| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 19147  [Dalších 19027 >>]
Markéta-M+F 41702
8.4.2011 15:15:06
Mače...jj,to je důvod proč chci do práce, zdá se mě ,že snad pořád na kluky křičím. Už je to doma fakt dlouhý a do práce se prostě těším. Ted začíná ta depka,rok do konce rodičáku,kluci už skoro samostatní,pravý čas prostě začít dělat.

Tak přeji pohodové zařizování bytu~x~~x~

Musím taky jít, něco doma poklidit~l~pořád dokola~l~
Mače 39250
8.4.2011 14:31:17
holky letím na metro, do banky, nakoupit a pak hurá do školky pro kubka, ještěže jí miluje a chce tam být dlouho
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~3~
Mače 39250
8.4.2011 14:26:15
Markét kuchyň vyfotim, neboj, no oni mi vlastně dělají kuchyň a jídelnu (bez stolu), tkaž i tam se to trochu prodražilo....Ale naši do mě taky ryli, že u kuchyně se to vyplatí, a nedělám kompromisy, tak uvidíme:))))
Pračku mám taky vybranou...jen se nedokážeme shodnout na sedačce (na tu ale zatím nezbylo)...takže to neřešim, až bude vše objednané namontované a zaplacené, začnu řešit co chybí.....
Mače 39250
8.4.2011 14:23:44
Počítám, ale chtěla bych ěnco blíž, tady jezdím přes hodinu a když je Praha zasekaná tak se třesu abych stihla školku.Ale jiank jsem ráda, že sjem se měla kam vrátit a ta honička mi svým způsobem vyhovuje, doma jsem byla totálně deprimovaná, zbytečně jsem křičela na děti, asi prostě nejsem typ co může být dlouho doma....když jsem nastoupila, tohle zmizelo, neječim tolik na děti, dokážu si s nima hrát aniž by mě to otravovalo, a ani my se neháme s manželem tolik....
Markéta-M+F 41702
8.4.2011 14:21:09
Mače..ale investice do kuchyně je pro budoucnost to nejlepší~R^ úspora elektriky~R^ Tu kuchyn máš za úkol pak nafotit~R^~:-D No a taky kuchyň je dá se říci už skoro na celý život,většinou je to nejstarší v domácnosti.Pokud se někdo nestěhuje do nového~;)
Takže s touto prací do budoucna nepočítáš?
Já už chci taky dělat~n~ a jak popisuješ pěkná honička,ale už je to doma dlouhý~a~
Markéta-M+F 41702
8.4.2011 14:13:07
Ještě jsme to nepočítali~d~ máme 4 střešní okna v každé mísnosti jedno,pak by jsme chtěli do dvou pokojíků dát větší nebo dvě okna a všechny plastová. Fakt nemám představu o částce~d~ a taky jsou to jen plány~j~
Zrzu,vy máte starší baráček,asi hádám,jste koupili?
Mače 39250
8.4.2011 14:09:24
Předělávky a dodělávky jsou hrůza, proto sjem v rámci možností chtěla co enjvíc věcí udělat hned a pořádně. Kvůli tomu sjem o měsíc oddálili nastěhování, a v novém musíme dodělat elektiku, je tam málo zásuvek, do obou dětských natáhnout TV signál, ne po současnost,a le budoucnost....proto mají oba pokoje pro školáky...prostě to chci mít hotové jak to jde, prachy sice nestačili na vše, jelikož sjem si vymyslela docela drahou kuchyň, deska je z umělého kamene,spotřebiče mám A++ nebo A+++ a indukční varnou desku..., takže se to nasčítalo, ale doufám, že to nějakej čas vydží!~;)
Mače 39250
8.4.2011 14:05:20
Markét já dělám prácníka na jendom z orgánů státní správy, tkaže peníze nic moc, tabulkovej plat, navíc se teď propouštělo a těm co zbyli se krátil plat....prostě idylka. Dělám na plný úvazek, začínám v 6:10 a končím 14:40, naštěstí máme pružnou pracovní dobu, takže si to můžu takhle nastavit. Proto vstávám ve 4:40, v 5:15 mi jede bus....odpoledne to mám hodinu a něco ke školce, nakpupit a domů...takže sjem kolem páté doma......Problém nastává když je manžel na služebce, to vodí do školky moji rodiče, až se teď odstěhujeme bude to maso....
zrzulec 97896
8.4.2011 14:03:54
aha ale stejne střecha a okna zatepleni je drahe des ty předelavky jsou na nic proste
Markéta-M+F 41702
8.4.2011 13:58:14
nee, my bydlíme u rodičů od manžela. Máme 2 patra, z půdy jsme udělali 4 místnosti,tam spíme. Střešní okna jsou už 10letá a prostě stará,v té době okna začínala a moc velký výběr nebyl ,no a zateplení jsme dělali taky nějak na rychlo. A ted jsme měnili všechny okna na plasťová a to podkroví ted trpí,musíme ho více odvětrat,jinak nám to všechno spuchří. Takže jedna hypo.zkončí a buď to zvládneme z výplat a nebo bude menší půjčka.~j~Pořád něco,jen do té doby vydržet~j~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 19147  [Dalších 19027 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.