| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 30184  [Dalších 30114 >>]
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:10:20
Teda Zazíku a neporadíš. A jakou máte?
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:10:19
jo Dando , tak takovou klávesnici bych potřebovala taky i když ted už ten rachot ani nevnímáme horší je , když přes den drbu s váma a v noci dodělávám papíry a musím je tisknout

ten bazén je úžasnej, ale já starý skeptik to vidím bledě
no ale kulečník tam je tak si zase můžu trhnout nějakou tu ostudu ne?

jo zítra přijedeme všechny nebo je někdo nahlášený až na pátek?

ted mi manža dal na stůl papíry a mě se do toho táááák nechce a v pondělí to potřebuje, zítra máme vyřizování a odjezd a po návratu se mi do toho bude chtít ještě méně, tak se na to vrhnu a potupně potom vrhnu

30.8.2006 22:09:46
no, s tou griotkou jste mě dostaly, já na sladké moc nejsem, takže asi si přivezu fernet:o(( a budu za norka sama. Nepijete někdo víno?
Petr je fakt cvok, ale stejně ho miluju (no, ke mě by se normální chlap ani nehodil...) On jezdí denně do práce na kole (má to cca 20km) bez ohledu na počasí. Teda když moc leje už když vyjíždí, tak ho ukecám ať jede autem, že je ten otec od rodiny, ale jinak je to hrůza.

Ale už se jdu fakt tulit.

Teda, jestli mi únavou neusnul, přijel promrzlý na kost, brrrrr:o((
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:07:47
My máme také sedajdu 9-36 kg. Takže jsem v klubu.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:05:29
Plavky jsem také přibalila, ale s tou rýmou nevím nevím. Když tak mě zastoupí v koupání manža.

Hlavně abychom tu rýmu nerozšířili do kolektivu. Snad už to bude v poho.

30.8.2006 22:04:36
Zazíku - já tady jsu, ale dodělávám nějaké faktury, páč mi dneska volali z práce že to děsně nutně potřebují a do pondělka to nevydrží. Vsadím se, že až se tam příští týden zastavím, tak se budou válet v ještě zalepené obálce u mě na stole:o((

Já teda plavky neberu, páč se do nich nevejdu a nové si nekoupím dokaď nezhubnu a nezhubnu dokaď nepřestanu žr..

Ale teď už běžím nahoru přitulit se k taťkovi a nechám si povídat jak je to tam hezké.... já už se těěěěěěším.

Dobrou:o))))
Danda.O 38282

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:03:55
Raďu, já se na ten bazén taky těším, však v sobotu má být až 25 stupňů. No kdyby nebylo, tak ti moji chlapi tam stejně vlezou. na dovolené jsem já seděla u bazénu v svetru a oni ve vodě.
A s tou klávesnicí si nědělám iluze, už jsem jich pár zkoušela a klapou všechny, i když některé teda méně.

Tak film už skončil, jdu se věnovat manželovi :-)
IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: balení

30.8.2006 22:01:24
teda Zazíku ty jsi vzorná už zbalená no já musím tu griotku zítra koupit. co jsem měla domácí, tak jsem ji dala známému k narozkám a novou mě nenapadlo objednat, páč jsem si naivně myslela, že do zimy ( kdy je u nás největší spotřeba, ale alkáči opravdu nejsme ) je ještě daleko.
ani nemám nějak čas a energii se těšit a tak věřím, že to bude stejně super jako v OH. mě to totiž pořádně dojde až při balení a to se teprve začnu těšit.

Zdeni, neboj nejsi jediná krkavčice my máme taky sedajdu 9 - 36. kg. no a ještě jsi nenapsala co piješ. Teda Petr je vážně takový "magor" v tom počasí se mi dnes nechtělo ani vylézt z baráku, ale protože nám nešel celý den proud a malý byl protivný, že je doma ticho tak jsme šli aspon na chvíli k babi.
Zazík 42873

30.8.2006 22:00:12
Klávesnice pak můžeš probrat s manžou, určo ti poradí. Ale ony ty tiché také úplně moc tiché nejsou. Všemi 10 píšu také a sice si manža nestěžuje, ale cvakot je to pěkný. Na Marečku, ... kouká také, já do toho jen napovídám hlášky.

Půjdu se okoupat a spinkat.

Jak já vám závidím, že to máte zítra téměř za humnama.
Raďulka 16249

30.8.2006 21:59:44
Dando, až takovou klávesnici objevíš, dej tip. To řešíme taky, proto jsem manželovi dala k třicátinám bezdrátové sluchátka a může poslouchat muziku, nebo TV v klidu a mě taky neruší...
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 30184  [Dalších 30114 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.