže maminka byla ten uštvaný typ, který zvládal děti a domácnost při plném pracovním úvazku, kdysi ještě s pracovními sobotami, krátkou dovolenou... Vůbec se jí nedivím, že z toho vystoupila ochotně a jak říkala, trvalo jí několik let v důchodovém režimu, než dospala letitou únavu.
Mně vznikne nárok na státní penzi (pokud mi někdy vznikne, vývoj je nejistý ~:-D ) ve věku, kdy už možná ráda opustím i částečný úvazek, pokud ho neopustím dobrovolně ještě dříve.
Půlka psa 24064
23.11.2024 12:24:55
Tak já musím přiznat, že mě představa důchodu úplně děsí. Pracuju kontinuálně 25 let daleko nad rámec běžné pracovní doby a vůbec se mi zatím nelíbí, že to nejdou skončí. Ale nemůžu samozřejmě vyloučit, že jednou zmoudřím.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 57713  [Dalších 57583 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.