| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 7476  [Dalších 7366 >>]
Jordana 64316
3.5.2018 19:14:49
Souhlasím s tebou a nevidím nic divného při častějších zánětech a testu moči si při nejistotě dojít k Dr. dřív- než se něco rozjede....dělá to tak většina lidí,co se stará o své zdraví...Nespatřuju na tvém chování nic psychicky divného a ani,že by sis libovala v hledání diagnoz....;-)buď v klidu :-)
vertigo 92133
3.5.2018 15:39:16
Mícháš hrušky s jablky. Preventivní prohlídky jsou naprosto v pořádku (provádí je také lékař, erudovaný v daném oboru), ale testovací proužky na doma mají jen omezený význam. Výsledky mohou být zavádějící. Nedávno tu byla diskuze, jak se postavit k nakaženému klíštěti - léčit pro jistotu, nebo vyčkávat? Troufnu si tvrdit, že ani mezi lékaři nepanuje jasný a jednoznačný názor. CRP test - pokud bude můj stav (resp. stav mého dítěte) špatný, tak půjdu k lékaři a nebudu se spoléhat na nějaký přístroj. Stejně mi lékař krev odebere a CRP nechá vyšetřit v laboratoři. A zase - léčí se pacient, neléčí se hodnota z pofidérního přístroje. Myslím, že podobný stroje stojí lidi peníze a hlavně zbytečný nervy a stresy.
KoproFka 76193
3.5.2018 14:58:22
neblbni, ~6~35 tis to fakt stát nemohlo!
troposfera36 152458
3.5.2018 14:54:32
Takže chápu to správnē, že takové preventivní prohlídky, prohlídky na gynekologii, zubari, oční a pátrání po zákalech je špatné ?
A pokud ne, v čem je to jiné?
vertigo 92133
3.5.2018 13:55:16
"a tebe by krev v moči nevydēsila"

A ta krev byla v moči vidět? Nebo jen vyšla na testovacím proužku?

Podobně jako Libik jsem k podobným postupům skeptická (testování kl획at, domácí CRP testy...), výstup z toho celkem není. Pracuji ve zdravotnictví, takže vím, že vyšetření moči (v laboratoři) se může velmi lišit i během jednoho dne, většinou jde o špatnou techniku odběru. A taky souhlasím s tvrzením, že léčit se má člověk a ne laboratorní hodnota. Takže nějaký domácí testování je stejně k ničemu. Pokud bys ses netestovala, tak by tě pravděpodobně ten dyskomfort v podbřišku brzo přešel a sáhodlouhé vyšetřování (včetně sono) by vůbec nebylo potřeba. Takhle se akorát člověk stresuje, co mu zase je... A zbytečně.
libik 142094
3.5.2018 12:44:16
Odstup, zdravý rozum a třeba tohle si poslechnout
https://www.suenee.cz/duse-k-mudr-jan-sula-jak-ochranit-sve-zdravi-bez-lekaru-a-leku/

Nevydávám to za žádnou svatou pravdu, ale smysl to dává. Hlavně to, že člověk se má spíš radovat z toho, že ho nic nebolí než se strachovat, jestli mu něco není.~;((

troposfera36 152458
3.5.2018 12:25:09
Bílé krvinky jsou leukocyty, součást obranného systému.
troposfera36 152458
3.5.2018 12:23:29
A co tedy doporučuješ?
EvaMarie 44410
3.5.2018 12:18:37
Moc tomu nerozumím, "krev a bílé krvinky" v moči? No, pokud tam byla krev, tak tam asi byly i krvinky ne? Nemůže to být jen rozhozený cyklus?
libik 142094
3.5.2018 12:15:32
O peníze mi fakt nejde, jde mi o situaci, kdy zdravá ženská ráno nakluše k doktoru, protože si myslí, že je nemocná. A doktor jí to tak poradil. Ztratila tím v nepříjemných pochybách den života, což se na psychice odrazí.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 7476  [Dalších 7366 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.