| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 11910  [Dalších 11820 >>]
TaJ 81121
7.7.2024 21:06:26
Len, aha, asi tuším, já jsem tedy nikdy modelky a trendy v téhle oblasti nesledovala. Jen sleduju zákaznice, které ke mně chodí, ono to ani nejde si nevšimnout, když stojí sotva půl metru přede mnou. A to tenké obočí vídám celkem často...Jinak jako jasně, pokud má někdo světlé vlasy a svoje světlé obočí, tak bych ho taky nijak moc nezvýrazňovala, proč taky, vypadalo by to nepřirozeně. Stejně jako mi přijde divné, když si někdo nechá odbarvit vlasy na blond, ale obočí má svoje tmavé. Prostě to nevypadá přirozeně.
TaJ 81121
7.7.2024 20:59:02
Půlko jo, jednolitou barvu si dám jednou měsíčně sama a relativně za pár korun, navíc se můžu barvit kdykoli mě napadne a jak mi vyjde čas, klidně třeba v deset večer, nejsem vázaná tím, jak může kadeřnice a někam chodit...jak tu psala Čumča, 5 hodin bych teda fakt nebyla ochotná někde strávit kvůli vlasům. Navíc mi vlasy odrůstají hodně rychle, to bych tam musela být každou chvíli. Jako melíry se mi líbí, ale spíš na rovných vlasech a já mám takové nepředvídatelně zvlněné a na těch by to stejně tak moc nevyniklo.
TaJ 81121
7.7.2024 20:52:29
Půlko, jo, taky si se vším připadám hrozně zmalovaná, když už, tak jedině černou řasenku a nenápadný lesk na rty, ale ani ten už jsem dlouho nepoužila. Teda v pubertě jsem experimentovala s modrými stíny apod., ale jen krátkou dobu, pak jsem zůstala u té černé řasenky, bezbarvém lesku na rty i na nehty a největší odvaz byla linka tužkou na oči. Časem jsem zůstala jen u řasenky a teď už většinou ani to ne. Vlasy si teda barvím, protože světlé nechci ani náhodou a ty odrosty jsou prostě holt vidět dost, no. Barvím se teď odstínem čokoládově hnědá, hází to na sluníčku takové červenavé odlesky, ale jinak to vypadá tmavě hnědé. Když jsem používala tmavě hnědou barvu, tak mi to šlo prakticky do černa a to už je na mě moc tvrdé.
Půlka psa 24064
7.7.2024 19:06:54
"Šednoucí tmavovlásky to mají asi těžší."

No to si piš. Blondýny jsou vyblitý od malička a jsou na to zvyklý, ale pro nás je to šok ~:-D. Asi by se dala dát světlejší barva a odrosty by nebyly tak vidět, ale světlá barva je pro mně pocitově nezkousnutelná, když jsem zvylklá být černá.
Evelyn1968,2děti 6269
7.7.2024 17:36:06
Mně se naopak líbily a musely to být dlouhovlasé blondýnky, byla jsem jima fascinovaná, přemlouvala jsem maminku (chlapecký sportovní účes, hnědé vlasy), ať si nechá nárůst dlouhé vlasy a obarvit na blond ~t~

Nebo ať aspoň nestříhá mě~t~, ona zase neuznávala jiné, než krátké vlasy, ale já nemám její labutí šíji.
Stará husa 154854
7.7.2024 17:29:10
Já jsem jako dítě měla vychovatelku v družině, která nosila výrazně tmavozelené stíny a černé umělé řasy typu koště, k tomu make-up, černé natupírované vlasy a byla vychrtlá a kostnatá. A byla zlá, bila nás a zavírala do kumbálu na úklidové pomůcky, kde jsme museli být ve tmě. Strašně jsem se jí bála a všechny takto silně nalíčené ženy se mi hnusily. Doteď se mi takové ženy nelíbí, starší, hubené, zmalované. Možná předsudek z té doby.
Evelyn1968,2děti 6269
7.7.2024 17:25:24
Pokud někdy zešedivím, budu dál používat blond melír, jako doteď, myslím, že se v tom ty šediny ztratí.
Času je mi líto, melír je na 2 hodiny, to už si nedám šlofíčka mezi prací a kroužkem.

Šednoucí tmavovlásky to mají asi těžší.
Drypetis 154924
7.7.2024 17:20:17
Čumčo,
je to možné, já jsem se jako dítě hrozně bála výrazně nalíčených žen s krátkými rovnými vlasy. Je zajímavé, že natrvalený květák to jako nějak změkčil nebo ztlumil nebo mi k tomu to líčení nevadilo,, ale krátkovlasá výrazně nalíčená žena nebo dokonce ještě s brýlemi, ta mohla být sebemilejší a bála jsem se.
Čumča. 160024
7.7.2024 17:04:17
zvláštní je, jak výraznější líčení vnímají děti - syn dostal ve třetí třídě skvělou učitelku (dle mého, já z ní měla skvělý pocit), výrazně se líčila fialovými stíny a černou linkou - trvalo několik měsíců, než se s ní více rozmluvil - myslím, že to bylo tím výrazným líčením, mě to na prvním setkání mimořádně zarazilo a sklepala jsem to ze sebe a soustředila se na to důležitější

a vzpomněla jsem si, že jako dítě jsem se žen s rudými rty bála, působilo to bojovně, agresívně
Drypetis 154924
7.7.2024 16:48:27
Stará huso,
jasně, že je to o zvyku. Když někoho poznáš s určitým stylem líčení, přijde ti bez něj divný.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 11910  [Dalších 11820 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.