| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 460  [Dalších 390 >>]
Pavucinka+3,5 141751
4.8.2014 13:50:29
Jo a ve ctvrtek jdu na ten zatezak...jsem na to zvedava.asi me tam poveze chlap pry by to bylo lepsi...
Pavucinka+3,5 141751
4.8.2014 13:47:17
Jinak mame vse...chci jeste extra sehnat fusak s tema nohama do autosedacky a pak veci do porodnice.ja uz mam i odsavacku a kloboucky :D
Stesti preje prioravenym :D nevim kam vse dame...premyslim ze bysme mozna prozatim ani postylku stavet nemuseli jelikoz mam ten proutenej kosik...

Holky co jste vybraly za kocarky?
My mame casualpkya s6...jeste shanim nejaky na balkon ale to si kkidne poridim nejaky starsi kdyz s nim jezdit nikam nebudu...
Pavucinka+3,5 141751
4.8.2014 13:42:55
I kdyz teda nevim jakou skrin...ja byla ted nejak moc rozhazovacna a myslim ze z tech vsech veci co mame bych obkikla dalsi tri miminka :D uz i muz mi vcera rikal zda je to normalni mit tolik veci jen ve trech velikostech...ale uvidim az budu davat do skrine,nadbytek prodam ci poslu dal neteri(ceka koncem unora)
Pavucinka+3,5 141751
4.8.2014 13:40:04
Ja to mam jako desnetajna :) nemuzu se dockat a tak se s tim nunam :D kazdopadne ja vcera zjistila ze pokud bych rodila driv treba na tom 36.tt tak uz mam jenom 8tydnu...a to je sakra malo :D zacatkem zari vydrbeme kocar a postylku pry budeme stavet koncem zari...jijak ja to mam vse i vyzehlene a dane v tech vakuovych pytlech...ale max do pulky rijna vse znovu premachnu a pak uz to pujde do skrine....
nellys + 3 84720
4.8.2014 9:27:03
Teda tady se to rozjelo. ja nemam zatim nachystaneho nic,protoze krom prace nestiham skoro nic,rano odjedu avratim se vecer v sest,chvili sem s detma,pak pofackuju domacnost a padnu do postele,volno mam jen v nedeli a jednou za dva tydny i v sobotu. uz me to zacina trochu zmahat,ale tak do konce sezony to vydrzim a pak budu mit tri mesice na chystani vybavicky a odpocivani:-)
desnetajna
  • 
3.8.2014 18:01:33
Ja proto, ze mi nuchnani s temi vecmi dela dobre a pomaha zorganizovat si vse potrebne kolem chystani vybavy...premachnu to pak jeste jednou, zehlit to ted nebudu:-D

Ostatne, ja vzdy zehlim jen uplne to nejzazsi preprani pred porodem, pak uz zase nezehlim nic.

No tak jestli ti treba nevadi plenky z druhe ruky (me tedy ne), tak zkus prave kounout na ty uplne pro novosky na netu, nekdo je urcite bude prodavat (drive, ci pozdeji:-) )

Ty AIO a kapsovky jsou prevazne ty rostouci, ale nejen ty...jenze, kdyz das pres 400 a vice za jednu plenku, tak chces mit uz jakous takous jistotu, ze vydrzi.

Moje dcera mela rada tyto http://www.branakdetem.cz/latkova-plena-bitti-d-lish-snap-in-one.htm

tyto take ty jsou celkove velmi oblibene http://www.branakdetem.cz/kapsova-plena-bum-genius-one-size-lovelace.htm

vlnacky jsem mela (nez jsem poslala dal) http://www.branakdetem.cz/vlnacky-natahovaci-barevne-disana.htm

Jako ctvercovky jsou skvele tyto...na cokoliv, nejen na prebalovani http://www.branakdetem.cz/pleny-muselin-imse.htm

a jako vkladacky se mi osvedcily http://www.branakdetem.cz/vkladaci-plena-booster-thirsty-tots-bots.htm a pak jsem mela nekolik techto, ty jsou jednak super na vkladani, pouziti, jako zinka I na ublinkavani...velice versatilni a jednu jsem dneska prave jeste nasal:-) http://www.branakdetem.cz/baby-lucy-ctvercova-bambusova-plenka-40x40.htm

tyto jsem mela a ty mi nevyhovovaly vubec... http://www.branakdetem.cz/latkova-plena-hemp-hour-strap.htm a to proto, ze na ne jeste musi prijit dalsi vrstva a dela to mega zadek I v tech nejmensich velikostech.

