| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 65000  [Dalších 64940 >>]
Čarodějka... 29409

Re: Reklamička

8.2.2008 0:39:38
Uff... dělám generální úklid všeho, co se nachází ve všech skříních v této domácnosti a již jsem zaplnila dva ohromné pytle oblečením a další kupa je na zemi.
A pak taky pytel papírů, co leta střádám a střádám :-D :-D :-D :-D ........a další pytel všeho, co mi asi po ty roky také přišlo megadůležité, že to syslím doteď!
Tož mám dost... dělám to už od včera a nemá to konce!
:-D

Káťo,
ad Bibi: Buď v klidu, nejsi jediné, na čí maily nereaguje! :-)
A že moje jsou veleTWdůležité..chi..chi..

Ad dinosauři:
Tak dinománie u nás nějak není.... Miťák má bednu dinosaurů po klukách a zatím ho to nijak nebere.
On je na ty pastelky, sešítky, bločky, fixy, zápisníčky, propisky a jiný kancelářský sortiment!
:-D

Jooooooooo.... a na dnešním karnevale měl Batman véééliký úspěch! :-D

Brou, jdu dadat ;-)

P.S.:

No, a na to, kuliva čemu jdu ještě k PC bych málem zapomněla, že? :-D

MILADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vše nej nej nej k dnešnímu svátku!!!!
Hlavně Ti přeju, ať máš zdravé děti!!!!!
~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

Karavela 53687

Všechno nejlepší!

8.2.2008 0:04:11
Všechno nejlepší k svátku jedné moc milé KM, hlavně brzké uzdravení!!!!!
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 23:15:03
Jeno - mě vypalovačka nezlobí :o)))
Káťa,2 kluci 2562

Re: 3D

7.2.2008 23:14:26
Ocean - T. má na DUPLO pirátské lodi taky zvláštní partičku - nějaký ten bionicle, policajt, Hugo z Bořka stavitele...to by jeden nevěřil, kdo se dneska pustí na moře :o))

jdu do hajan s HP

dobrou
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

7.2.2008 23:13:14
A odkud si myslíte, že má Kilich ty bílý krvinky :-)
Zlobí mě vypalovačka, ale zkusim to...
Ocean 28569

Re: 3D

7.2.2008 22:44:10
i u nás letí dinosauři :-o moje princezna,která nevystrčí z domu nos jinak než v růžové sukni,si svůj růžový,princeznový pokojíček vymašlila na postelí s růžovými nebesy partičkou dinosaurů.je to jak pěst na oko,ale ona je se svým disagnérským počinem naprosto spokojená :-D

Monty ad bazén-vodní kámen "seškrábnout" hrubou houbičkou,počkat až se kámen usadí na dně a odsát
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 22:38:30
Čarod - nikdo :o((( škoda, což??

Marťo - díky. Myslím, že z D3 dinosaurů by byli kluci nadšený a MM taktéž, zahrnu to do předběžného plánu k mořskému akváriu se žralokem.;)
Čarodějka... 29409

Reklamička

7.2.2008 22:35:04
Standa si právě pouští The Prostitutes ! :-D :-D :-D

Já chcíííí takýýýýý DVD Byl jednou jeden život!
Kdo to má??? :-)
Káťa,2 kluci 2562

Re: bazén

7.2.2008 22:32:47
ÁŇo - škoda :o((

Lelo - přesně tak (Woody), přeju klidnou noc!!!! ad logopedie - kdyby náhodou Tvé dítě nebylo shledáno prudce inteligentním, snad Tě utěší, že R. v současné době říká "r" po důkladném upozornění ve slovech typu "tráva", "drezína", "prádlo" atd. Ale žádnýho "raráška" teda nevyplodí.Rv
Marťa11 8076

3D

7.2.2008 22:31:14
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 65000  [Dalších 64940 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.