| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 5293  [Dalších 5233 >>]
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
13.4.2011 11:30:18
Jmenuje se Dan a jsou v pořádku!!!!
Brendyy 40502
20.1.2011 21:44:32
Ahojda holky,
všechny v Novém roce zdravím a přeju,ať je lepší než ten předešlý~R^

Máto toto letí,za chvíli už bude mímo.Vůbec si nepřipouštěj,že by prcek spěchal na svět,se nakonec ještě pobavíme až budeš púřenášet~:-D

Add.myčka,já mám baumatic a jsem spokojená.Měla jsem ariston malou 45cm a tu má teď mamka,jede 8 rokem a v poho a to já ji dost používala.Brácha měl stejnou ariston jako já,daleko kratší dobu a má ji v pytli,záleží asi hodně i na kusu.Jinak co se týká mytí,tak mám stejnou zkušenost jako Máta,Gosh mi nádobí neumyl a pak ještě jeden obyč přípravek.Taky to chce aspoň jednou za 2-3měs. koupit ten čistítcí přípravek,dát do myčky dle návodu a pustit prázdnou myčku naplno.Jinak kouknout jestli si myčka bere sůl,to jest jestli ubývá,jestli je dost oplachovacího prostředku a pokud nemá myčka funkci na tablety 3v1 apod.tak radši použít prášek.Přípravky jsou nejlepší somat,finish(bývalý calgonit)a mě se moc sovědčili tablety jar.Jinak jsem barbar a míchám tyhle různé značky dohromady i když by se to nemělo~;).

Zatím páček Br.
máta 14884
18.1.2011 11:16:04
Berush,
nevím, jestli jsi to už zkoušela, ale zaexperimentovala bych s různými prostředky na mytí - různé druhy tablet, prášků apod., event. s dávkováním soli, pokud používáte. Já jsem měla výrazně horší výsledky s nějakými tabletami Gosh, které mi doporučila kamarádka, než teď se Somatem. A taky není každá myčka schopná zpracovat ty tablety x v jednom (3v1, 4v1, 5v1), tak jestli v tom by nebyl háček.
Berush 5363
14.1.2011 18:42:34
zdarec, u nás v podstatě vše při starém: stále stejný počet manželů, dětí i zvířat.
Myčka nám umřela loni po necelých 8 letech a rok o opravě za 4 tis... Electrolux... teď mám sestřinu (měla ji jen rok), strašně špatně myje, už jsem ji xkrát čistila, ale pořád se některé nádobí musí domývat. nemáte nějakou radu co s tím? případně existuje nějaké profesionální vyčištění? Nebo raděj zavolat opraváře?
máta 14884
14.1.2011 10:18:08
Jo a ještě jedno téma do diskuse: umřela nám myčka :-( Tedy zatím mám jen diagnózu po telefonu, ovšem celkem tomu věřím - že odešla elektronika a výměna by stála 5tis. min - no tak to už se fakt skoro vyplatí koupit novou.
Jakou myčku máte, jak jste s ní spokojené/nespokojené a proč, prosím?

Díky a hezký den! ~x~
máta 14884
11.1.2011 12:54:41
Milé dámy,
zdravím z domova! Nenastoupila jsem ještě na mateřskou, ale konečně se mi podařilo ulít se aspoň na neschopenku, i když musím částečně pracovat z domova a občas se v práci mihnout, ale chtěla bych to čím dál víc utlumovat.

Jak se všechny máte? Co u vás nového? U mě je leden celkem plný zážitků - dnes první hodina předporodního kurzu (s Alešem jsem to ani nestihla, jak se narodil dřív), různé dny otevřených dveří ve školách, ped.psych. poradna kvůli školní zralosti, zápis ... Taky abych si konečně začala chystat nějakou výbavičku, že ... Hlavně ale jsem teď ve 27tt a začínám se dost bát, aby se "brácha" (pracovní název) nedostal na svět taky moc brzo. Ale co nadělám, že?

Tak se ozvěte, máte-li chvilku. Myslím na vás!
máta
Lesněnka 14877
23.12.2010 17:06:01
Ahoj holciny!!!
Preju Vam Vsem krasne vanoce a super rok 2011...at jste spokojene /ne-li stastne~;)/, zdravicko at slouzi, no a vubec ..aby vas zivot porad bavil / no matter what~s~/.
L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
4.12.2010 9:32:06
Ahoj, jo jo to říkali stavebníci že to jde i jim věřím dělěli něco podobného na baráku odkud na ně máme reference. Ale pro mě to je nepředstavitelné a to mám 3 roky průmyslovky teda strojní :-)

JInak u nás teda Ladovská zima~t~

Má to jak je a co ostatní?
Kač.
Brendyy 40502
3.12.2010 19:48:16
Čusík všechny,
doufám,že se máte fajn.U nás je teď trošku frmol,ale vše Ok a děti zdravé:-)

Kač hned za tepla jsem sondovala u manži,jestli to jde zbourat tu zeď a jde,jen se tam musí dát prý nějaké pořádné traverzy na podepření atd.Víc už jsem vědět nechtěla,takže klíííd,jde to~:-D~R^

Máto moc moc gratuluju.Byla jsem překvapená,jak jsi psala 18tt:-),teď už je to zas o kus dál, za půlkou což?Za chvíli budeš mít drobka~p~ v náručí a já sprostě závidím,taky bych brala další,ale nejni financ a nevím co by na to řeklo moje tělo.

Mějte se všechny báječně~;((
Páá Br.
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.12.2010 16:15:24
Zdravím všechny :-)
hlásím pro poslední opozdilce, že ještě mám něco málo volných kapacit takže pokud ještě máte nějaké podkaldy na kalendáře či prskajdy tak můžete ještě posílat ... dodání do vánoc.

Jinak u nás humor nad humor. Jedním kopnutím do zdi se zjistilo že obvodové zdivo je jaksi na ho..o že je z jakých si ošizených škváráků a drolí se. A není problém holou rukou proškrábat obvodou zeď~q~~q~~q~~q~
Nu což včer tu byli stavebnící postupně 3 . Nakonec asi budeme muset strhnout štítovou zeď a postavit novou + asi 1/5 té druhé.... a s tím padnou vnitřní příčky dva stropy a asi jedno až 2 okna ~q~~q~~q~ A zpevnit základ, udělat terénní úpravvy aby voda ze zahrady nebyla svedená k baráku a do blbě odizolovaných základů ~q~

Pozitivní je že to nemusím strhnout celé ~t~

Je fakt že si nedovedu představit jak se vybourá jedna obvodová zeď a ono to nežuchne...~q~~q~~q~

Tož asi tak.

Kač.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 5293  [Dalších 5233 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.