| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 42823  [Dalších 42723 >>]
Terka Kubík06, Vašík08 46367

Re: čau holky :(

8.10.2008 19:18:56
Dirty, to je mi tak moc líto :-(((
V tomhle případě je fakt malá naděje.
hajzli jedni.
dirty+tobík 4/06+sebík 4/09 33455

čau holky :(

8.10.2008 18:56:52
tak nám ukradli auto, svině, i s autosedačkou :( to auto, který nás stálo takovejch peněz :( ať chcípnou
123456
  • 

Re: Sniper

8.10.2008 13:11:45
Dobrý den, omlouvám se, že vám sem vpadám, ale zahlédla jsem vaši diskusi o školkách.
Bohužel, to tak není, jak píšete.
Pokud přihlásíte dítě do školky, musíte si zajít potom na příšlušný ÚP-odbor dávek SSP, tam kde vyplácí rodičák a donést z té konkrétní školky potvrzení o přijetí dítěte.Tzn. buď na celý den, v tom případě, vám rodičák skončí a na dítě bere dotaci od státu školka a nebo je to jen na 4h. denně a potom rodičák zůstane vám, ale škola nepobírá dotaci od státu na dítě.Proto v mém okolí školky děti na 4h denně prostě neberou.
Takže pozor, i když budete vyzvedávat dítko po 3 nebo 4hodinách denně, ale je přihlášené na celý den, školka vám pro sociálku potvrdí, že je přihlášeno celodenně, tudíž musíte rodičák ukončit.Pokud si jej sami neukončíte, hrozí, že při kontrole na to sociálka přijde a rodičák zpětně budete muset vrátit.
*Lidka* + 3 11796

Re: Sniper

8.10.2008 12:21:52
Leny, dobrá sniperka!

Evicko, u nás je to tak, že se všichni hlásí na celodenní pobyt ve školce (tj. i platí plnou taxu), že máš 4letou MD nikoho nemusí zajímat. Když chceš brát RP tak vyzvedáváš po 4 hodinách. Můžeš jim říct, že budeš do práce nastupovat během roku. To mě s pupkem to těžko uvěří, tak máš pořád lepší šanci než my...
Leny+Dany03/03+Tom04/06 30710

Sniper

8.10.2008 11:32:13
Ahoj holky :-)

Petruško, tak tomu říkám dobrodružství!!! Jak jste k tomu přišli? Muselo to být úžasné...já mám z výšek docela strach, ale např. Cesnou jsme vyhlídkový let podnikli, dokonce jsem ji na chvíli i "řidila". Takže balon by mohl být super!

Já měla malé "dobrodružství" o víkednu. Byli jsme v pohádkovém lese a mj. se tam střílelo se sniperama...tak jsem neodolala, zalehla a tady je Leny sniperem ~:-D~:-D~:-D~:-D

Malé vysvětelení jak na to:

A už mířím:
Petruschka&Rostík&Jindřiška 29122

Re: Hádanka

8.10.2008 10:51:35
Evi, určitě by ti špatně nebylo.Já zvracím skoro všude,ale v balónu mi zle nebylo. Byla to nádhera.

Se školkou ti neporadím, my jdeme k zápisu v lednu, ale mám jen 3letou mateřskou.
Evickaaa 28584

8.10.2008 10:47:09
ahoj maminy :-)

Ješto jo je to daný tím,že jsou v pokoji samý panenky a on vidí jak si s tím hraje Karča...Petr to,ale nemuže pochopit :-))

Petruš no to je super.Já bych teda asi zvracela :-) ale super zážitek R^

jdu k Vám pro radu....Chtěla bych jit v Dubnu s Adámkem k zápisu do školky..V Září mu vlastně už bude 3 roky a 5 měsícu,ale ted nevim jestli mi ho tam vezmou když já jsem na MD do 4 let...
Nevíte jak to je?Pokud mi ho vezmou tak muže chodit od 8 do obídku nebo jen muže pár hodin v měsíci?díky za rady~;)

jo a chci ho dát do školky kde je děsnej nápor.Maji totiž saunu i bazén a vubec patřík těm nej školkám tady.Budu mít vubec šanci nebo budou fakt brát jenom ty kterým rodiče chodí oba do práce.

Kája chodí do jiné školky(do lesní) takže ani nemám tu výhodu,že tam chodil jeho sourozenec.Lesní školka je super na ni nedám dopustit,ale Kája ted začně chodit do školy a tak je potřebuju mít i kousek od sebe nemužu pro oba jezdit na druhý konce města od sebe :-(
Petruschka&Rostík&Jindřiška 29122

Let balónem

8.10.2008 10:34:37
Naše včerejší dobrodružství
Terka Kubík06, Vašík08 46367

7.10.2008 21:32:03
Jééé, Anička už bude mít rok jo? No to je síla jak to letí.
Vašíkovi byl zas půl rok a já začínám smutnit, že už bude brzo konec s pouhým kojením. Zase vařit patlačky,aby to bylo v pořádku, mrazit apod.
Lenko, dík za reakci. No já je budu pokud možno separovat. Každý do svého. Myslím tím polední spaní, večerní budou spolu.

