| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Astma

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3802  [Dalších 3742 >>]
Bouřka 7675
17.2.2019 8:21:02
Mě mrzí, že jsem se nezeptala v pátek, když jsem mu vyzvedávala učení, ale už jsem byla utahaná a nemyslelo mi to. No holt se sejdeme s učitelkou ještě jednou. A potvrzení od dr ještě teda. To by snad dalo zítra zařídit. Jeden den nemusí jít do družiny, takže mu to dám sama.
Velšice 92803
17.2.2019 8:20:59
U nas melo dychatko tretina tridy. Koupila jsem nahradni nastavec a rekla jsem tridni a druzinarce. Jak to probihalo dal jsem nezjistovala.
K_at 121378
17.2.2019 8:08:36
Mozna bych preventivne mela 1 dychadlo u syna a 1 nekde u nekoho dospeleho.
K_at 121378
17.2.2019 8:07:30
Bourko, asi po tobe budou chtit papir od lekare s instrukcemi, mozna formou plne moci vyucujicimu. Oni by nemeli leky podavat zadne, ale tohle je proste obdoba adrenal.pera u alergika atd. Neciti, ze ho to tlaci na brisku a hrudniku? Pokud bude zastup, mel by byt tez informovan. Pokud se moc nestehuji po skole, nechat masku ve tride? V ramci skoly ci SD musi byt nekdo proskoleny zdravotnik, nepomohl by?
Merylin5 68735
17.2.2019 8:01:59
U nás je to tak, že všichni učitelé mají soupis všech nemocí, potřeb a omezení že všech tříd, aby v případě zástupu byli informováni. Nevidím problém v tom, aby si o to poprosila učitelku a vychovatelku, když jim dáš instrukce, tak to budou sledovat.
Bouřka 7675
17.2.2019 7:56:00
Jak vyřešit situaci, kdy si dítě prvňáček může potřebovat dýchnout ve škole, ale samo zatím aplikátor použít neumí (a ani samo spolehlivě nepozná situaci, kdy to je třeba, někdo si musí všimnout, že blbě dýchá)? Dost se u syna zhoršily problémy s dechem, aktuálně má předepsáno několik dávek denně, týden byl na doporučení dr doma, i když mu jinak nic není, pro případ, že by zatím byla začínající viróza. No viróza to není, dítě pošupajdí do školy, dýchnout dostane v šatně, ale po obědě by asi nebyla od věci další dávka. Teď to asi nějak půjde domluvit, ale bojím se, že až stávající krize pomine, tak už asi bude potřebné, aby s sebou dýchátko nosil, kdyby nastala náhlá potřeba. Jenže pak potřebuje někoho, kdo mu to zmačkne. Navíc zatím dýchá přes masku a nepřijde mi praktické, aby s sebou permanentně tahal i tu (nehledě na to, že nevěřím, že s ní nebude blbnout), ale tak u náhlé potřeby by snad zvládnul přímou aplikaci s instruovanou pomocnou osobou.
Jak se tohle řeší? Můžu dát souhlas třídní, vychovatelce v družině, ale co když bude jako na potvoru záskok?
SleepWell 151891
13.11.2017 18:00:20
napred bych udelala testy na alergokologii nez zacnou predelavat byt. Byva to casto spojene, ale nemusi nutne.
Dooly. 12201
13.11.2017 17:27:56
Pořídit inhalator domů a inhalivat denně. Otuzovat. Hodně chodit ven v každém počasí. Nemít záclony a závěsy ,nejlépe ani ve školce ( většinou je astma ve spojení s alergií na prach a roztoce)
Renka + 3 26652
13.11.2017 13:32:40
Tak jestli nebere pravidelně léky a horší se to, je na čase začít. Děti brávaly Singulair denně a určitý čas ještě inhalační kortikoidy. Dcera to tak měla do cca 10 let a pak se hodně zlepšila a už není léčba třeba. Ale v určitý věk to bez nich nešlo.
ALL 4469
13.11.2017 12:11:25
Mně osobně pomohla alergické a astmatické projevy zmírnit akupunktura (jehlička v uchu)a prstová jóga. (Samozřejmě nevím, jestli to nebyla náhoda, zároveň jsem se začala posledních letech taky víc hýbat a zhubla jsem. Tak nějak možná všechno dohromady...)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3802  [Dalších 3742 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.