Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
18.1.2007 22:39:39
Ahoj holky,tak jak jste na tom se zdravim?nebo spis dubnata jak na tom jsou? misa se drzela tento skolkovy rok skvele..v rijnu nejaka strevni viroza-ta byla oskliva,ale jinak nic..ale dneska zacala tak kaslat,ze nemuze ani spat:( tak jsem zvedava,co z toho bude..ve stredu ji to zaclo pomalicku,pak nic a dneska se to rozjelo...a venku ten vichr je taky uzasny,co?
preji vsem pevne zdravicko a napiste,co je noveho:) ja chodim na intenzivni kurz angliny 3x tydne a 2x do prace a je to docela fajn:) |
8.1.2007 22:29:21
Preju vsem krasny novy rok...a ted pokus o vlozeni obrazku..doufam,ze se mi to povede:)
|
néni | 24998 |
25.12.2006 9:49:57
Ahoj holky. Zkolaboval nam totalne pocitac, takze jsem nebyla ready a moc me mrzi, ze jsem nemohla poprat drive. mame jeste rozhasenou klavesnici, takze to musi manzel dneska doladit. Jo a nejde mi ani ICQ, takze jsem se nemohla objevit ani tam .
verim, ze jste vsichni uzili krasne vanoce. My je meli letos nadhrene, kluci dostali co si prali, takze jsem uronila opet slzu nad jejich radosti. VSEM PREJU OHROMNOU KOPICI ZDRAVI DO NOVEHO ROKU, mnoho pohody a klidu. Jinak jsem uz dala tu vypoved v praci a ani nevite, jak se mi ulevilo. Doufam, ze v nove uz nepotkam tolik svinstva, co tady. No az mi pujde ICQ, tak pokecame vic. Mejte se vsichni moc hezky. Nevim, jak pres svatku budu na netu, mame toho hodne v planu. Dostala jsem s klukama brusle pod stromecek, tak budeme chodit bruslit a v tydnu mastime uz do Prahy a letos tam oslavime novy rok. Docela se uz tesim. Bude to zase jine . Moc vas vsechny zdravi Veri se trema chlapama Jo jeste trosku reakce - dekuji za chvalu venecku Kriss - to urcite nevadi, ze nemas pro manzela darek. Urcite je rad, ze ma u stromecku tebe. Koukam, jak pises, ze se vam domecek pomalu rysuje. Moc blahopreji. Pocasi vam preje, tak to jde urcite rychleji. Uz se tesim na fotecku. Dito - nadherna fotecka. Detem jenom blikaji ocicka. Take neco nekdy poslu. Tak papa, musim jit obalovat rizky. |
Dita+4 | 18741 |
24.12.2006 14:29:26
Krásné vánoce a rozzářená očička našich dětí:-)
|
22.12.2006 13:16:28
Kriss a vsem ostatnim.KRASNE A POHODOVE SVATKY... ja jsem to celkem stihla vse..jeste salat a obalit kapra:)
Kriss..hlavne,ze je ted s domeckem vse ok..uz aby byl dokonceny:)drzim palecky,at to jde rychle |
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
22.12.2006 9:02:28
Ahoj holky, chtěla jsem všem popřát klidné a pohodové Vánoce. Já teda nestíhám, ale co, hlavně že jsme zdraví.
