| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 25933  [Dalších 25873 >>]
Scotch 22550
11.12.2012 9:16:03
Petruško, moc blahopřeju ! tak ať ti to uteče rychle a ve zdraví a miu má o prázdninách vytouženého sourozence !
Víkend ? no já nevím...já osobně pokud na víkend tak jedině bez dětí, už jsou dost velký na to, abych je s sebou tahala :-)ale měla jsem pocit, že jsme se bavili o víkendovém srazu.....jakože na oběd nebo odpoledne nebo tak, ne ? nebo jsem to špatně pochopila ?
Soňa
  • 
10.12.2012 22:46:19
ahoj holky,
no teda čumím, že se to tady rozepsalo - no teda aspoň trošku....

a musím vám říct, že bych vás taky hrozně ráda viděla. kdybyste chtěli jet někam na víkend, tak bych se hrozně ráda s Benýtem přidala!!!!!!! Tak se rozhodnite, já se sem budud chocit koukat..............................

Petruško, moc ti gratuluju s těhu. je to supeeeeerr !!!!!!!!!!!!!!! moc ti to přeju.

Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
10.12.2012 13:53:53
AHOJÍKK
tak asi začnu tím že konečně se zadařilo a snad už bude i vše v pořádku ,že jsme v 11tt~b~~b~~b~~b~~b~TP 1.7.2013
Miu ta je úplně šílená pořád mi pusinkuje břicho zdaví svýho bráchu a mnaža je taky tak přesvědčený že to bude kluk~t~

se budou asi divit že???~p~necháme se překvapit

jinak mám trochu starosti s \Miuškou
bohůžel se u ní ted skoro po 5ti letech ukázala ta vrozená anemie co má manža a jeho rod mužský~n~celou dobu jsem byla přesvědčována že holky to nemaj ale ono prdku
je to nadlouhé psaní a vysvětlování,prostě prodělala bronchitidu a pak hnedka silnej průjema to byl ten start tý nemoci .zežloutla mi a hnedka jsme byli v nemohnici kde bohůžel znají Medelskou rodinu že mají tuto diagnozu a automaticky jsme byli pozvaný do Motola kde se lstaně všeci Medeláci léčili.
tam naštěstí je skvělý dr.na hematologii který mě uklidnoval .budeme dojíždět na kont.krve každý 3 měsíce a uvidí se bud se to bude postupně prodlužovat třeba jednou za rok ,co nás nemine tak je to kostní dřen ,kvůli genum mutacím atd..jsem z toho dost vyplašená,přišlo to v nepravou dobu já těhu(z totálníma nevolnostma nefungující) do toho s malou v nemocnici a nakonec ta hematologie je i na onkologii dětské a to mi faaakt nepřidalo~a~hrozný ale uklidnuji se že jsou antom děti hůř bohůžel~n~
neléči se to ,jen prostě bude sledovaná,ale uklidnují mě že holky v medelské rodině jdou po první Menzes totálně zdravý prostě to odejde
pro nás to zamená že prostě při větší infekci zežloutne a bude unavenější.je to vlastně rozpad č.krvinek~8~.
a pak až se druhý narodí tak budem dojíždět i s druhým hold nemůžu mít nic jednoduchýho

holky přeji vám aby vae ratolesti byli zdravý a plnný života ~s~~s~~s~~s~~s~

miu není tím vůbec nějak poznamenaná jen stejně veselá zlobivá a pořád je jí všude děkuji bohu zato!!!!jen jí budou brát krev a na to si určitě zvykne dostane vždy lízátko~t~~t~~t~aplyšáka no to nevím kam to bduu dávat~t~~t~~t~

dnska jsme dokoupili veškeré dárečky pro ní a jupíí mám to zasebou
Zozinka 66370
22.11.2012 0:20:34
tak to se Ti moc nedivím...já bych taky počkala,jak píšeš,asi bys jí trochu to bezstarostné dětství zkrátila....nám taky ve školce říká učitelka,že tam míša strčí do kapsy kdejakého školáka a říkají jí ve školce inženýrka~t~....ale myslím si,že by ještě asi zralá úplně nebyla....ona tam chodí už ráda,ale když si může vybrat tak by byla se mnou doma~;)...a ve škole ty povinnosti prostě už jsou na tvrdo....

