Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sylvie | 664 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:31:06
Takže když tak koukám do obsahu, přemýšlím, že diskuze na NP není spíš flame war.
„Ryzí“ flamewar se vyznačuje zvláštním účelem zasílaných příspěvků - cílem je protivníka nikoli přesvědčit, ale porazit, případně naštvat. Fakt přemýšlím, že je mým cílem Kiliho naštvat, nebo jenom přinutit k nějaké odpovědi jiné než "to_dá_přeci_rozum" :o/ |
Morrigna | 50389 |
Re: a když už jsem tady,6.10.2008 21:31:06
Ajli - mám ti ve středu přinést tu knížku o indiánech? Není zrovna nejlehčí, tak abych jí netahala zbytečně.
|
Sylvie | 664 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:25:32
Morrigna - tý jo, člověk se pořád vzdělává :o)))
|
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:25:16
Morrigno, jukni TAM.
|
Morrigna | 50389 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:22:01
Frida - pozor TROLL, nekrmit!
|
zdravotnice porodnicodomorodka | 87730 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:12:57
Něco hezkého, tato úžasná sympatizantka podepsala petici, je skvělá:
http://www.stream.cz/video/148954-intimni-zpoved-olga-sommerova/0 |
marketa |
• |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 21:10:55
obcas vam sem nakukuju, ale nemam vetsinou cas psat.
prave jsem si precetla ten clanek od kiliana. to je ale demagog :-((((( hruza. neznam ho, ale pocitam, ze to bude peknej geront, jak neustale zchytrale vsechny poucuje a tvari se, ze ma na vsechno patent. nechutne manipuluje informacema, vytrhava je z kontextu a z lidi, kteri maji na veci jiny nazor dela blbce a zesmesnuje je trapnymi prirovnanimi. ach jo :-( takovyhle me vzdycky nastvou, ja vim proc to normalne radsi nectu. nastesti je ten clanek dost zmateny a nema moc hlavu a patu. a kdo se jen trochu zajima, musi videt, ze 100 let za opicema je spis pan doktor. jak se porad vytahuje, ze cechy maji jednu z nejnizsich umrtnosti novorozencu. nevite, jak je na tom nemecko? skoro bych si typla, ze jeste lip a ambu porody jsou tu normalni. zadna kovbojka ve zpravach. poporodni pece PA doma take a hradi ji pojistovna. atd.atd. vite to urcite lip nez ja. zkratka bylo jedno kralovstvi, za sedmi rekami a za sedmi horami a v nem mala nemocnice na kraji mesta ... |
mose_ | 83632 |
Bulovka, Bachovky6.10.2008 20:33:43
Nemám šanci vás dočíst, tak jen dodám k Bulovce, že opravdu ten požadavek o nutnosti osobního dostavení se pediatra už neprosazují. Trochu jsem tam s nimi diskutovala o tom, jakým způsobem by se jim jako ten pediatr prokazoval - nepředpokládám, že osobně znají všechny, tak jako jestli si má s sebou vzít diplom, nebo jestli ho budou přezkušovat - netvrdím, že to zrušili kvůli tomu, ale zmateně se tvářili dost. Popravdě, kdyby tenkrát po mně chtěli donést celou Klapzubovu jedenáctku v čele s papežem v zubech, za možnost jít domů by mi to stálo, mám z nemocnic fakt fobii a za celou dobu jsem tam skoro vůbec nespala a ke konci mlela z posledního únavou.
Nevím, kam se situace na Bulovce od té doby posunula, ale já tam měla velmi intenzivní pocit, že tam jsou dva zcela názorově odlišné proudy, dokonce jsem byla svědkem i střetů na téma zasahovat/nezasahovat do přirozeného procesu porodu. Konkrétně zrovna u mně příkazy aktivního dr. Zah. v podstatě všichni ignorovali, takže párkrát přiběhl, poskakoval, jaktože nikdo neprovedl to, co přikázal a to bylo asi tak všechno. Ještě jsem zaregistrovala, že jste tu řešili bachovky, hodně se tím zabývám, momentálně je studuju, tak se omlouvám pokud to už zaznělo, ale hlavní u bachovek je, že se zabývají emočním vyladěním a vůbec rovnováhou emocí. Samozřejmě,že nerovnováha v emoční oblasti se může odrazit i v somatickém zdraví. Správně by se měly vybírat po podrobném pohovoru s klientem, krizovky jsou směs, která samozřejmě pomůže, ale ladění po jednotlivých složkách je určitě lepší. Krizovky jsou naopak nejlepší volba pro úplně malé děti a zvířata, pokud se na ně neumíme dobře naladit nebo vcítit, protože právě ta emoce je určující. Pro těhotné,zvířata a děti existují i bezalkoholové, ale ty se mi nepodařilo tady sehnat. Koukám, že jsem ukecaná, omlouvám se za román, jen je to moje oblíbené téma |
Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
Re: a když už jsem tady,6.10.2008 20:12:15
jojo tenhle styl a ton že jhsem totálně blbá měla původní gyndr mimopražská když jsme jí řekla že mám potizivní test.. pak jsem se vetřela sem. tenhle mi přijd eže fakt respektuje moje názory, rozhodnutí atd. sestřičky sice občas maj šok když něco odmítnu ale mlčí.
|
krutihlav obecný | 86919 |
Re: a když už jsem tady,6.10.2008 19:58:01
Jiřule, no mně jí vnucuje pokaždý, když tam jsem, což bych ještě překousla, kdyby to neřikal tim jeho tónem ála "slečno, vy jste ale blbá". Navíc mám občas nepravidelnej cyklus, prej to nic jinýho než HA nesrovná. Nemám s tim ale problémy, tak jsem zatím myslela, že netřeba napravovat něco, co nedělá neplechu. Já HA nechci, dokonce bych ani neměla ze zdr. důvodů a on to jaksi odmítá respektovat. Jinak mimčo bysme si případně samozřejmě nechali, tak nevím, v čem je (dle doktora) problém.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.