Včera jsem zjišťovala, proč mi nedorazila jedna hračka pro Kiki a já trubka zapomněla zadat příkaz :-( Takže mi chybí dárek, s kterým jsem počítala. Pro manžu nemám vůbec nic... zkrátka jak jsem psala, nestíhám. Jinak domeček pokračuje, včera uvnitř betonovali :-) Ale zažili jsme si pěkný nervy s bankou, protože nám včas neproplatili fakturu. Nicméně teď už je to ok. Takže krásné Vánoce, hodně zdraví a bohatého Ježíška a hlavně ty rozzářený dětský očička u stromečku! |
Dita+4 | 18741 |
9.12.2006 9:15:17
Ahoj holky,
Kriss, to se teda máte s domečkem, že vám to konečně vychází, to je super. Leni a ty jsi si tedy užívala, co? To musela být příjemná změna, teda a jak jsi byla úspěšná, gratuluji:-) Veri, jsi šikulka, já ozdoby kupuju, jen doma aranžuju 2 girlandy do 2 průchodů a to mně stačí, protože mně to nikdy na poprvé nedrží, no jo, jsme v paneláku a tam něco zatloukat jen tak nejde. Včera jsem si teprve udělala 3 těsta, tak dnes asi začnu péct. Nikča jede s manželem jako každý víkend opět na závody. Jinak jsem pořád sama, protože před vánocema je manžel až do noci pravidelně v práci, takže se téměř nevidíme, jen na ten dnešek udělala výjimku a jede s Niki na ty závody. A co dárky, už všechno máte? Já ještě bohužel ne. |
8.12.2006 21:51:20
Kriss,drevostavby se mi libi a vas domecek vypada jednoduse a myslim,ze bude moc pekny..velikosti take akorat..uz aby byl HOTOVY,vid?:)
Veri,ty vence jsou prekrasny! i vyzdoba na dverich..ja jsem letos take ozdobila 3 dvere doma a vchodove..venecek jsem koupila:) a ted se musim pochlubit,jak to bylo uzasne na Sumave!Ubytovani naprosto skvely,jidlo,lidi,nalada..no proste tri dny uplnyho raje:) hrali jsme ping-pong a bowling..byla jsem v tymu se sefem a ping pong jsme vyhrali vsechny zapasy:) 6x a bowling jsme byli v druzstvu 3 a vyhrali prvni den druhe misto a druhy prvni misto..byla jsem naprosto nadsena:)))) chjo..skoda,ze uz prace konci..bylo to moc fajn a misa to tu taky svele zvladla s tatkou. S babi sla dneska na Vaclavak a Staromak na stromecky a vanocni "atmosferu":) a na vystavu historickych panenek a kocarku..moc se ji to libilo a na Staromaku meli dilnu pro deti a vyrobila pro mne krasny vanocni retez..kdyz jsem prijela moooooc se tulila:)) tak preju hezky advent:) mela bych zacit uz pect po tech vsech vyletech:) jeste nemam nic:) |
néni | 24998 |
3.12.2006 13:32:56
Leni, tak ať jsi dobrá i v tom bowlingu. Večírek si hezky užij. Už mi volali z práce, že také pořádají večírek a jestli půjdu. Těžko můžu odpovědět. U nás se žije ze dne na den , neb nemoce nás opravdu klátí.
Jinak si ale neštovic užívám :-)) Peču, uklízím - no šílím :-)) ale úplně v pohodě a strašně si to fakt užívám. už mám šest druhu cukroví, ale ještě nezdobím, to nechám na později. Baví mě to proto,že kluky pěkně zaměstnám a oba to moc baví. Jediné co mě teda trápí, že nemám ještě pořádně dárky a ten shon lidí mě určitě odradí. Ale co se dá dělat. příští týden se chystám na nákup všeho, ale ten vítr v peněžence bude asi hustý. Narodilo se nám v rodině další hromada dětí, takže to bude znát :-)) Jinak se ještě pochlubím s včerejší tvorbou jo? :-)) Dělala jsem věnec a ozdobu na vrata, ale do toho mě překvapila mamina z Praglu, takže jsem ještě na rychlo musela udělat ještě jeden. No byl to celkem mazec, ale je už hotovo. Aspoň nemyslím na všechny nynější problémy s prácí. No a takhle tvořili chlapi ptačí krmítko Tak papá, zase někdy mrknu. Hezky si užívejte pokuď možno pohody a klidu. A hlavně - ŹÁDNÉ NEMOCI!!!!!!!! |
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
1.12.2006 23:27:37
Lenko, je to dřevostavba, nahoře budou tři pokojíky a koupelna.
A o dárkách mi ani nemluv. Já nemám vůbec nic :-( Akorát pro Kiki dětský šicí stroj, přála si ho. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.