Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
vokosticka | 58240 |
9.10.2014 20:13:07
Nejsi sračka já ho měla minule taky ale vyvolávali už od 8 od rána a píchli mi ho až o půlnoci. Do té doby děj se vůle boží když mi ho píchli okamžitě jsem usla
|
Eimo | 141133 |
9.10.2014 19:06:33
Hlavně ať je finále dobré... klidný porod a zdravá miminka a taky my maminy....
A když se bude vyvolávat, tak si nechám dát epidural... ano, jsem sračka.... |
vokosticka | 58240 |
9.10.2014 18:08:49
Eimo to jsme dopadli co? Tak moc jsme nechtěli vyvolávat porod až tak skončíme obě. Já budu volat zítra,jestli mě teda v to úterý vezmou,nebo jestli tam nejdřív musím na nějakou prohlídku.
|
Eimo | 141133 |
9.10.2014 15:32:21
Kočice, aspoň jsi otevřená... já nic. Teď jsem přijela z porodnice... nic se neděje, zkoušel strčit prst do čípku (to je asi něco jako ten hamilton), vůbec to nebolelo.... v sobotu mám přijet opět. A mám si vzít s sebou věci a uvídí se... zkusí to vyvolat....
bojim bojim bojim |
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka | 45013 |
9.10.2014 11:39:25
Ahoj holky tak vidim ze jste taky porad cele i ja na kontrole porad otevrena hlavicka dole stahy taky ale nic mimcu se nechce je to strasny kycle me boli jak starou babku a jeste zvladam deti ale uz chci porodit je to zahul
|
Eimo | 141133 |
8.10.2014 11:33:15
Vokostičko, tak to se našlapeš docela dost... to by mělo zabrat...
No, nedivím se, ta zoufalost musí být hrozná... to chce klid, jo, lehko se to říká... Na nic není nálada.... no, nezbývá nic jiného, než zalézt do postele... to by mohl manžel zajistit vše ohledně Verunky...aby jsi mohla odpočívat.... |
vokosticka | 58240 |
8.10.2014 10:35:16
Eimo,jdu každý den 2x 1km do školy a zpět takže to mám 4 a je to do kopce. K mamce to mám do schodů které také několikrát denně vyjdu. Dnes jsem šla k lékaři s tím nastydnutím. Nic mi nedal že si mám vzít paralen a vincentku do nosu. Šla jsem do lékárny aby mi dali něco do krku. Když jsem řekla že jsem těhotná zase mi všechno sebrali a řekli abych si uvařila čaj a zalezla do postele. Dali mi jen bylinky do nosu a propolky. V autě jsem tu bezmoc obrečela. A když si představím ještě provozovat sex nebo rodit je mi rovnou ještě hůř
|
Eimo | 141133 |
8.10.2014 8:59:00
No, že Tě bolí v krku a rýma... to není dobré... i kdyby to na Tebe přišlo, tak se Ti bude blbě dýchat a rodit...
Hodně lidí mi říká, že mám vyrazit na procházku, nejlépe do kopce a druhý den rodim.... volala jsem známé gynekoložce (má 3 děti) tak říkala totéž. Svižným tempem vyjít pořádný kopec, co udýchám. Prochajda tak na 3 km - pití s sebou. Přijít domů - souložit a 15 min ležet nohama hore....neletět hned do sprchy.....a souložit 2-3 denně.... a do 24 hodin se to rozjede. Snad. Takže jsem tu vlastně popsala moje dnešní odpoledne.... večer... |
vokosticka | 58240 |
7.10.2014 22:09:55
Takže to Eimo vypadá že ve čtvrtek si tě tam už nechají ne? Já právě taky nechci vyvolat,ale vypadá to že samo to nepůjde. Ještě jsem dnes dostala rýmu a bolí mě v krku,vůbec nevím co s tím mám dělat. Takhle nastydlou mě leda tak vyhoděj
|
Eimo | 141133 |
7.10.2014 15:27:02
Ten hamilton musel být teda pěkně nepříjemný....
V Brně jsme nemohli zaparkovat - to byla hrůza... ještě, že jsem tam nejela sama... Takže na další KO jedeme ve čtvrtek. Ptal se mě, zda chci vyvolat porod hned. Nevím, co by to pro mne znamenalo - prý je to horší porod... docela mám bobky... Děcko je velký... to ano, ale císaře mi neudělají, napřed zkusíme normální... císař se může udělat kdykoliv...ach jo. Tak zase ve čtvrtek.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.