| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 2273  [Dalších 2233 >>]
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Neděle

28.3.2004 9:06:13
Michel, ospalče vstávej, tolik hodin? Krakonoš Vám poslal slunné počásko a tak toho musíš využít po těch vichřicích, co? Tak kdepak jsi? Doufám, že až odešlu příspěvek, budeš už tam, nebo, že by né?
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Neděle

28.3.2004 9:03:56
Ivčo, nebuď smutná, máš nás? Já vím, zažila jsem si něco podobného s celou partou z dětství, těhotenství semnou prožívali vpohodě, ale narodila se Týna a přestali nás zvát na akce, grilování, sleziny...
Tak jsem si začala hledat už né kamarády, ale nové známé a jsem zatím spokojená, ale ty nezoufej, víš co? Už má být pěkně, dáme si spicha v Ústí a zapaříme s kočárkama u jahodového koktejlu a bude nám fajn a ať si, co si, jo? A kliďánko si zanadávame na všechny co nás štvou a pak si dáme veeeeliiikánskou zmzlinu, tak co ty na to?
Monča a Tydlínek 13846

Re: Neděle

28.3.2004 8:55:20
Dobré ranko, Jani...my jsme Tě nechaly schávlně s Michel, aby jsi byla první, kyž jsi tu tak dlooouho nebyla, viď Michel?
Já se Ti po těch telefonech podívám, jak dlouhá má být šňůra? Jestli máš nějakej ten spešl typ, tak mi to nahoď do mailu, když půjdu Michel pro ty důchodky pro tchýni? Rovnou mrknu na ty telefonky? Jé Michel, já se moc těším, jak se bude na ně tvářit Tvá paň máma? Musíš mít u sebe foťák a vyfotit první okamžik překvapení.
Jinak Jani, myslím, že by mělo jít síťové propojení, my to tak máme v práci taky a žádný prblém? Platí 500Kč měsíčně a mají ke stažení 2 Gb. Já platím 300Kč a mám 1Gb, ale platili jsme za pořízení 5400 Kč.

Moono, sousedka se stěhuje za svým přítelem, on je z Hořic, asi 5 min.od náměstí, ale na jakou stranu?
Je, ale teď mě napadlo, že jsem z Hořic znávala, ale jen jako dobrý den, jednoho pána, spíš jeho mátinku, dělala semnou v Peci, nějakej tuším Honza Bukač? Snad kulturista? Už ani nevím, měli chlapečka Honzíka, ten byl často v Peci...Svět je malej.
moona 14266

Re: Neděle

28.3.2004 8:49:39
Ahoj Jani, já už pilně pracuji, už půl hodiny vyrábím ceník pro jednoho velkýho odběratele, doufám, že vyšoupnu konkurenci.
Jinak Barunka lehce přešla na letní čas, vstávala dnes v pět(teda už v šest), to jsem tajně doufala, že si to protáhne..
Ivca a Dada 11358

