Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zdislava a kluci | 14977 |
Re: Re: Kyticka26.8.2005 9:52:39
pouzila jsem kulicky z kojiciho polstare,protoze jsem nevedela kolik jich padne...daji se koupit tady :
http://www.zdravotnipotreby.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=6000-01&lngDepartmentID=62 nebo http://www.dracek.cz/DetailPage.asp?DPG=36382 |
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
Re: Kyticka26.8.2005 9:45:31
Kytička je krásná.
Zdi, jaké kuličky jsi do něj použila a kde jsi je koupila? |
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
Re: Patek jako malovany26.8.2005 9:42:57
Holky, s nemocnýma holčinama. Taď mi volala kamarádka, že synek měl asi 3 dny vysoké teploty 38,5-39 a teď vyrážku, razí zase k dr., ta jí po tel. řekla, že to může být 6.nemoc.
Jen mě tak napadá, co se týká Capki - nemusí to být, ale z vl. zkušenosti podávám info. Když jsem byla těhu - zrovna jsem si dělala test na těhu, volali mi ze školy, že má Jirka pátou nemoc, ať dojdu pro něj. Jak na gyn., tak u pediatra mi neřekli nic k tomu, jaký by to mohlo mít vliv na mimi - spíš prý ne. Zavolala jsem si na genetiku do HK a tam mi doporučili izolovat se. Může to mít vliv na anemii plodu, hydrox plodu nebo potrat. Na infekčním v Pardubicích jsem si nechala dělat odběr krve-šla jsem bočním vchodem, na výsledky jsem čekala 3 týdny a řekli mi, že jsem imunní, že jsem ji asi prodělala. Dřív se tyto nemoci nesledovaly, prostě se dítě osypalo, během týdne to přešlo a abych řekla pravdu, Jirka ani tak moc osypaný nebyl, takže by mě nenapadlo s tím chodit k dr. To jen, že to ve škole řádilo. |
Zdislava a kluci | 14977 |
Kyticka26.8.2005 9:35:42
tak jsem tu vcera mela segru a ta hlidala vojtika a kouknete co jsem vsechno stihla :-)
kulicky padly vsechny :-( Leni nevis kolik se jich vejde do kojiciho polstare? |
Hanka,3 deti | 20507 |
Patek jako malovany26.8.2005 8:31:59
Ahojky
Tak myslim na malou Vandu a Adus, jak jim bylo v noci. Je to hruza, kdyz omarodi dite. Na zitra jsme pozvani na jednu navstevu, tak mam za ukol koupit hracky pro 4,5 leteho klucika a 1,5 letou princeznu. A slibila jsem, ze neco upecu, tak asi venecky. Dala jsem jim vybrat, jestli tvarohove kynute buchty anebo venecky a chteli oboji, cha,cha. Teda Blani, ty jsi snad vetsi cestovatel, nez byl Emil Holub. Kampak jedete do Varu? To je totiz me rodne mesto. |
Blanča + Adámek (7.9.04) | 15351 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj! Jeste zijeme!!! :))25.8.2005 22:25:05
No to jsem rada. Pripadala jsem si tam pomalu jako silena, ze mu pomaham s chuzi. To Ada taky nabytkuje uz od cervna. S aktivnim choditkem lita jako silenec, desne se u toho rehta. Jsem rada, ze nejsem jedina, kdo ho pouziva. Smejeme se, ze je jako senior v duchodaku. I kdyzz nejakej rychlej senior. :))
|
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj! Jeste zijeme!!! :))25.8.2005 22:15:58
kolem nabytku chodil uz daaaaaaavno
za rucicky vodime, ale nijak prehnane, obcas ho nekdo vezme a prejde s nim pokoj, jinak si bojuje sam. hlavne ale lita s choditkem a nebo s krabici na hracky, s nima zvladne i behat. |
Re: Re: Re: Re: Ahoj! Jeste zijeme!!! :))25.8.2005 22:04:57
To je super!! Uz se na to taky docela tesim. Vodila jsi ho za rucicky nebo jsi ho nechala osudu, az se odvazi sam kolem nabytku a pak se pustil do prostoru? Na Plavacku nam Blanka Sudikova tloukla do hlavy - NEVODIT!!! - ale to si Adamek rozhodne neumi predstavit, ze by chodil jenom doma kolem nabytku apod. a venku byl odkazanej jenom na kocarek.
|
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
Re: Re: Re: Ahoj! Jeste zijeme!!! :))25.8.2005 22:00:09
nojo, uz skoro dva tydny :)
dikas, vyridim. uz vali po svych, no, vali, hihi, snazi se, zvladne obyvak :) |
Re: Re: Ahoj! Jeste zijeme!!! :))25.8.2005 21:56:05
Ahojda Carnae! Simonek uz ma narozky za sebou,co? Takze dodatecne vsechno nej, nej... at mu celej zivot sviti jenom slunicko.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.