Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vendy a dve holky | 109075 |
10.8.2013 8:51:21
Zubko, no ja do diskuze psala, jak to mame my a nepsala jsem, ze ostatni nemaji starosti.Tak to tady asi narusuju ja, tak ja psat nebudu, protoze jedina komu to nevadilo je Sluni, protoze to ma podobne.To bych jinak moc psat nemohla, protoze mame zatim predevsim starosti a kdyz bych musela myslet co psat a co ne, tak to pro me neni prinosne a kdyz nepisu co chci, tak to neni prinosne pro vas.Tak asi ahoj, nic ve zlem, ale asi to takto fungovat nebude.
|
x x | 15263 |
10.8.2013 7:06:43
Jinak doufam ze se diskuse nerozpadne kvuli temto vecem. Byla by to skoda.
Tak a ted ke spani co se tady resilo. Mne se osvedcilo mit mimi v posteli tak prvni tri mesice. Pak postupne do ppstylky. Musim se taky vyspat abych rano nebyla jak zombie az na me zbytek smecky naskace. Jak mala prestaa vyzadovat caste nocni kojeni tak jsem ji zacala davat po nakojeni do postylky. Kojila jsem vleze a vetsinou ani nezjisila ze jsem ji odsunula protoze spala. |
x x | 15263 |
10.8.2013 6:54:41
To je samozrejme jen muj pocit ze cteni mezi radky a chapu ze nekdo se zdravym miminkem pak mohl byt v rozpacich. Vendy fakt si to neber osobne, ja jsem nikdy nemela problem s tim co a jak pises asi ze jsem si s detma prosla hodne starostma. Holky ti mozna nechtely ublizovat tim, ze by psaly jal jim deti prospivaji, coz je velmi taktni. Clovek casto ani v nejlepsi vire nevi jak ma spravne zareagovat na hruzy co jsi nekdy psala, ted zase s tim zrakem, aby ti treba nechtene neublizil, proto je to tak tezke. Chodila jsem u prvni dcery na diskusi kde mamince umrelo jedno z nedonosenatek dvojcat a diskuse se nerozpadla. Druha prezivsi holcicka zustala tezce postizena. Ona ta maminka mela obrovsky nadhled ale chapu ze kazdy jsme jiny. Ja napriklad jsem emocionalni labil a tak radeji pisu malo aby to tady nebylo jen o me.
|
x x | 15263 |
10.8.2013 6:44:11
Holky jinak mala mela sedmeho pul roku a 7.8 kila a 69 cm. A ma 2 zuby. Jinak ci se toho tematu co jste tak zive probiraly tak to je tezke. Ja Vendy chapu ze to nema lehke. Kazdy mame svoje trapeni a radosti se kterymi se delime a nekomu se zrovna ty jeho zdaji nejvetsi na svete. Je to pochopitelne protoze nektere veci jsou proste neprenosne. Mne nekdy spis prislo Vendy, ze jsi casto mozna nevedomky bagatelizovala starosti ostatnich protoze jsi vzapeti psala jak vy to mate takove a makovea jak ostatni muzou byt vlastne radi ze maji jen starosticky
|
10.8.2013 6:38:08
nem
|
10.8.2013 6:37:32
To je mi lito, at jsi brzo zdrava.Lauru jsem nemela na prsu nikdy:-(Nez jsem ji mohla dat k prsu, tak mi mliko zmizelo:-(Odstrikavala jsem skoro dva mesice jak silena:-(Neboj, UM ji chutna a je na nema ok.
|
x x | 15263 |
10.8.2013 6:10:47
Ahoj holky pisu z nemocnice. Jsem tu od nedele se zlucnikem, ktery mam narvany kamenim a jeden procestoval. Ve ctvrtek jsem mela byt operovana, ale muselo se to posunout, protoze mmeli strach ze selhani jater. Ted budu mit prisnou dietu a budu doufat ze dalsi sutr nevycestuje nez dostanu novy termin. Malou jsem odstavila aby nedostavala ode me nejaky humus a aby me kojeni nezatezovalo. Je mi to lito, prsa se mi nalivaji a kazde odstrikani obrecim. Holky co mate deti na um uklidnete me ze to neni zadna hruza. Chtela jsem kojit pres zimu kdy byvaji nemoci ale bohuzel. To me stve ne
jvic. |
Rybka + 2 Rybičky | 130389 |
9.8.2013 13:20:06
Vendy, tak když vám to tak vyhovuje, není co řešit. Nám by to právě takhle nevyhovovalo, za prvý já bych se asi s dětma v posteli nevyspala a za druhý mi prostě přijde takový "normálnější", když já spím v posteli s manželem a děti pak budou zase spolu v pokojíčku. Zatím je starší v pokojíčku a Filip s námi v ložnici, ale každý má svou postel. Ale jak píšeš, každý to má jinak... Znám i případy, kdy spí děti s mámou na letišti a táta na gauči a taky jim to tak vyhovuje.
|
nejsem_tu |
• |
9.8.2013 12:38:40
Díky, utvrdili jste mě v tom, že to nechám na něm. Denní dávku nevypil snad nikdy, ale to neřeším (naštěsyí ani doktorka), pokud je spokojený a aspoň nějak přibírá. Teď ho pravidelně nevážím, nebyl důvod, ale i kdyby vypil těch 100ml 7x za den, jakože nevypije, tak je na nějakých plus minus 700ml a měl by vypít cca 850.
|
Rybka + 2 Rybičky | 130389 |
9.8.2013 11:49:46
Forgi, nad postýlkou má kolotoč (ale na spaní nezapínáme, jen někdy mimo spánek pro zábavu), v postýlce má jednoho plyšáka, jinak mantinel s obrázkama, jinak nic. Myslím, že by ho to zbytečně rozptylovalo, když má spát.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.