| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1645  [Dalších 1535 >>]
JanA
  • 
11.6.2014 21:45:20
O úspěchu IVF se přít nebudu, o tom jednak téma nebylo a navíc o tom nic moc nevím, vím jen procento úspěchu naší kliniky, to se hodnotí každý rok a to tedy nefalšujeme :-) A je to spíš naše interní hodnocení-pro nás.
Ovšem to že někdo hned neotěhotní a okamžitě běží-je odeslán na IVF je blbost! (zfalšovaný, já vim :))
Dřív když někdo neotěhotněl půl roku, tak se to bralo jako problém, dneska to nikdo neřeší, pokud paní není těsně před klimakteriem. To je moje zkušenost jak z blízkého okolí (rodina, kamarádky) tak z praxe na gyndě. Netvrdím že to tak NĚKDE nemůže fungovat, ale určitě to NENÍ pravidlo!
Chrysantéma 100475
11.6.2014 21:28:55
Třeba proto,že když to není HNED,udělá se z toho OBROVSKÝ problém,který řeší pouze IVF...přitom kolikrát skutečně stačí polyvitaminozní léčba pro oba partnery,změna životního stylu ve smyslu zklidnění a mimčo příjde...ale to by nebyl ten správný kšeft,proto je třeba kout železo dokud je žhavé.
S tou statistikou se to má následovně: KAŽDÝ pár,který projde IVF se vykáže jako úspěch.Potíž je v tom,že takový pár třeba taky projde těch soukromých IVF center několik a v tom případě by musel mít Klapzubovu 11... ~t~ To nejsou moje slova,ale doc.Oborné...~z~
JanA
  • 
11.6.2014 21:13:29
Jo tak :))) Ty kráso, tak tohle už je opravdu vysokej level stihomamu :)
Když se všechno tak falšuje, to by mě zajímalo, v čem to kurňa je, že dneska pomalu každá "druhá" ženská nemůže spontánně otěhotnět, když neplodnost je vlastně zfalšovaný údaj :-)
Ty ženský si to snad vymejšlej nebo co...
Chrysantéma 100475
11.6.2014 20:57:43
Falšují se i statistiky...a to jak neplodnost,tak především úspěšnost IVF...navíc soukromé kliniky neplodnost párů "neléčí"...to se děje jen na klinikách státních.
JanA
  • 
11.6.2014 19:51:20
Z čeho bychom žili??? Co třeba z neplodných párů, u kterých opravdu není potřeba podvádět a tvrdit jim že jsou neplodní když nejsou? :)))
A že podle tebe ta neplodnost dnes není tak dramatická jak se uvádí? No když myslíš... stačí se podívat na normální hodnotu spermiogramu před lety a dnes... ta norma se stále posunuje a bude mnohem hůř... To co dřív byl špatný výsledek je dnes v normě. Nedávno jsem byla na školení, to jsou fakta a ne nějaké výmysly.
Navíc když se podívám kolem sebe, jen já mám 3 kamarádky co se léta snaží otěhotnět přirozeně... po veškerých nezdařených pokusech, změnách životního stylu (speciálnímu cvičení,abstinenci, očistných kůrách atd atd... ) už ze zoufalství i po IVF...zatím taky nezdařených... ale jestli myslíš že neplodnost není problém-nebo že vlastně NENÍ...? Je to výmysl doktorů? No, kéžby...zkus to říct ženám, které se léta snaží...

Ne, z altruismu tu nepracuju, to je jediné, v čem máš pravdu. Ale zároveň bych kvůli penězům nebyla někde, kde někoho vědomě poškozuju, jak jsi mě nařkla.
Chrysantéma 100475
11.6.2014 19:08:44
Hele,tohle nemá cenu...z čistého altruismu jsi na soukromou kliniku nešla...to,že se pacientkám zatajuje,že je stimulace může taky poškodit je fakt.A je jedno jestli se jedná o dárcovství vajíček,nebo klasické IVF...To,že se podvádí se SPG a dalšími věcmi je věc další...Ono,z čeho byste taky žili,že!?
JanA
  • 
11.6.2014 18:59:05
Někdo kdo zvládá dělat víc než jednu věc je holka pro všechno? Ahááááá :)))
Chrysantéma 100475
11.6.2014 18:31:57
Nic ti do toho není,nicméně nejsem holka pro všechno jako ty...dělám jednu věc,dělám ji pořádně a hlavně...nikoho tím nepoškozuju...
JanA
  • 
11.6.2014 18:23:58
No tak píše se business, když už jsme u toho.
A co jako že pracuješ v porodnictví? To já pracovala taky a než jsem nastoupila přímo do oboru rep. med., věděla jsem o dárcovství stejný prd jako víš teď ty. A tím že mě to jistě dobře živí jsi ukázala jak jsi mimo. Já nejsem majitel kliniky pani chytrá.
Chrysantéma 100475
11.6.2014 17:48:38
Píše se byznys,frajerko...to za prve...za další jsem taky zdravotník, a dokonce pracující v porodnictví,takže o tom vím docela dost...~3~
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1645  [Dalších 1535 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.