Re: dobrou krátkou noc

28.3.2004 8:40:01
Ahoooj holky, snad ještě nespíte?ale když vám to mrnousci dovolí, tak proč ne!My vstávali v půl páté, brrrr, Dáda si přehodil čas sám, naštěstí jsem ho tentokrát udržela ještě chvíli v posteli.Ted si hraje a zkoumá v klidu všechny hračky, co včera dostal, nejvíc vede motorka.
Já bych chtěla být taky on line celý dny, jenže tady u nás na vesnici je to připojení na nic, ještě že to jde apson tak jak máme.
Michel, to bylo něco, tolik lidí v baráku, teda spíš ve 2+1.Ale už to máme za sebou.
Včera jsem měla krapánek depku, nevím, proč mě to ještě tolik bolí, když už se to táhne od mého těhotenství, moje nejlepší kámoška, teda údajná, aspon jsem si to já myslela se s mým těhotenstvím na mě totálně vybodla.Otěhotněla jsem,v tu dobu se ona rozešla s přítelem, takže zůstala sama a začla honit kariéru(proti tomu nic nemám)jenže si na mě dělala, čím dál méně času, přestože jsem byla vždycky já iniciátorem, kdo jí volal, psal sms,tak si občas dala říct a pokecali jsem, ale jak se Dáda narodil, našla si jinou kámošku se kterou chodí pařit a na nás zapoměla, vím, že po ní nemůžu chtít, aby byla u nás furt, ale co je Dáda na světě, tak u nás byla 2x, pořád říká že nemá čas, ale od jiných slýchám, jak byla tamhle a tamhle a dost to bolí, je to kámoška od dětství a byla mi svědčit na svatbě.
Ted to završila tím, že jsme jí pozvala na oslavu a napsala mi, že ve středu je služebně pryč a přijde v pátek, ale to už se neozvala vůbec.Snad je to srozumitelné, potřebovala jsem se trochu vypsat, s Manžílkem to mo¨c nerozebíráme, protože s ní dělal a má na ní svůj názor.Tak papa
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

Neděle

28.3.2004 8:34:05
Tak už jsem včera nestihla napsat musela jsem si poskládat nějaký letáky a když jsem sedla k počítači po desátý tak se pořád budil miláček má kašel a budí ho to tak jsem lítala k němu . když už jsem tam šla o třetí tak už jsem vypla net a dočetla v offu a nechce se mi připojovat. Dnes by to bylo už po 4 nebo pátý segra si tu něco hledala. Tak si to napíšu a ráno vám to pošlu.
Nebojte od dubna vám ukážu jak se píšou příspěvky. To tu budem pořád ještě že Pája 2x denně spí tak po dvou hodinách. Holky vy tady tedy pěkně pijete. Já si dám taky ráda červený. I když stále kojím jedna sklenka po kojení nevadí. Musím doplnit aby měl prdolka dostatek červených krvinek a nebyl chudokrevnej. Ne…. A trubičky taky ráda.
Boni mi tu máme firmu která to dělá budu platit asi 700 měsíčně paušál. A za zavedení asi 1500,- musím tam ještě dojít. Chtěli jsme si se sousedkou udělat síť že by jsme to měli na půl ale nevíme jestli nám to dovolí prý by jsme nemohly být obě připojený najednou.
Holky sháníme domácí telefony nemáte je někde v hračkárně? Ja je tu nemůžu sehnat.
Jo a jak se vám vstávalo když jsme spali o hodinu méně?
my vstávali v šest. takže od zítra v sedm to bude lepší ale v kolik půjde spát to jsem zvědavá doufám že do 20.00 na až v devět.
Já jsem dneska první vy si přispáváte když jstu jste každý den brzo co? jen spěte za chvílku jsem opět kouknu
moona 14266

dobrou krátkou noc

27.3.2004 22:26:58
tak jo
moona 14266

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

27.3.2004 22:21:37
Ty, co si od nás koupili kočár přijeli taky modrým embéčkem(vono je to stejný jako škoda 100, já nejsem chlap, abych to poznala), to by byla sranda, kdyby to byla ona?! A proč se z Děčína stěhují zrovna do Hořic?! Copak, já jsem tady spokojená, ale je to svým způsobem zvyk, nejsem schopna to nestranně posoudit..
Kdybych byla objektivní, nevím, nevím...
michel 15172

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

27.3.2004 22:18:32
Mončo, dobrou. Taky končím, teď bude surfovat manžílek. Já jdu na to cinzanko, aby se mě lépe spalo - když už máme o hodinu míň.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota

27.3.2004 22:18:18
...tak ,ale už naposledy, Michel, vpoho ká ksem pro každou srandu, myslím, že klacek z lesíka postačí, hůl je pěkně drahá, neblázni...:
Hned v pondělí tam zajdu a 39 poputují do Trauče, jasná věc, Tak já jdu k mužíčkovi čauky
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 2273  [Dalších 2233 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.