Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
1.12.2006 20:35:39
jooo,Kriss,gratuluju k pokracovani ve stavbe domecku..kolik bude mit pokojiku?dole obyvak s kuchyni a nahore 2-3? Drzim palce at je brzy hotovy!neni to ta drevostavba?
|
1.12.2006 20:33:24
Tak darky...par lidi uz mam vyresenych:) ale jeste nee vsechno...cukrovi budu pect asi az pristi tyden.No a pecu linecke s marmeladou a linecke s polevou a mandlickou nebo tak neco:),rohlicky,kokosky,nepecene coko kulicky,pracinky a to je asi vse...peceni mne bavi,ale letos jsem na to jeste nedostala tu pravou naladu:))
jak koncime s praci,tak mame pristi tyden od stredy do patku vylet na sumavu,kde bude bowling,ping-pong..tak to bude fajn..hlavne,abych odjela..misa bude doma s tatkou. Minuly tyden jsme meli turnaj v ping-pongu a ze 14-ti lidi jsem byla na patem miste..tak se musim pochlubit:)) nikdo necekal jak hraju:)) ach jo..konec prace mne mrzi...jeste 12.12 organizujeme zaverecny vecirek s bowlingem... no a to je asi od nas vse |
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
30.11.2006 21:17:20
|
Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
30.11.2006 20:43:50
Já tedy s pečením neblázním, protože jsme přes svátky po všech příbuzných a pravidelně se moje cukroví nesní :-( Akorát si Kiki vyžebrala už perníčky, že bude vykrajovat. Jenže pak chtěla radši hrát hru na počítači, tak jsem pekla sama, dneska. Ještě budu dělat linecké, vanilkové rohlíčky a vosí hnízda. A tím asi končím, protože to fakt skoro nikdo nejí.
Dneska jsem byla u zubaře, protože mě bolel zub. Chodím poctivě na preventivní a stejně. Tak mám vyměněné dvě plomby. A konečně nám začali stavět domeček :-) Hurá, hurá, hurá! |
néni | 24998 |
29.11.2006 19:34:17
ahoj holky, tak jsem tu jen na chvíli. Zachvíli začíná seriál a ještě u toho chci vybírat, co budu letos péct. Už blbnete taky? Jsem ode dneška s klukama doma, neb má Mireček neštovice, tak to využiju i na přípravu vánoc. Chudák, je jak slepička kropenatá. No konečně jsem se jich dočkala. Než jsme začli chodit do školky, tak jsem jezdila všude možně na nakažení a teď k tomu přišel jak slepý k houslím. Nikde nikdo v okolí je nemá a prd, my jsme osypaný. No ale v čekárně jsme se potkaly ještě tři maminy, takže je jasné, že byl nějaký nakazitel ve školce :-)) hurá za něj :-))) Teď ještě čekám, že je koupí Jiřík, aby to měli brzo za sebou. Tak jo zítra snad časík bude, tak si vás pročtu nazpět. Rovnou jsem psala, tak nemůžu reagovat. Mějte se všechny.
Mmch - co vše pečete? |
Dita+4 | 18741 |
23.11.2006 17:46:24
Ahojky,
u nás nic extra nového, Niki je věčně na ledě, Martínek začal taky chodit bruslit a to 2x týdně a pak chodí ještě 1x týdně na tenis. Miška už taky stála na bruslích, byla to sranda a hlavně ji to hrozně bavilo, no jo, vidí ségru i bráchu na ledě, tak chce všechno po nich, doufám, že i s lyžema to bude takto:-) Jinak je Niki skoro každou sobotu an závodech po celé republice, teď se zrovna chystá do Roudnice nad Labem. Martínek ve školce v pohdě, spává 2-3x, zůstali jsme u toho sřídání po o a po spa a vyhovuje nám to oběma:-) Dnes jsem doma udělala vánoční výzdobu, ještě teda chybí ty 2 hlavní girlandy, na ty počkám do příštího týdne. Jak jste na tom s dárky? Něco už mám, ale zdaleka ne všechno. Martínka mám naštěstí komplet vyřešeného, Mišku a Nikču z části a ostatní vůbec. |
23.11.2006 10:40:23
Hlasim,ze jsem tady:)holky predstavte si,vcera jsem byla s misou na prohlidce se zubama..rikam ji,pani doktorka se jen koukne,dostanes hracku a pujdeme dom..a houby..uz pred pul rokem rikam dr.ze ma jednicku nahore takovou tmavsi a krivejsi,ted ji to rikam znovu a ona no to je odumrely zub,to se muze stat,ale odkryla ji patro horni a mela tam pistel-bouli,zanet..tak dostala injekci a vytrhla ji zub..jooo to bylo revu..ale vecer uz se smala,ze vypada jak carodejnice a ze nechce aby ji tam hned ten zub vyrostl:))) ale bylo mi ji moc lito:(
tak to jsou novinky od nas..co u vas noveho?:) |
Ariela4 |
• |
22.11.2006 16:59:19
no holky kde se touláte?
|
6.11.2006 18:42:18
holky,tak dneska mi volala babicka,ze maji baby annabell v nabidce v tescu od 8.11. za 1500 i se sedackou!no to snad neni ani mozny:( mame ji taky z tesca,ale bez sedacky a jeste o tri stovky vic..chjo..snad to bude nejaka co nic neumi:))
|
Ariela4 |
• |
6.11.2006 16:35:02
Tak děkuji za cenné informace o panenkách, nám se taky ježíšek bude po nějaké koukat. Ale Anetka chce takovou jako chou chou ale aby se dala koupat, kope nožičkama a ručkama, papá a pije kaká a čůrá. Viděla jsem jí v obchodě, ale potřebovala bych aby mi jí předvedli a to oni nechtějí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.