Linda V. 133041
3.8.2014 17:28:42
Jasně, že není nad vlastní zkušenost, ale nechce se mi čekat, určitě pořídím i něco zvlášť pro miminko. Když to nepůjde, tak to prodám, o nic nejde.

Proč perete takhle hrozně brzo? Vždyť je 4 měsíce čas, někdo teda méně, někdo déle, ale neměla bych za 4 měsíce pocit, že je to ještě furt čisté...
desnetajna
  • 
3.8.2014 13:10:07
Lindo, nesla bych do AIO, desne dlouho schnou...pricemz kapsovky (rika se jim I kuchky = vychouchane pleny:-))) jsou na stejnem principu, ale vyplne se daji vyndat a schne to podstatne rychleji, pricemz muzes nacpat podle libosti.

Ja na uplny novosky latkovky nemam rada, maji I ty nejmensi na sobe jak ranec a navic, pokud je dite tak blbe refluxivni, jako byla moje mladsi dcera, tak I ta latkovka ji podsadila zadecek natolik, ze z ni litalo mliko. Takze bych hlavne neporizovala vybavu predem, ja ji posledne hrde poridila a nasledne prodavala, abych pak latkovala kolem pul roku male, kdyz se srovnala refluxove + dorostla tak, aby na ni ta plena nevypadala priserne.

U uplnech novosku se spis doporucuji merino gatky a do toho klasicka vkladacka (bambus je dobry, nebo treba imse vimse ctverce), ale ja proste mam z vlnackama ten problem (ciste muj), ze ac je to samocistici, tak se mi ekluje, ze proste v tom ta promocena plina sedela a pere se to jen pri znecisteni stolici, jinak ne...ten process prani je slozitejsi, musi se navic namacet v lanolinu, aby prave nepropoustely. No a nektera miminka jsou schopna se ti podelat az na hlavu nekolikrat za den (I ta kojena) a to je pak srandy kopec. Separacni vlozka to nepochyta, bez ohledu na to, co zatvrzele latkarky budou tvrdit.

Latkovani ti budto sedne na 100%, nebo ne, ale predem to neodhadnes (odhodlani bez zkusenosti nei zadnou indikaci, znam furu holek co rychle latkovat prestalo). Zalezi I na potrebach ditete. Ne kazde dite je v latce stastnejsi, dalsi nepravdive heslo latkarek.

Na tohle nemam nervy, pekne si pockam ac zjistim, co male sedi a pak to prubnem:-)

Napak latkovani s vetsima detma je uz sranda a pohoda, maji pevnejsi stolicku a separacni vlozka funguje, casto uz I dhadnes, kdy maji potrebu na stolici a zaridis se podle toho. A ty pleny na nich jsou suprove. Si vsimni, ze na novorozencich se v latkach nic na propagaci latkovek obycejne nefoti, az tak od 4 mesicu a vyse, kdyz uz ty deti povetsinou pasou, sedi a pak stoji. Kdyz uz, tak musis zainvestovat do vybavy opravdu pro novosky a nebrat ty pleny, ktere s ditetem rostou.

Jo a pak k latkovkam doporucuji navleky na hohy...

Kurz je dobry napad, ale neni nad to si to vyzkouset na vlastnim diteti:-)
desnetajna
  • 
3.8.2014 12:54:12
Tak ja td dovalila z Ikeii a mam I mantinel, dvoje prosteradlo a ciste bile povleceni + vyplne, ale to schovam na pozdeji.

Timto mam pro mrnavku uplne vsjo...ted uz jen moje taska do porodnice:-P
Pavucinka+3,5 141751
3.8.2014 11:52:14
Jsem zrovna rikala muzi ze muzu uz za dva mesice rodit ;)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 460  [Dalších 390 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.