Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
19.10.2010 11:08:57
Gratululuju Pindík nepindík hlavně ať je OK
No dneska jedeme za ségrou aby nám podepsala žádost a pak už to snad bude v běhu.... rezervaci máme do 25.11. takže se to musí stihnout. No 22. mám narozky tak to fakt bude pěknej dárek Ale je děsná sranda se sousedama jak "nenápadně" choděj sondovat... no asi takhel maj bobky aby neměli za sousedy nepřizpůsobivou famílii nebo třeba ukrajinskou ubytovnu! Asi týden po tom co jsme to začali řešit přišel synovec (potencionlní kupec) nenápadně sondovat. Třeba v neděli nám přinesli kočku která fakt nebyla naše.... Dneska mi soused přišel řít že ostříl jeho strom c čumí k nám do zahrady (ps už to dělá 20 let a nikdy to nehlásil) ...no a když už tu byl..znáte to.. "A už jsem dlouho neviděl sousedku...." jo a včera nám soused přinesl dopis... Mě to neva jen mi to přijde humorný Naši nejbližší sousedi se neptaj páč vědí jsou to starousedlíci už pár generací a u nich jsem byla sondovat ohledně základů baráku a co tam stálo před tím.... Tak tak... teď už nám jen držte pacle Kač. |
Berush | 5363 |
19.10.2010 8:47:12
máto - oooobr gratulace a myslím, že ať kluk nebo holka ... hlavně že bude ok
|
máta | 14884 |
19.10.2010 6:08:10
Ahoj holky!
Tak si představte: hepáč! Bylo to poněkud dramatické, jak se dalo čekat, ale naštěstí hned ve čtvrtek proběhlo CVS (odběr choriových klků = "něco jako" amniocentéza, ale dá se udělat i před 16tt), do pátku byly částečně předběžné výsledky (do 24h mají být "úplné předběžné", ale chybělo určení pohlaví, na což se taky můžou vázat nějaké komplikace) a včera odpoledne jsem se dozvěděla, že předběžné výsledky jsou v pořádku! Takže mimi nebude mít ani Downův, ani Edwardsův, ani Patauův, ani Turnerův, ani Klienfertův (nebo jak se to píše) syndrom. Může mít samozřejmě něco jiného, kompletní výsledky budou za 14 dní, ale už zase doufám, že to bude dobré. Akorát: je to kluk Ne že bych měla něco proti klukům ... jenže se bude zřejmě jmenovat "Neurčeno" , protože si možná pamatujete, jak velký problém už byl najít jméno pro Aleše. Holky, díky za vaši virtuální podporu (cítila jsem jí! ) a teď zas napište něco o vás. Kačenko, co hypoška? |
Brendyy | 40502 |
15.10.2010 18:08:17
Máto musím napsat aspoň,že na Tebe myslím a držím palečky,vím jaké to jsou nervy.
Kač jsem už písla na ICQ Pá Br. |
máta | 14884 |
13.10.2010 22:25:33
Ahoj holky,
jen stručně: není to dobré, výsledky z krve - biochem. screening v 1. trimestru udávají 1:30 riziko Downa. Zítra ten Gennet, možná rovnou amnio. Moc se bojím. Raději mi nic nepište, prosím. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
12.10.2010 20:52:10
Ahoj Máto,
máme zaplacenou zálohu a podepsanou rezervačku, hypo řešíme. Std smlouvu ještě podepsanou nemáme. Tím že se tam tlačí další zájemce tak nemůžeme otálet. Držím palce Kač. |
máta | 14884 |
12.10.2010 17:10:14
Holky, já jdu zítra do poradny a pozítří do Gennetu, pak napíšu. Jínak totiž padám na ústa - zlomenina (=manžel) začíná fungovat jen velmi zpolehounka a šéf šílí!
Kačenko, držím palce! Chápu, že nervy jsou to strašný, drž se! Bude líp! A už jste to teda vlastně koupili, nebo teprv až vyjednáte hypo? Nešlo by to teda pozdržet o toho čtvrt roku? Všem posílám pozdravy a přání hezkých dní! |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
12.10.2010 8:22:32
Á Lesněnka žije
ale na to já jsme zvyklá lítat jako hard na holi A hlavně mi to nečiní problémy No začíná to být husté s hypotékou, neb banky nám tvrdí že vyvázání spolu dlužníka s edělá automaticky a běže a není to problém je to standardní operace. Ale nechtějí nám to dát do smlouvy!!! takže ono to úplně košér nebude to vyvázání! Začínáme mít dovný pocit z finančí pradkyně která každný den tvrdí něco úplně jiného...jako že KB nám hyp nedá včera se ukázalo že joa za lepších podmínek něž ten ústav co tlačí ona (no holt provize je provize) a hlavně si každý den vymyslí nějaký doklad co jí chybí takže já už tam vezla (či mailovala) nějaké papíry celkem 4x !! Hele až budeš v čechách tak ostatně můžeš do rujničky přijít na kafe (montérky vítány) Sáro můžeš se mi prosím zeptat manžela na tu výměnu té zástavy? děkuji moc moc moc M8to jak je? Kač. |
Lesněnka | 14877 |
11.10.2010 23:53:08
Mato, ze by ses zrovna pretrhla s podavanim zprav o svem tehotenstvi to se tedy rict neda!
Kacko, gratuluju k praci! Opravdu to vypada dobre! Ono uprimne ..litat budes od jedne veci k druhe stejne..no ale ty "veci" jsou zajimave..tak to litani nebude tak bolestne. S barakem bych nestresovala, jak rikas prodat to muzete potom vzdycky...( coz se samozrejme nestane: )jak te znam... Moc vas vsechny zdravim a doufam, ze si zijete v pohode. L. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
3.10.2010 22:24:59
No na rovinu mám bobky!
Kač. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.