Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ratunka | 32460 |
18.11.2012 22:49:35
img src=
img src= Tak schválně |
ratunka | 32460 |
18.11.2012 20:00:27
Marti, mam to uplne stejne. Zda se mi, ze se mi narodilo triruke miminko, manzela jsem se ptala, jestli si ho necha, kdybych u porodu umrela, zacinam byt pekne protivnm az sama nad sebou sem tam kroutim hlavou... Muj uzasny desetilety syn to komentoval tim, ze to jsou hormony, ze uz je na to tatka pred asi tremi mesici upozornoval a tudiz me doma vsichni berou s rezervou
Vcera jsme mela prvni termin, takze jdeme do finale, dnes jsme fotlyi posledni fotky s brichem...teda doufam.... Holky drzte se, hlavne ty Samm, to musi byt peklo. Zlate moje bolave zada. Jinak jsem si precetla v chytrem casopise, ze uz davno nemam mit dechove potize, tak nevim, moje telo to asi necetlo, jak si lehnu jinak nez na pravy bok, hned jsem dusna, chjoooooooo |
Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
18.11.2012 15:07:47
Bonsaj,
mě také recept nedal, musela jsem si koupit sama, ale stojí asi 100,- a je jich tam snad 60? není to tak drahé jen mě to doporučil ani vápník nepředepsal jen mě dal papírek a tam napsal toto si kupte a nazdar... Tlak mám dobrý 70/100 tak přibližně pořád.. Dávám si tedy jednu kávu denně a nyní i občas 2dc červeného pak se mě líp spí. Malá se se mnou pere jak lehnu na bok tak do mě dloube dokud se nepřekulím. Jen už jsem taková protivná už aby to bylo a měla jsem ten uzlík venku, mám i dost divný sny, že se něco pokazí a nebude zdravá a nevím co. Ty poslední týdny vždy tak nějak těžko snáším a nemůžu to vydržet. |
massa | 130526 |
17.11.2012 16:53:47
Ahojík holky
Tedy Samm ty tedy si to pěkně umíš vytrpět , uf musí to být mega náročné. Jinak už jsem 5 den na MD, ale člověk si rychle zvykne, nejdřív sem tam ještě čumákuju od 6h ranní na posteli, ale třeba dnes než jsem se zase vykopala, tak najednou jak ten den pluje a nic nestíháte . Jinak vše probíhá v pohodě, malý v bříšku je učiněný zlato, neboxuje, jen se otočí, zavlní a jde se spinkat , snad bude takový i pak. Co vaše mimíska, jak Vás zlobí??? A jak si pár týdnů ještě užíváte ??? Já jinak si to užívám skvělě chvilku relax, pak něco vymýšlím, vylepšuji, jdu mezi lidi, snažím se býti i trošku pohybově akční - tedy dnešek nemohu počítat , ale máme na to nárok |
Sammaelka+S12/12+V8/16 | 88550 |
17.11.2012 16:19:35
Ahoj holky, tak se zase hlásím, nějak tady tu diskuzi lajdám
Ve čtvrtek jsem jela do nemocnice, protože jsem ve středu večer dost natekla, nepovolilo to a od rána mně bolela hlava, takže jsem chtěla mít jistotu. Natočili mi monitor (prej dobrý-nic víc nevím, nevysvětlili mi nic) a změřili tlak (v pohodě). Doktorka mi napsala Magnesium tablety, že prej to na ty otoky pomůže, beru třikrát denně tabletu a oteklá jsem ještě víc. Od včerejška od večera opět nohy jak koule, přes noc jsem měla vypodložené nohy aby byly výš, ale nepomohlo to, ráno jsem měla ty samé koule a přes dopoledne se to ještě zhoršilo. Masakr V pondělí mám kontrolu, takže to prostě doktorce řeknu a ať s tím kouká něco dělat, protože tohle fakt nejde. Chodit skoro nemůžu, každý došlápnutí mně bolí, šíleně mně tam svědí kůže (jak se roztahuje tím otokem) a obouvání do bot ani nemluvím. Jestli to bude pokračovat tímto tempem, tak v pondělí jedu asi v žabkách |
bonsaj | 129846 |
17.11.2012 11:05:35
Marťo, to jo, možná bych měla stejné problémy i u holek, ale to jsme hořčík brala. Nevím, proč mi ho teď nenapsal prostě. Jestli zas nějaké pitomé kvóty od pojišťoven, kdo ví.
Dneska je mi mizerně, strašně se mi motá hlava a zjistila jsem, že mám nízký tlak. Což je fakt prima, když beru léky na vysoký že? |
Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
16.11.2012 13:50:16
Tak na ty křeče mě pomáhá ten hořčík, také se někdy probudím a ruce v křeči.
Vápník mám jeden šumivý za den. Hořčík mám od dr. magnesi laciti nebo tak nějak a prý 8 denně beru tak 4 to stačí, ale jak nevemu cítím se děsně. |
bonsaj | 129846 |
16.11.2012 8:13:34
Já vůbec nevím, říkala jsem to dr., ale to mě v tu dobu bolely spíš jen klouby na prstech a to mi řekl, že je asi nedostatek vápníku, ale nenapsal mi nic. Ani to magnezko tehdy. Tak si občas dělám šumivé, co mám-magnezko i vápník.
A hledala jsem si na netu a docela to ženským dělává, po porodu by to mělo přejít. Opuchání jsou prostě asi otoky a brnění je nejspíš právě k tomu-že ta zadržená voda utiskuje nervy. Teď už se mi nikde lítat nechce, tak uvidím po porodu, snad to přejde. Z předchozích těhu to vůbec neznám, tak třeba to bude ten chlapeček:D |
ratunka | 32460 |
15.11.2012 21:00:39
Bonsajko a to ti jako zlobí od páteře, nebo proč, ty ruce?? to je teda síla.
Já si takto užívala v době, kdy jsem měla málo času na spánek, z nějakého důvodu jsem "spala rychle", tudíž se zaťatýma pěstma a v noci jsme se budila s naprosto strnulýma rukama, nehybnýma prstama. Manžel mě v noci nějakou dobu kontroloval a budil mě Teď mám možnost spáat "pomalu", takže klid. A prstýnky teda na noc sundávám, jsme tak zvyklá. Snubák mi zcela nepochopitelně na prstu téměř klouže. Přibrala jsem asi jen 6 kg, takže mi prsty neztloustly:) Dneska mě bolí kde co, v různých, nepravidelných intervalech. Co z toho bude, nevím,ale nejspíš nic |
bonsaj | 129846 |
15.11.2012 9:02:52
Ratunko, aspoň se nemusíš nervovat:)
Já jsem taky velmi zvědavá, protože ti poslíčci mi snad úplně ustali. Tak uvidím po neděli, jestli se to zas posunulo. Cítím se teď v pohodě až na ty ruce, děsně mi trnou prsty na pravé ruce, v konečcích mě brní. Levá je lepší. No a v noci mi opuchají a ráno je nemůžu používat než se rozcvičím, docela nepříjemné. Dneska mi levá ruka opuchla tak, že jsem nechápala. Nosím už jen jeden prstýnek, který je mi běžně dost velký a v noci jsem si ho násilím stahovala, protože mi začal modrat prst:) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.