| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2052  [Dalších 1932 >>]
Alice+Ada99+Máta02 30182
9.9.2009 8:23:20
Mano ozvala se na popud školy má jí jen pro sebe potřebuje jí...ještě nevím zda jí bude platit jen škola nebo částečně i my

Lipoo oni mají vždy ofocenou stránku s písanky ale je to na obou stranách včera jsme dělali vajíčka a dlouhé čáry jsem zvědavá s čím přijde dneska~d~ úkoly nepíšeme hned ale má toho oprvadu dost takže večer bych ho nedonutila jo a ještě měl matematiku domalovat nějaké ovoce
Mana. 4085
8.9.2009 23:03:47
Zdravim prvnaky, tak at jim to jde bez problemu. :) Me to zatim letos prijde mnohem lepsi, asi uz jsem zvykla. Alex si predsevzal, ze se bude snazit, takze si pripravuje aktovku a dela ukoly hned, no ja jen ziram, kez by mu to vydrzelo dyl nez tento tyden. :)
Alice, vy mate asistentku? To dostal solo jen pro nej? To je ale dobry, ze to funguje nebo jste si ji shaneli sami?

Lipoo, co se tyce uprasenych ukolu, tak Alex si cosi zapsal do ukolnicku a ja vubec neprecetla co to jako je, a dnesni ukol mely opis a chtela jsem ho to nechat prepsat, naprosta upatlanost, ale on to pismo a upravu uz asi nezlepsi.

lipoo 47870
8.9.2009 19:58:58
HODINU????vy už máte takový úkoly???My zatím jen vymalovat nějaký pidiobrázeček...dneska jen dokreslit ocas drakovy...takže to měl za tři minuty hotový~;((,vypadá to děsně,ale já se nervovat nebudu~d~...taky to začal psát až po večerníčku..dneska jsme nestíhali...teda stíhali bysme,ale když on musel po tanečních jit rovnou k babičce...no,až to bude do písanky a tak,tak to bude horší~n~
Alice+Ada99+Máta02 30182
8.9.2009 14:30:58
tak na dnešek hlásím první 1 s matematiky a úkol jsme patlali HODINU dělali jsme vajíčka a čáry~l~ jsem zralá na Bohnice a to je teprve začátek~d~
Alice+Ada99+Máta02 30182
8.9.2009 11:15:37
Ahojky tak nás se ve škole líbí akorát teda s tím že z něho nic nevypáčím neví co se učí a tak...vše mi píše asistentka musíme denně vše opakovat ale zase nějak vnímat tu učitelku musí protože ví o čem je řeč tak nevím ale do školy chodí rád a líbí se mu tam ZATÍM~t~
lipoo 47870
6.9.2009 21:52:53
tak jak to jde???kde jsou fotečky?
dan měl dneska večer ještě pastelky a pouzdro na stole...říkám mu,ať si to jde nachystat,jak jako půjde zítra do školy...a on prý "jak asi,po nohách":-((
lipoo 47870
2.9.2009 22:13:22
až do tří?ježiš...naši končí zas po půl desáté....a Danek říkal,že to dneska bylo ve škole dobrý a že o přestávce s klukama dobře pokecali~t~,tož veliký borec~d~
Alice+Ada99+Máta02 30182
2.9.2009 18:58:43
no dneska mi řekl že už palakt nebude~d~ tak sem na něj ráno zvědavá zítra je tam až do tří mají nějaké soutěže...~l~

krásné fotky~x~
lipoo 47870
2.9.2009 11:57:04
on ve třídě zná dva kluky a jednu holku,takže má s kým pokecat..a má tam nejlepšího kamoše.Dneska s ním kecal ještě před školou a jak jsme šli domů,tak dohnal toho druhýho kluka ze školky,a kecali ještě celou cestu -on je snad ukecanější než Dan~:-D..a danek si stěžoval,že neměl svačinu,a že měl hlad /končili o třičtvrtě na deset/ a ten druhý kluk mu říkal,že by mu půlku svačiny dal~:-D
lipoo 47870
2.9.2009 11:55:15
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2052  [Dalších 1932 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.