no na srazík bych ráda přijela,ale asi až po novém roce?udělaly bysme si s míšou výlet vlakem:-)))nebo možná bych ukecala i amrtina a všichni?no uvidíme:-))ale bylo by to fajn....
Scotch 22550
21.11.2012 23:36:53
Já bych byla pro a skoro bych byla i pro ten víkend, protože by jednak mohly případně dorazit i mimopražské a jednak aspoň teda my máme odpoledne docela slušně zapráskaný vším možným a asi to tak má víc lidí.

A se školou mi ani nemluvte. Učitelka ve školce do mě furt vandruje, že bych měla dát Zuzu příští rok do školy bo je ve všem hrozně napřed a už ve školce neví co s ní :-O Učitelka to nějak kousne, ale bojím se, aby se tam Zuza nezačla otravovat. Je fakt, že by školu zcela bez problémů zvládla....velikostně, sociálně, v samostatnosti, vědomostech, řeči....však jsem měla doma vloni prvňáka , tak je mi jasné co se po nich chce a že už i vloni by tam zuza bez problémů zapadla ~y~ ale zase jí nechci krátit zbytečně dětství, dneska tam navíc chodí hodně moc odkladových děti a hlavně, zuze se do školy moc nechce....vidí jaký jsou úkoly vopruz a jakou má ona pohodu ~t~ no musíme to nějak promyslet, probrat s odborníky, ale spíš to vidím, že ne....ani já se do dalšího prváka nehrnu....další čmárání čárek, tfuj ~Rv
15.11.2012 14:51:32
Pa Zozi a kdypak jsi mi písala???já ti pošlu mejlíka ju at se ti tam zase vrátím:-)))))
Zozinka 66370
15.11.2012 11:19:44
Ahojky,všem....:-))))

a co takhle se sejít v ÚL~t~~t~~t~..ale nápad je to dpbrý,ráda bych vás viděla....my plánujeem s michalkou jet do prahy na výstavu barbínek,ale ještě nevím kdy přesně,ale byl by to určitě víkend so nebo ne dopoledne,ale to bysme pak třeba po poeldni měly ještě čas...ale všední den nedáme:-)

Petruško,jakpak se máš?psala sje ti i sms,ale nvím ejstli mám zase správné číslo?a mejlík jsem neměla,nějak se mi ztratila,le teď jsi něco poslala tak jak budu mít chvilku víc času,hned ti písnu:-)

letí to,to je fak hrozný,5let ,kdo by si to tenkrát býval pomyslel...a našemu mladšímu raráškovi je už 14měsíců....je to drak,už jen chodí,a chodí celý den,pořád,on si fakt skoro nesedne...a taky šplhá,jako míša,ale on ejště víc,takže ho pořád honím z gauče,stolu...teď se naučil lézt na stůl u TV a stoupne si a lomcuje s TV,to až uvidí Martin tak se zblázní...a já když jsem sama tak nic nedělám,jen ho od někud honím:~t~...ale jinak je šikulka a pohodář......teď spí tak to chvilka klidu,ufff

VěrkaS + 3♂ 69905
14.11.2012 13:38:35
Petruško, nestraš se školou ~;) já ještě musím toho našeho Matýska naučit správně mluvit. Bude to fuška, protože možná má nějakou verbální dyspraxii, ale jen mírnou. Ale diagnostikovaný ještě to nemá.Před rokem ještě skoro nemluvil a teď teda pusu nezavře a moc se zlepšil. Tak uvidíme.
14.11.2012 11:00:48
Ahojíík holky

no třeba bych se taky mohla ukázat záleží kdy to bude a jak natom budem

utíká to a lednáčci zachviličku budou mít tašky na zádech~8~
VěrkaS + 3♂ 69905
14.11.2012 10:41:05
Ahoj holky a nechtěly byste třeba zajet do Žďáru? ~;)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 25933  [Dalších 25873 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.