Orlické závidím. Já mám doma lenocha. Nikam se mu nechce. at prý jdu sama nebo že pojedeme autem, takže třeba o víkendu hádka :-(

On totiš tvrdí, že chodí do práce a proto chce být doma.
A já zase sedím doma a nikam daleko se nedostanu a do lesa sama se bojím. A když je doma tak se zase nudí.
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 28466

7.10.2008 20:43:24
Ahooj holky,
Tomas sel pracovat ven a tak mam chvilku, nez se vrati a asi bude chtit pokracovat v lepeni lišt nad zem.. uff, to bude zase smradek :) chemopren :)

Vse nejlepsi Justynce k svatku !!

Teri - s tim polednim spankem.. Terezka Anicku primo vyzaduje.. vlastne ji vyzaduje ve vsem.. jdeme cistit zuby "Ana taky", jdeme spat "Ana taky" apod.. A hlavne !! Chtela bych jejich spani sloucit - ciste ze sve vlastni pohodlnosti a chuti mit cas jen pro sebe a kdybych dala kazdou do jine mistnosti, tak to nedopadne vubec.. obe by rvaly.. takhle se aspon smejou a vyskaji a kdyz zacnou brecet, tak pristupuji na ruzne nahradni plany jako prave to vzdani to a dani Ani do kocarkku a Terezku necham "zit".. ale mam za sebou hodinu ciste pro sebe, at uz pro uklid nebo jen chatovani s vami :).. Kdyz dam Anu spat ven a TErezce naridim "poledni klid" tak z klidu bude radeji po dome :).. kdyz dam Anu do kocarku a Terezce pustim pohadku, tak to taky funguje, ale mam pocit, ze to bylo moc levny a ze to blbnuti v postylce ji trebas da vic nez ta pohadka (a hlavne, kdyz ji pustim pohadku, tak nemam pocitac pro sebe, nemame tu televizi :) takze poustim pohadky na svym PC :)

Kamco - je mi lito, ze mas starosti a jeste k tomu mrcha.. fuj fuj, at uz je zase na par let pryc :))

Evicko - bud v pohode s tim Adamko-holcickovstvim. Ja si fakt myslim, ze se tomu zadny kluk - mladsi bratr starsi sestry - nemuze zcela vyhnout... On si svoji cestu najde, jen si nemysli !! Co ma chuddak delat, kdyz vidi cely den zensky s zenskymi aktivitami, ze ? :)

Jesto - jee, zazpivala jsi Jachyma jako od Terezky :). Prijde mi to taky strasne kouzelny.. cokoliv co rikaji, kam si pridaji neco sveho, co zpivaji, celkove jejich svet je uzasne zvlastni.. predstavivost me nekdy uplne odzbrojuje.. Prinesla jsem vlasky orech s dirou od ptaka, ktery orech zevnitr vyjedl. Orech byl az na diru neposkozen... Terezka z toho hned udelala domecek pro zalud a narvala jich tam vic (mama, tata, Ana) :)) apod.
S tou ruzovou.. je zvlastni, ze kdyz treba ja dam ruzovou Ane, tak mi prijde opravdu nezna a holcici.. kdyz ji dam Terezce, tak ale na me vubec holcice nekouka.. furt tam jsou ty ohinky a ruzova neruzova to neni zadne nezne stvoreni (tedy je, ale az nekde uvnitr :)

A uz nevim cooooo ?
Terezka je furt nejaka nakrapla, tak ji opet do skolky zitra nedam.. sice nema zadne priznaky, ale vidim ji na ocich, ze je k.o. a tak na to prdim. Ve ctvrtek odjizdime na prodlouzeny vikend do Orlickych hor na kola, bude tam hodne deti, tak bych rada, aby byly holky fit... Vychazi nam na sobotu Aniciny prvni narozeniny a par dnu na to Terezky svatek.. tak jsem dnes nakoupila balonky a jiny blbustky a udelam oslavu pro deti.. spis nez o oslavu mi jde o zpestreni vecera pro deti... tesim se. Darky zadne nepovezu, pac by to ostatnim detem bylo lito :). Terezka ani Ana stejne jeste nechapou, ze se k oslave davaji darky.. zajiste jeste ani nechapou, ze se nejake narozeniny ci svatky slavi :)))

Tak joo, krasny vecer
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 42823  [Dalších 42723 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.