Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Beat | 107867 |
26.9.2022 20:13:46
Silvie, dobrý plán.
babi, ty a nedisciplonovana!!? S tvymi dlouhými běhy!? |
babi_ | 48341 |
26.9.2022 19:18:32
Sloni, když rozkaz, tak rozkaz!
|
babi_ | 48341 |
26.9.2022 19:17:28
Tatramelko, běhám a regeneruji, ale inspirací určitě být nemohu. Nemám to momentálně moc srovnané do nějakého smysluplného systému. Chytla jsem se na sérii virtuálních trailových závodů ( http://www.trailtour.cz/2022/etapy/etapy-cz/ ), tak je objíždím, a když někde mám i nocleh - běhám v jedné oblasti déle, tak se snažím si tam objednat i masáž, ale často to skončí také u toho dortíku - si říkám "když jsi tak pěkně běžela, tak si dej..." ...no, není to udržitelný režim. Taky teď trochu hledám, jak to znovu poskládat. V bazénu už jsem na pořádném plavání nebyla roky. Jsem nějaká líná, nedisciplinovaná. V psychické pohodě celkem jo, i díky běhání. A ovšem taky díky tomu, že již od sebe nečekám bůhví co - akceptuji stáří. To je fajn věc
|
anemon | 100064 |
26.9.2022 19:10:18
Tatramelko - netajím se tím. I tady už jsem to psala. Jsem po chemo a ozářkách. Mám docela unavující hormonální terapii, tu zřejmě na dlouho.
Snažím se obnovit fyzičku, kterou jsem měla na svůj věk dobrou. Moc se mi to nedaří. Chodím s holema a na jógu. Když je hnusně, jdu na pás do fitka. Dřív jsem právě milovala pohyb venku v “nic moc” počasí, teď mě to úplně oddělá. |
Slonisko | 65085 |
26.9.2022 19:06:26
Babi, držím palce, řict si umím taky, s poslechnutím už je to horší;-). Ale dneska už jsem si to fakt dala rozkazem.
|
babi_ | 48341 |
26.9.2022 19:03:12
Sloni, díky :) Já momentálně (už několik let teda) bojuji právě s tím, jak se přinutit znovu k posilování core, protože bez toho jsou delší trasy (navíc případně v horách) mnohem těžší a víc devastují kloubní aparát, záda... prostě je to s pevnějším středem těla fakt větší pohoda
Ale já teda vím dost dobře, co jak cvičit (chodila jsem několik let na tyhle lekce do fitka, kvalitně vedené a s dobrými výsledky), spíš se potřebuji nějak přimotivovat. Jógu jsem si zaplatila, ale fyzické lekce nedávám... online během covidu jsem se celkem vyzmítala k většině lekcí. Tak možná.......................... no nevím. Úplně by stačilo, kdybych si řekla "každé po-stř-pá 20 minut" a poslechla se |
Silvie+dva kluci | 103202 |
26.9.2022 19:02:50
Já jsem začala s "během" před 21 dny a jedu podle plánu Rozběhni se z chůze za 28 dní. Zatím to jde, stridam venek a pás, podle času. K tomu chodím se psem a 1x týdne jógu. Do teď jsem nedělala nic, jen ty procházky. Ale začalo mi bolet v zádech a celkově jsem nějaká zdechla. A nechci skončit v padesati jako člověk, co neujde pár kilometrů. Kolem sebe par takových mám.
|
Slonisko | 65085 |
26.9.2022 18:51:33
Babi, jj, online. Jmenuje se Mamacore, je teda tak trochu zaměřený na matky po porodu , ale mám pocit, že vědí co dělají, anebo mě dostala jejich invazivní marketingová strategie;-).
|
babi_ | 48341 |
26.9.2022 18:31:35
Sloni, "Mám předplacený kurs na posilování středu těla, taky jsem pár týdnů vynechala, ale slibuju si že dneska se do něj už určitě pustím." - to máš online?
|
Slonisko | 65085 |
26.9.2022 18:14:52
Já si dala předsevzetí že běhat zase začnu, ale před třemi týdny jsem si nějak podivně pochroumala koleno, nebolí, ale při špatném pohybu povolí, tak se trochu bojím. A taky nějak nemám na nic energii, takže to koleno je dobrá výmluva. Mám předplacený kurs na posilování středu těla, taky jsem pár týdnů vynechala, ale slibuju si že dneska se do něj už určitě pustím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.