| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 460  [Dalších 400 >>]
Pavucinka+3,5 141751
17.8.2014 18:40:28
Dekuji,to uz deset let mam,brali jsme se ted podruhe jako oslaveni vyroci :D
Linda V. 133041
17.8.2014 18:22:17
Óóóó, tak to moc gratuluji a přeji to nejšťastnější manželství na světě~x~

Jinak doufám, že se všechny máte dobře a všem miminkům v břiše se taky dobře daří...
Pavucinka+3,5 141751
17.8.2014 13:34:25
Tak jsem se vcera vdala ;)
Pavucinka+3,5 141751
7.8.2014 16:55:35
Tak jsem dnes byla na tom testu..kazdy strasil a tak hrozne to nebylo :) 3/4 kelimku naprosto v pohode jen jak jsem se blizila ke dnu to bylo horsi.jinak myslim ze sladky do pusy nedam asi hodne dlouho :D vysledky budu vedet az pujdu za 14dni k dr...tedy pokud tam neni cukrovka,to by asi volali driv
Pavucinka+3,5 141751
5.8.2014 18:12:39
Koukam ze mame holky stejne palicate ;) sofi taky nechtela dat ruce z obliceje..jednu ruku mela kolem krku a druhou na cele :D

Desnetajna,hod mi na sebe kontakt...nejak nevim zda tu jde nejaka interni posta ci tak...pristi tyden poradame v pdy akci tak bys mohla na cumendu jestli budete mit cas a chut ;)
desnetajna
  • 
5.8.2014 13:16:57
tak hlasim, ze 3D uplne ditkem sabotovan...mordovali se tam se mnou pres pul hodiny a vochechule mrnavkovita si proste ruce z obliceje nesundala a nesundala...a to nespala, vrtela se tam, ale tlapky furt nekde na obliceji. Mame zaznam, kde je zruba 5 vterin, kde nevypada, jak rozvarena brambora a fotku, kde vypada, jak modlici se jeptiska...je to profil, pest na prirazenou k celu a kouka jakoby smerem dolu...bylo to tak tragicke, ze nam za ty fotky, ani video neuctovali. Jen jsme platili 300 za utz a jeste mi ji zmerila a vazi 990:-)

Pavucinka+3,5 141751
4.8.2014 20:11:47
Vas s tim latkovanim obdivuju :)

No ja jeste uvidim ja to tu predtehujem ci co protoze pokud nechame spani v obyvaku tak tu ta postylka prozatim opravdu zbytecna bude.musime to s muzem ted probrat zda se tedy pustime do te loznice.hlavne si musim nejak sepsat plan jak vse budeme delat bo by me z toho pak svihlo ;)
nellys + 3 84720
4.8.2014 19:57:00
Kočárek budu mít po klukách firkon ivonne, byla jsem s ním spokojená, takže není důvod měnit, to jedno dítko ještě zvládne~j~

Jinak budu taky používat látkovky, používala jsem i u Maximka hned od miminka, ale většinou obyč čtvercovky, plus pár kalhotkových od baby lucy a spokojenost. Jo a asi dvě mám tyhle co psala děsně tajná - http://www.branakdetem.cz/latkova-plena-bitti-d-lish-snap-in-one.htm a ty jsou teda super, ale ta cena, ale asi si ještě jednu pořídím, když nic jiného kupovat prakticky nemusím.

Jo a abych toho neměla málo, tak jsme si minulý týden ještě přivezli štěně, fenečku border kolie, tak máme o "zábavu" postaráno
Linda V. 133041
4.8.2014 19:38:50
Kočárek budu mít Jané Slalom Reverse, monitor dechu pořizovat nebudu. Košík pro miminko mít budu - ale bude v obýváku, v ložnici bych chtěla postýlku, ať má dítě změnu a nemusí pořád ležet na jednom místě :)

desnetajna
  • 
4.8.2014 14:17:28
Nam dneska prisel peg perego bool plus...s otocnou sedackou.

Ja mit kos, tak take postylku ted nesestavuji, to je zbytecne:-)

Ja se peru s dietou a nejak mi ty hodnoty litaji:-(

Porizujete monitor dechu? Ja nechtela, ale mozna poridim ten klip, jeste se rozhoduji.

[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 460  [Dalších 400 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.