| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2771  [Dalších 2711 >>]
Forgi + Honzík (6) + Martínek 50022
8.8.2013 17:21:39
Jinak válí sudy, řehtá se, piští.. sedět se mu zatím nechce (to jsem i ráda, chci ho udržet v lehu dokud se neposadí sám)..
Jo a už měsíc jezdíme ve sporťáku, v hluboké byl už jak sardinka
8.8.2013 17:20:20
Rybko já mám doma to samý.. poslední týden je uspávání horor, řve jak kdyby mu rvali ruce.. Nesnese ležet, nesnese ani nikoho jiného, usne jen na mě.. fakt hrozný.. A včera měl chlapec smůlu protože mě chytla ošklivá migréna, do toho křeče v břiše a na zvracení. No musel se o něj postarat tatínek, akorát Martin vydržel řvát skoro 2 hodiny ~8~ mazec..

Jinak zítra mu bude půl roku, má 74cm a 8300g a máme začít s příkrmy, tak jsem na něj zvědavá protoože zatím cokoli jsem mu nabídla tak fuj ~t~
Rybka + 2 Rybičky 130389
8.8.2013 14:01:17
Ahoj holky, co to tady vedete za žabomyší války? ~y~

Já se sem teda dostanu jen občas, přece jen tu má většina lidí víc dětí a prostě čas není, no a co? Tak to prostě je a chyba to ničí neni.

Náš frajer měl na 5m kontrole 67,5cm a 7,2kg (asi, už ani nevím :-)). Umí se otočit na břicho a taky na záda a píďalkuje, tzn. zaboří hlavu do země a podtáhne kolena pod břicho, odrazí se a to ho trochu posune. No ale moc daleko se ještě nedostane, naštěstí. ~t~ Jinak teda teď máme takový uječený období, každý usínání je horor, nejhorší je to večer, dost mě to ubíjí. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Je tak rozčílenej, že se ani pořádně nenakojí.

Ještě k čepici, tak tu dávám pouze pokud je pod 20st. Jinak na sluníčku klobouk, ale snažím se s ním být jen ve stínu. Začala jsem taky přikrmovat, zeleninu v poledne a kaši večer, tak to mu chutná, dávám mu při tom i po lžičkách trochu vody, jinak kojím.
Vendy a dve holky 109075
7.8.2013 19:17:52
Ale to my nejsme, holt jsme pozadu, tak mame radost z nasich pokroku, ktere jsou mesice za vami:-) A treba na to tolik nereagujeme, ale neni to naschval nebo ze jsme nastvane.Holt k sobe mame bliz, ale to neni nici chyba.Kdyz mam depku, ze bych to prozivala, tak diskuzi neotviram, je to nahoru dolu.Jak to ma Sluni to nevim, asi podobne.Neni to u me zavist, spis me to znervozni a reknu si ksakru, to jeste nemame ani nahodou, s tim nic nenadelate.Piste a chlubte se, my se s tím poperem.~6~
7.8.2013 18:52:18
Ahojky :)

koukám že se tu probudily vášně..
No myslím že je to někde mezi vašimi názory.. já si samozřejmě nemyslím, že by se tu nepřispívalo kvůli tomu že tu jen řešíte nedonošeňátka, která samozřejmě mají jiné problémy než naši "dopečení" potomci.. A k vojtovce toho já moc napsat nemůžu, protože jediné co o ní vím že je to nějaké cvičení..
Ale na druhou stranu pokaždé když sem chci něco napsat o pokrocích Martínka, tak je mi to svým způsobem blbý, abyste z toho nebyly Vendy a Sluní třeba smutné nebo tak.. ~d~
Vendy a dve holky 109075
3.8.2013 11:51:56
Domenico ja s Tebou v podstate souhlasim, akorat mi to ukrivdeni prislo nefer.Rozhodne jsem to nedelala zamerne a diskuze neni mrtva kvuli nasim diskuzim o nedonosencich a Vojtovce.Brala jsem to osobne, protoze to osobni bylo a nervy mam v zadeli I bez nicotnych utoku.
Hele ona proste vypada, ze nic nevidi.Reaguje na hlas ne na tvar.A staci ty oci tak divne, porad na stranu.Zatim se snazim myslet pozitivne, jinak budu hystericka a budu furt brecet.Pockam az co rekne neurolog.
S prikrmama radsi cekam, zaskoci ji obcas I mliko, nechci aby se mi dusila:-(
domenica 50201
3.8.2013 10:31:23
Vendy s ema ocima se ti zda, ze spatne vidi., nebo ze nedrzi pozornost (zamerenou?)
domenica 50201
3.8.2013 10:30:15
Ahojte holky, myslim, ze n ema smysl se hadat, zda je diskuse ziva ci mrtva. Diskuse je takova, jakou ji delame my. jak svymi temsty, tak svymi prispevky ci mlcenim k tematum.
Ja spis nemam moc casu sedet u pc. toz tak. Myslim, ze tu muzeme vsichni sdilet svoje radosti i starosti, i kdyz nejsou pro vsechny stejne. I to je prece zivot.
Vitej nejsem tu :-) super prezdivka :-)
Vitecek je tedy opravdu sikulka.
Nase bude mit pul roku pristi tyden, ma 7.5 kg a 68 cm. Zatim se jen otaci ze zad na brisko, ale i tak my prijde velka sikulka, ti dva predtim zacali az mnohem pozdej.
Prikrmy nedavam, to jeste pockam 14dni, budem totiz pristi tyden na primestskym tabore, tak se my s tim nechce zacinat. Maminka ji chutna, tak co :-)
Vendy a dve holky 109075
2.8.2013 11:16:19
To mate pekne miry a my uz si neprijdem podmerecny~t~Akorat motoricky jsme hoooodne pozadu a ty oci se mi nelibi:-( Zatim zkusim neplasit a vyckat 14 dni na vysledky MRI.Mame uzasneho neurologa, typicky Saud, ale sikovnej a pratelskej pan.
lila +3 130605
2.8.2013 10:35:36
Tak to jste na tom hodne dobre s tema mirama.dobehli jste to. Myslim ze tak podobne maji i ostatni deti ktere mely termin leden , unor, brezen.
My moc pro porovnani nejsme, jsme od zacatku ten druhy extrem. Dlouhe prenaseni, velka vaha...
Ted v 5 mes. Je to cca 71 cm a okolo 8,5kg.

Jo a urcite sem hodne lidi jen nakukuje, protoze je zajima jak se hlavne vam dal dari....
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2771  [Dalších 2711 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.