| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1255  [Dalších 1155 >>]
Inka
  • 
16.8.2012 16:27:44
Podezírala bych možná hušku. Ale fenyklový čaj s jistotou, taky jsem ho pila.
kačude 102877
16.8.2012 16:27:16
Zdravím,hruška nadýmá.Malá byly 4měsíce a já měla 1kousek kompotované hrušky a ona potom měla hrozné bolení~n~
Janďulka a princezny 107837
16.8.2012 16:18:47
Ahoj, mám měsíční slečnu, která trpí na prdíčky. Někdy méně někdy více se snažím jí co nejvíce ulevit. Teď zkoušíme kapičky baby calm, bereme probiotika, nahříváme bříško pecičkovým polštářkem, masírujeme Pupíkem a maminka pije 2-3x denně fenyklový čaj, párkrát jsem ho dala i malé (cca 10-15ml). Plus samozřejmě maminka jí jen to co nenadýmá. To, že prdí miminko je asi normální, prostě musím vrdržet do tří měsíců, ale co mě zaráží je, že prdím (omlouvám se za výraz) i já a nevím proč. Můj jídelníček - včera: piškoty a bílý jogurt, banán, ryba na oliv. oleji a brambory, hruška, večer žemlovka - tu jedinou podezírám, že nadýmá, ale větry jsem měla už během odpoledne. Dnes - "starý" chleba s paštikou, kuře na paprice (bez cibule) s rýží, banán - přesto jsem nafouklá resp. břicho mě nebolí a stále prdím jako bych měla čočku nebo zelí. Dnes jsem si fenyklový čaj nedala. Rodila jsem císařem - vím, že po něm střevům déle trvá než se srovnají, ale měsíc? Poraďte čím to může být. Dík
vlasta
  • 
4.7.2012 20:56:41
Ahoj můj synovec měl taky šílenou koliku a bylo to opravdu hrozný.Doktorka jim doporučila kapky Bio Gaia, ale nepomohlo. Pak se od sousedky dezvěděla o přírodním produktu který je nejen na koliku. Po pár dnech bylo po kolice a ještě jim to pomohlo na vyprazdňování. Jde o Emulips. Více na www.zdravipokapkach.webnode.cz nebo č.tel. 732 974 268 paní Vám určitě ráda poradí.
Líba
  • 
4.7.2012 20:27:37
Ahoj můj synovec měl taky šílenou koliku a bylo to opravdu hrozný.Doktorka jim doporučila kapky Bio Gaia, ale nepomohlo. Pak se od sousedky dezvěděla o přírodním produktu který je nejen na koliku. Po pár dnech bylo po kolice a ještě jim to pomohlo na vyprazdňování. Jde o Emulips. Více na www.zdravipokapkach.webnode.cz nebo č.tel. 732 974 268 paní Vám určitě ráda poradí.
Líba
  • 
4.7.2012 19:13:00
Líba
  • 
2.7.2012 19:49:19
ahojky, zdravím všechny co mají problém s dětičkama které trpí na koliky nebo nadýmání. Já jsem s malím nespala několiák nocí a on sám taky né a vše probrečel. nevěděla jsem co s ním až po 4 dnech co jsem zkoušela vše i různé čípky z lékárnz mě poradila kamarádka ať vyzkouším Emulips. Jde o přírodní český produkt. Jsem velice ráda že jsem se s ní setkala. Zde posílám na ní odkaz určitě budete spokojeni ona Vám určitě ráda poradi. www.zdravipokapkach.webnode.cz
vlasta
  • 
1.7.2012 18:41:34
Užívejte EMULIPS, který Vám podpoří TVORBU mlíčka a vašim miminkám uleví od bolesti bříška. EMULIPS je zcela přírodní produkt. Pomůže miminkům také od kolik, nadýmání, zažívání, vyprazdňování. www.zdravipokapkach.webnode.cz 03-000334
vlasta
  • 
6.5.2012 23:56:50

Milé maminky, podpořte TVORBU mateřského MLÉČKA pro vaše MIMINKO! Emulips, BYLINNÝ produkt ČESKÉ výroby, který podporuje tvorbu mateřského mléka, ale také odstraňuje potíže se ZAŽÍVÁNÍM.. Vašemu miminku tak dodáte do mlíčka víc vitamínů a navíc předejdete nepříjemným KOLIKÁM, NADÝMÁNÍM, VYPRAZDŇOVÁNÍM.
Emulips také upravuje tělesnou váhu, pomůže Vám tedy zbavit se nadbytečných kilogramů, které vám zůstaly po porodu, posiluje IMUNITU řeší problém s CUKROVKOU také štítnou ŽLÁZOU
Možnost slevy40% vše ráda vysvětlím Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://zdravipokapkach.webnode.cz (03-000334)

Nikolka123 128903
5.5.2012 20:45:46
My máme UM a do každé dávky při krmení 10 kapek
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1255  [Dalších 1155 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.