Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marika Letní | 140743 |
4.2.2019 13:47:31
Hadice "Vždycky to byla dvojice, u které by to nikdo neřekl. U těch veřejně flirtujicich se nic nestalo. "
No na tom něco je. Když už jsou nevěrní, tak se skýrvají, to jo. Ale ten začátek může být klidně otevřené flitrování. Ale to je nakonec jedno, protože i to otevřené flirotování (bez nevěry) prostě hrozně otravuje stávající partnery. |
Marika Letní | 140743 |
4.2.2019 13:42:55
Peppo to je fakt naivní. Asi jsi to nezažila. Já ano, jako pozorvatel i účastník.
Zažila jsem natřásající se "kamarádku", můj partner nereagoval, dál se k ní choval kamarádsky, ale otravovalo mě to strašně. Měli jsme jet na víkend a mě už bylo předem nepříjemně, jak jsem věděla, že ona zase bude vyjíždět a lichotit jemu a shazovat mě. Jako jo, zvládala jsem ji utřít, když do mě zaryla, ale bylo to otravné a žádný pěkný relax s kamarády. Navíc to viděli i ti ostatní známí, partner té holky taky zíral, ale nechtěl být za žárlivce veřejně, možná jí něco řekl soukromě, každopádně nemělo to účinek. Prostě přišla do party a vybrala si náhradníka, bohužel mého muže. Naštěstí se s ní ten její partner rozešel, protože co taky s takovou, a tak zmizela z naší party. Snažila se mého partnera kontaktovat "kamarádsky" dál, ale nereagoval. A jako pozorovatel můžu říct, že nejlépe je nereagovat. Všichni vidí, jak to je, nemá smysl dělat žárlivou scénu před ostatními. To nikdo nemá rád a otrávíš tím ostatní, i když bude na vině ta holka a tvůj partner. |
Hadice a hadi | 94577 |
4.2.2019 13:41:44
Situace na prd... Musí to být nepříjemné... Jediný řešení je, říct muži jak se cítíš a pokud bude zase tohle cukrování, je to naposledy, co jsi na společné dovolené.
Jinak pro uklidnění, byli jsme členy už několika takových part, které se rozpadly kvůli nevěře. Vždycky to byla dvojice, u které by to nikdo neřekl. U těch veřejně flirtujicich se nic nestalo. A obecně mi přišlo, že tyto profesionální flirtovacky měly problém se sebevědomím a stačilo jim, že se druhej chytnul. |
Peppa | 133447 |
4.2.2019 13:32:07
Myslím, že pokus o rozumnou komunikaci už proběhl. Nějak to ale nepomohlo. Kdybych už ale byla v té situaci, že bych odjela na dovolenou z musu a tam sledovala kohokoliv flirtovat s mým mužem, těžko bych si to nechala líbit a zcela jistě bych to nějak komentovala. Ale já bych s takovým chlapem jako má Tifany nikdy nebyla, takže těžko radit
|
boží žena | 67104 |
4.2.2019 13:31:28
i kdyby zareagoval č. 2
.. tak už ví, že to protějšku vadí a zařídí se podle toho, pokud tedy nechce mít problém |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
4.2.2019 13:28:31
no tak každý muž nereaguje stylem. Ježiš miláčku to jsem netušil, že to vidíš takhle, promiň, s Jarunou už kouřit chodit nebudu a polibek na to. Vidím to zcela jasně na "prosimtě neblázni, co pořád máš, Jaruna je kamarádka a je s ní sranda. Bav se taky".
I když bychom si každá představovaly odpověď číslo 1 že |
Ruth | 147384 |
4.2.2019 13:27:39
Anett,
no vidím to tak, že nejsou jen elegantní situace, přesto se se musí nějak zvládnout. Tady nevím, kolik je všem roků a další info, jaký mají vztah a co jsou za temperament... Flirtující manžel a kamarádka jsou jako dva řidiči, co za plného vědomí vjíždějí do křižovatky na červenou. V lepším případě je zastaví policajt, který vůbec není elegantní, spíš přísný. Za mě: "Jirko, tu dovolenou jste beze mě spískali naposled. Dohodneme se na tom, že pojedu, a ještě si to hodlám užít. Takže žádné cukrování s Květou, cigaretky ve dvou, házení očka, je to trapný a už to leze na nervy i Vomáčkovým, Laďovi od Květy taky. Já už to nemůžu ani vidět, tak toho nechte." |
1kulička | 119729 |
4.2.2019 13:22:39
Tiffany, řekni na rovinu manželovi, že by ses taky těšila, kdyby neflirtoval s tou druhou.
To přece musí každý pochopit. neblázni. jestli mezi sebou něco mají, tak takhle svoje trápení jen prodlužuješ |
Alena | 129302 |
4.2.2019 13:22:37
Hrubý pytel hruba záplata to není. Je to jen trapný. S rozumnou komunikaci to nemá nic spolecnyho$
|
Peppa | 133447 |
4.2.2019 13:19:16
Marko, je to ve stylu na hrubý pytel hrubá záplata. A nevadilo by, kdyby ten její partner nespolupracoval, ptž by tím taky dal najevo, co už je přes čáru. Ti dva dotyční by se pak mohli chytit za nos, ale asi jsem naivní :) :)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.