Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 | 29331 |
20.6.2009 21:54:10
tééda Severko, koukám že je to u vás fakt nějaký zakletý Tak snad to bude mít rychlej průběh a Léňu tam taťka hodí dodatečně. Věřím, že jsi z toho už úplně hotová, kdo by nebyl .
U nás se pořád šavluje. Jiřik už se zdá být z toho venku, zvracel naposled včera, dnes jen polehávala a snědl půlku rohlíku. Ovšem Milča z ničeho nic sebou práskal na gauč a usnula, probudila se a zeblila okruh jednouho metru a opět usnula. Takže to bude asi něco virovýho, né z buřtíků. Milča je ale u našich. Nechce domů, jen jsem tam musela zajet abych ji politovala, pomazlinkovala a ona mi všechno převyprávěla. Říkám mamce, proč je v županu a ona ji Milča komplet celou pozvracela, když ji nesla na záchod. Prý to měla až v bačkorách.. no hrůza. Se divím, že si ji tam tak ochotně chtěli nechat. Jen doufám, že to na ně taky neskočí. Takže u nás bude noc doufám klidná, uvidíme jaká bude u babičky . |
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
20.6.2009 21:50:08
No jasně, Andru - Baru má pravdu!!! Nejen koláčky, ale plno věcí hoď na hrb minimálně svědkyni!!! U nás pro změnu zůstala polovina myrt ležet bokem, prostě se nikdo pořádně nepostaral o "napíchnutí" svatebních hostů...
A psychicky se připrav na to, že tě pomluví ta, která ti bude nejvíc závidět!!! Znám i případ, kdy ve svatební den řekla matka vlastní dceři, že jí to vůbec nesluší , ale to u vás určitě nehrozí!!! Tak MM našel nějakou moc dobrou flašku vína z roku 2003, kdy jsme se brali... Tak aspoň tak, děti už poslouchají pohádku, za chvilku bude klídek!! A přišel na to sááááám - to se mi nechce ani věřit!!! |
Diana & 2 čertíci | 42307 |
20.6.2009 21:41:52
Andru, přesně jak píše Bára, nech nějaké úkoly na ostatní. A Gliss má také pravdu s chlebíčkama.
Báro a tchán měl teda štěstí. Můj taťka měl něco podobného, ale hřbet ruky a prsty a motorovou pilou, ale naštěstí s tím jen dlouho marodil a pak cvičil. Prsty má všechny měl to také jen trochu potrhané. Prořezávali stromy a pila se nějak smekla. Ty úrazy to je hned. Já když vidím manžela jako domácí kutil a všeuměl na věčné stavbě se vším možným nářadím. Motorovka, svářečka, rozbrušovačka, žebřík, sekera, el. kabely a rozvody, na střeše, na lešení, denně po schodech bez zábradlí. No škoda mluvit. |
Diana & 2 čertíci | 42307 |
20.6.2009 21:24:26
Ahojky při večeru.
Severko, téda to je pech, ale třeba zítra už to bude OK a bylo to jen něco přechodného. Andru a ty se také kurýruj a s tím úklidem nepřeháněj a všechno zvládnete. Ef, naší nové mladé paní všechno nejlepší do svazku manželského. Pršelo Vám štěstí. Gliss, super zkušenost s hlídačkou. Dnes odpoledne byl u nás dětský den, tak se kluci také vyřádili, všechno zadarmo, kolotoč, velká nafukovací klouzačka, čtyřkolky, koně, balónky. Sice zima a zataženo, občas pár kapek, ale na pláštěnku to nebylo tak super, teď už zase uplně bez mráčků, ale pěkná zima. Brr, právě jsem byla venku zakrýt pískoviště a kosa teda. U nás 9°C. Před chvilkou jsem snědla 2 stejky z pravé svíčkové dělané venku na grilu a opékané brambory. Mňamka, vše dělal manžel. Maso krásně měkoučké super. Povedlo se mu to, i když už není střízlivý a už chrní na gauči. |
Bára a kluci | 27301 |
20.6.2009 21:21:12
Andru, to se skutečně ještě nenašel nikdo, kdo by ti řekl, že prakticky 80% z toho, co jsi tu napsala, není práce nevěsty, ale měli by se o to starat lidi kolem??? Kromě tedy masáže a nehtů????
