| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

Porod doma - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 37606  [Dalších 35596 >>]
.kili. 125672
3.3.2012 15:06:51
"Prosím snažně o vyvrácení spekulace pomocí prostého aritmetického úkonu."

psal jsem o aritmetickém úko u, užitém v dialektické úvahy nebo v úvaze v rámci prosté školské logiky. Samotný úkon není dost dobře možný.

Pro úvahu v rámci prosté škoské logiky, kterou nemáte za cizí,
potřebujete znát strukturu vrozených vad, pro které bylo provedeno UUT ze zdravotní indikace. Pak si musíte přečíst něco o tom, jakého věku se těmito vadami postižení dožívají. Pak musíte znát způsob, jakým se počítá novorozenecká mortalita. Pak k počtu zemřelých, který při jejím výpočtu použijete, přidáte ty předpokládané zemřelé a dojdete k výsledku, který Vám možná učiní jasno. Je i další způsob, jakým ukázat nesmyslnost Vašeho ttvrzení. Nicméně mám za to, že jsem Vám podal až dost odpovědí na Vaše otázky, aniž bych se čočkal odpovědi na byť jednu z těch tří, které jsem Vám položil. Řekl bych, že se již nemusím cítit být jakkoli povinovánm pokračováním komunikace s Vámi. Ta dosavadní měla ten smysl, že ukázala, jak při absenci basálních znalostí v dané věci haníte a pomlouváte péči v České republice.
.kili. 125672
3.3.2012 14:58:50
"pokud tomu správně rozumím Pa by si měla zařídit vlastní Zdravotnickou záchranní službu a nebo by musela být státním zaměstnancem?"

rozumíte tomu špatně
Rapiti 37804
3.3.2012 14:50:15
Prosím snažně o vyvrácení spekulace pomocí prostého aritmetického úkonu.
Elena F. 128282
3.3.2012 14:47:15
Proč to neuděláte, pokusím se tomu rozumět, pojem logika mi není úplně cizí...
Elena F. 128282
3.3.2012 14:45:45
takže pokud tomu správně rozumím Pa by si měla zařídit vlastní Zdravotnickou záchranní službu a nebo by musela být státním zaměstnancem? jestli ne, opravte mně...
.kili. 125672
3.3.2012 14:32:40
" Nízká novorozenecká úmrtnost je především díky celoplošnému prenatálnímu skríningu a spoustě „ukončení těhotenství“ ve vyšším týdnu pro vývojové vady. Děti dřív umírali na vady neslučitelné se životem, na které se přišlo až po porodu, nyní se na ně přijde v polovině těhotenství a většina žen jde na „potrat“. Nemyslím si, že by úmrtnost klesla díky medicínskému vedení fyziologických porodů."

Myslet si jistě nmůžete co chcete, nicméně Vaše spekulace nemá oporu bve skutečnosti a lze ji vyvráti prostým aritmetickým úkonem, užitým v dialektické úvaze, ba i v úvaze v rámci prosté školské logiky.
.kili. 125672
3.3.2012 14:30:40
třeba to, co má ZZS, také nevoláte pomoc na mobil nějakého lékaře nebo záchranáře
.kili. 125672
3.3.2012 14:29:25
vzpomněl jsem si na něco - např.

http://www.tribune.cz/clanek/25803-porodni-baby-to-zvladnou

http://www.tribune.cz/clanek/25785-tehotne-zeny-uz-bez-lekare-jen-s-babou
Elena F. 128282
3.3.2012 14:29:21
Nízká novorozenecká úmrtnost je především díky celoplošnému prenatálnímu skríningu a spoustě „ukončení těhotenství“ ve vyšším týdnu pro vývojové vady. Děti dřív umírali na vady neslučitelné se životem, na které se přišlo až po porodu, nyní se na ně přijde v polovině těhotenství a většina žen jde na „potrat“. Nemyslím si, že by úmrtnost klesla díky medicínskému vedení fyziologických porodů.
Elena F. 128282
3.3.2012 14:27:47
Co přesně si mám představit pod pojmem "kontaktní pracoviště", prosím?
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 37606  [Dalších 35596 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.
Zdejší témata

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.