Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
červík |
• |
15.7.2011 8:58:38
Ahoj Katko moc gratuluji k narození Henryho. Určitě to byla pro tebe velká zátěž, ale teď už to půjde jen k lepšímu. Tak se opatrujte a ať vás brzy pustí domů. tfuj tfuj tfuj
|
Katka - 76 | 110807 |
14.7.2011 20:43:36
Ahoj, pozdrav z nemocnice. Henry se narodil v utery v 8:15 vazil 3.730 a meril 51.5 cm. Je krasny a moc hodny!!!
Ja se citim dnes uz lip vcera to byl jeste zahul Myslim na vas a hlavne ne cervicka moc drzim palce! |
červík |
• |
13.7.2011 10:49:14
ahoj tak Katka už to má asi za sebou, uzlíček štěstí má již u sebe. Ty hyca venku jsou děsná už abych to taky měla za sebou :-( Evžíku jak snáší to teplo malý? Dá se to, ať vím nač se připravit?
|
Katka - 76 | 110807 |
10.7.2011 17:15:16
To je fajn, ze je malemu lip! Ja uz se tesim na uterek, do ted jsem pocitala dny, tak ted snad zacnu pocitat hodiny
Budu se snazit chodit na rodinu z nemocnice, tak urcite napis jak je! Drzim ti moc palecky a at to probehne bez problemu Pa |
červík |
• |
10.7.2011 14:09:16
To už se domů nežeň děvče, radši si odpočiň na lůžku a čerpej síly, budeš jich potřebovat. Budu držet palce, aby jste to měli brzy za sebou.
U nás je stav furt stejný, akorát kadění už se umoudřilo dnes bylo po dvou týdnech první tuhé hovínko, tak to malý hned oslavil actimelem |
Katka - 76 | 110807 |
10.7.2011 10:37:24
Cervicku moc dekuju!
Nastupuji zitra odpo, mozna me po vysetrenich pusti dom na par hodin a v utery brzo rano porod! Trochu se bojim, ale 2 v 1 uz to nejde. V noci jsem skoro nespala jak me malej tlacil Ta tva znama to ma hezky, ze se ji dari rodit ve stejny den, tak drzim palce at i to treti porodi ve stejny den! Jak se citis a jak je synovi? |
červík |
• |
10.7.2011 9:18:46
ahojík tak co jak se máte? Kati ty si asi užíváš poslední den doma viď, zítra to začne nebo až v úterý? Přeji ti mnoho štěstíčka a ať jste brzy doma i s bratříčkem zdraví a plní elánu.
Včera mi říkala známá, že jedna holka měla včera termín, doma má už dvě holky a jsou obě narozené ve stejný den a to dneska, tak že by se jí i to třetí podařilo dnes, to by byla teda fakt už velká náhoda ani kdyby si to člověk naplánoval, tak to tak nevyjde Evžíku co malý, bude slavit dva týdny viď už to utíká , s těma dětma to člověk teprve vnímá Katko tak tfuj tfuj tfuj držte se, držím palce |
Katka - 76 | 110807 |
8.7.2011 13:18:33
Chudinka malej! Drzim palecky at mu je brzo lip! Musi to byt i pro tebe zahul!
Drzte se! |
mktka | 84562 |
8.7.2011 12:29:33
Dobrý den maminky a skoromaminky , omlouvám se, že vstupuji do vaší diskuze.
Nabízím pro pražské maminky k zapůjčení digitální váhu pro kojence (SENCOR) - má bezpečnostní plastovou vanu s ergonomickým tvarem pro pohodlné a bezpečné vážení, maximální váživost 20 kg, rozlišení vážení 5 g, funkce MEM - možnost uložení posledního vážení do paměti, funkce dovažování (umožňuje vážení včetně pleny nebo osušky). Je perfektní, váží přesně, sama jsem ji hodně po narození Tadeáška a Valentýnky využila. Už se nemusíte strachovat, jestli miminko kojením přibývá, tak jak má... tak jak Vás to učili v porodnici, zvážíte před kojením, pak po kojení a víte, kolik ten Vás brouček zbaštil . Půjčovné 250Kč/měsíc, více informací na mktka@centrum.cz. |
červík |
• |
8.7.2011 11:23:56
malý prokašlal celou nic, teď jen občas, teče mu z nosu a ke všemu ho trápí ty průjmy, takže je doma a už i zůstane :-( Má nasazenou dietu a on to nemůže přežít, strašně furt pláče že chce actimel, activii, mlíčko, kakauko a já mu to nesmím dát. Rve mi to srdce, ale nesmí, doktor mi to včera razantně zakázal. Jen mačkaný banán, třené jablko a rýži s bramborem chudák. On tak pláče po masíčku, tak jsem mu hodila do vody kuřecí prsní řízek úplně čistý , snad mu to nějak šikovně ukuchtím, aby mu to chutnalo bobáskovi. Včera jsem upekla bábovku, tak jak nikdy nechce, tak zrovna včera strašně chtěl, ale to už jsem neměla sílu mu takovou suchou bábulu zakazovat :-( Já bych ten náš pidi bazének vytáhla, ale vzhledem k tomu kašli radši at kouká na telku, nesmí ani na slunko :-(
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.