Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Grainne | 67561 |
3.3.2012 17:45:06
kili, takže dohady o to, co kdo a kdy "prošvihl" - přehlédl, zanedbal.............
Tohle nevím, jestli skutečně bude "tak horké", pokud vím, tak praxe ve většině porodnic nezajišťuje kontrolu lékaře ani po té zde zmíněné hodině, nejedná li se od počátku o porod, kde se předpokládají komplikace. Takhle myšleno, bude to nevýhodné pro PA, která jediná ponese zodpovědnost za péči při porodu až do okamžiku předání. Tedy nevýhodné, chtějí li s kompetencemi přijmout i zodpovědnost, pak je to v pořádku. Jen, kdo tedy bude stát o tu zodpovědnost. Já bych se bála víc těch dohadů. |
Elena F. | 128282 |
3.3.2012 17:36:46
Dokonce i bez licence státu, jen aby se chovala lidský...
|
Elena F. | 128282 |
3.3.2012 17:33:59
A pak se divíte, že ženy si přejí rodit doma... já bych si třeba vůbec nepřála cizího chlapa na porodním sále... jak nějaká žena může nechat poučovat od chlapa jak má porodit své díte, jak si nějaký chlap může dovolit rozhodovat o tom co je pro ženu u porodu nejlepší jen protože má vysokoškolský diplom, To je pro mně nevysvětlitelnou záhadou.
To už raději tu porodní babu... |
.kili. | 125672 |
3.3.2012 17:18:02
"ty změny, ke kterým by mohlo dojít při převzetí celého vedení porodu PA, by musely být nějak moc velké"
to si myslím také, ale tak vyjádřilo ministerstvo ideový záměr a já nemám důvod mu nevěřit, že jej chce i takto zrealisovat, píši tedy k uvažované realisaci. Uvidíme, co k ní ze záměru zbude. |
.kili. | 125672 |
3.3.2012 17:14:55
" předvádíte zde názornou ukázku chování, kvůli kterému, nemám ráda doktory. "
To se ovšem, po Vašem písemném vystoupení, dalo i očekávat, nic proti tomu, nikdo Vás nenutí abyste někoho měla ráda. Někdo zas třeba bojí së kominíků a nemá rád pohodné. |
Rapiti | 37804 |
3.3.2012 17:13:54
Asi nechápu. Jen zjednoduším svojí myšlenku. Myslím, že ty změny, ke kterým by mohlo dojít při převzetí celého vedení porodu PA, by musely být nějak moc velké. Provozní a personální kapacity příliš velké změny totiž neumožní.
|
Elena F. | 128282 |
3.3.2012 17:10:45
Pané Kili, předvádíte zde názornou ukázku chování, kvůli kterému, nemám ráda doktory.
|
.kili. | 125672 |
3.3.2012 17:08:36
"Když nastane komplikace, tak asi neodchází pryč, předpokládám, že o hodinu dřív o té komplikaci nemohl nic vědět. Jistě jsou komplikace, které mají svůj čas a není důvod ke spěchu, ale i u těch je to pořád komplikace a tedy takový porod už PA vést samostatně nemůže. Laicky odhaduju, že plně samostatně by PA mohly vést v porodnici tak 20% porodů. U ostatních se nějaká menší či větší komplikace asi vyskytne."
Jeví se mi to tak, že vůbec nechápete, o čem jsem psal. |
Rapiti | 37804 |
3.3.2012 17:02:05
"když přichází co hodinu, je informován a v obraze"
Když nastane komplikace, tak asi neodchází pryč, předpokládám, že o hodinu dřív o té komplikaci nemohl nic vědět. Jistě jsou komplikace, které mají svůj čas a není důvod ke spěchu, ale i u těch je to pořád komplikace a tedy takový porod už PA vést samostatně nemůže. Laicky odhaduju, že plně samostatně by PA mohly vést v porodnici tak 20% porodů. U ostatních se nějaká menší či větší komplikace asi vyskytne. |
.kili. | 125672 |
3.3.2012 16:57:53
".......aby se nedohadovali tak dlouho, než se "něco" stane.........."
ono moc nejde o dohady mezi nimi, na ty nemusí být čas, jde o foresní dohady o to, jaký byl stav v době předání/převzetí do péče, a to jak ve věci péče o těhotnou, tak ve věcech péče o rodičku a novorozence. Dohady mezi nimi mohou být potom, třeba před soudem. Pro toho doktora bude v takovém systému samostatné jedinečné péče PA podstatné postavit diagnosu, zhodnotit stav, zvážit péči, to vše narychlo, na rozdíl od současnosti, kdy se v průběhu aktivního dohledu nad fysiologickým průběhem porodu seznámí s řadou věcí a tak jeho rozhodnutí pak z toho poznání může vzejít snadněji, rychleji, přesněji. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.