Nenech se do toho naverbovat, buď trošku hustá a nekompromisní - abys pak nemusela jako já hodinu před obřadem zdobit auta, protože se k tomu nikdo neměl. Ne, rozdat úkoly a pro sebe si nechat jen to vyloženě nejnutnější. TY jsi tam ta nejdůležitější, ne oni... ...hele, je to asi takhle - i kdyby jsi se postavila na hlavu, stejně se mezi pozvanými najde někdo, komu nebude něco dost nóbl - ať už to budou koláčky, ať už to bude režie dne, ať už to bude jídlo nebo hudba, vždycky tě nějaká zahořklá nepřející příbuzná bokem pomluví. ...a taky to málokdy klapne přesně tak, jak si to naplánuješ - vždycky se něco někde zasekne na nějaký nepodstatný kravině (ano, i náš svěděk si zapomněl občanku), tak TY se z toho nesmíš hroutit. DOPORUČUJU DOPŘEDU DOMLUVIT ČLOVĚKA, KTERÝ TOHLE BUDE ŘEŠIT!!! Kdo za tebe půjde nahánět lidi do aut, kdo za tebe bude mít prostě na starosti organizaci a na koho se budou lidi obracet, když budou něco potřebovat, protože netuším proč, ale většina svatebních hostů má ten stupidní nápad neustále se s každým prdem obracet na nevěstu. |
20.6.2009 21:09:16
Andru - jaký pečem koláčky????? Ty péct nesmíš!!!!
A nechceš ušetřit čas a objednat chlebíčky v nějakých prověřených lahůdkách?? My jsme měli ve svatební dopoledne takovej fofr, že nejen že jsem ocenila, že nám je udělali profíci, ale málem byl problém je i včas vyzvednout - kleklo nám jedno z aut - zrovna to naše... |
Bára a kluci | 27301 |
20.6.2009 21:04:28
dobrý večer!
Linduš, tchán snad dobrý, jel do Plzně (sám), tak snad dojel :o) MM mi četl zprávu, tak měl řeznotržnou ránu na bérci, zasahující ke kosti, kost intaktní, okraje rány zhmožděné, bla bla bla.....suma sumárum hnus filajovej, co si budeme vykládat, že. Prý se to seklo, tak povídá "svině, ale kopla mě pěkně" a dělník mu na tu nohu kouká a povídá "no spíš vás sekla, ne?" No já to vidět, tak si nabliju na kecky a pak omdlím :oDDD no super, tak sešlost dole stále trvá, mají tam malou holčičku, která je zjevně úplně vyřízená a chtěla by jít spinkat a inteligentní kráča matka tam s ní třese jak s kasičkou :o(((((((( |
Peťula+Jareček 8.12. | 10937 |
20.6.2009 21:03:15
Andru, tak ty jsi taky marodná? No tak hlavně držím palce, ať to za ten týden vykurýruješ a hlavně ať tě ta příprava nezmůže.
Severko, to je dobrý nápad, pokud bude Léňa zdravá a TM svolnej, tak by to šlo No mě teď taky volala kamarádka, co s náma má jet na dovolenou, že jejich malá má horečku a jejich zítřejší odjezd je ohrožen No tak snad se tam za náma dopraví aspoň později. Baru, ten tchánův úraz, hlavně ať je rychle vykurýrovanej. |
20.6.2009 20:59:31
Renčo, my máme šedé tvrzené sklo jako obklad v kuchyni za linkou - pro příp. inspiraci mrkni sem: www.barevna skla.cz (bez mezery)
Severko, to by mohlo být řešení: zavézt tam Lenču třeba v úterý?? Linduš, Samík mi tím, jak ho popisuješ při nemoci, přijde spíš jak 10-letý rozumný kluk - tohle si v našem případě fakt nedokážu představit! To je fajn, že si mohl popovídat s kamarádem - neřekli si o kafčo a zákusek?? Mně by to k nim sedlo... Néé, vážně: jsem moc ráda, že to u vás vypadá líp a líp!! Andru, uhodila jsi hřebík na hlavu: hlavně ať je co do huby a čím cinknout ve skleničkách - na ostatní fakt peč!!!! |
Andru + Adriana + Adam | 38195 |
20.6.2009 20:31:05
Taky věřím že do týdne jsem fit, ale od pondělí mne čeká vyřízení pár záležitostí, jako dojet na hrad za panem provozním a dořešit jídlo a počty osob atd, kontrola s Adí u doktorky, úterý je jediné volnější, ale mám u kamarádky svatební medovou masáž :-D, středa pečem 3tis koláčků!!!, čtvrtek rozvážím výslužky, jedu si pro šaty do Mostu, pro oblek do Ústí, nákup, pátek umýt auto pro nevěstu, synovec snad přijede posekat trávu, vezu všechnu květinovou výzdobu a další serepetičky na hrad, na nehty, odpo přijedou už známý z moravy, večer udělat chlebíčky, vše nachystat na sobotu....no to bude mazec...
no tak snad do středy budu naprosto fit, jinak to bych fakt s nemocí nezvládala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.