| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7476  [Dalších 7426 >>]
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 12:50:10
Tak zkusit ty koupele.... řepík. To jsi zkoušela?
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 12:45:52
Jitys, no ano, měl tam pak zánět. Proto ten Framykoin. Ale spíš jde o to, jestli to syn prostě nepotřebuje celé pořádně vyčistit, než tam dáš tu mast. Na urologii mu nemusí hned dělat obřízku...
breburda71 89004
25.6.2018 12:30:59
Lassie, to je hrozný, k tomu všemu měl chuděra ještě i tyhle problémy kvůli doktorce~:( Syn měl problémy s přirostlou předkožkou taky, nechali jsme mu to odlepit v narkóze, doktor to udělal pořádně, najednou sondičkou a nic nestrhával, je to fakt lepší, nic se následně nezjizví - fakt všem doporučuju tu kratičkou narkózu ( tchán se nabízel, že to " strhne" hned a že jsme prdlí, když chceme tu narkózu).. Mám podezření, že to takhle " strhnul" i manželovi ( svému synovi) a pak následovala ta obřízka..
Bouřka 7675
25.6.2018 12:29:27
Breburdo, já to taky jako problém nevidím, ale neočekávala bych, že to projde bez povšimnutí a s dítětem na základě toho pracovala. Jako u citlivých povah, které špatně dávají, když jsou jiné, bych fakt zvažovala, jestli do toho jít nebo hledat jinou cestu, když už je třeba to řešit. Ono je dost pravděpodobný, že nás to taky nemine, i když to dost možná vyřeší částečná. Ale zatím nejsou problémy, takže to necháváme být. Jinak dítě bylo citlivě upozorněno, že je poněkud v tomto odlišné, a že se někdo může podivit. Že si někteří kluci předkožku stáhnou si prostě při čůrání na hromadných záchodcích ve školce halt všimlo.
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 12:24:43
Jitys, u syna to způsobila pediatrička, která tu předkožku prostě přetáhla brzy. Pak tam vznikly zřejmě ty prasklinky a lehce se to zúžilo. No a pak klasika - prasknutí, hojení a tak pořád dokola. Ten Framykoin způsobil jen takovou tvrdou krustu pod předkožkou, vypadalo to děsivě. Nakonec jsem je v nemocnici ukecala, ať s tím něco udělají - když syn šel na jiný zákrok, aby se využilo té narkózy. Nějak to celé vyčistili a pak jsem pár dnů koupala v nějakém řepíku, či co to bylo - takže nic příjemného těch pár dní, ale zahojilo se to a je to ok.
Připojím se k Termix - zajděte na tu urologii. Ale chce to někoho ověřeného.
Bouřka 7675
25.6.2018 12:19:48
Jo, že lidi vypadají různě je normální. A stejně tak je normální si těch odlišností všimnout. Jako běžně jsme porovnávali, jak má kdo utvářený ruce, prsty, chodidla, uši...u kluků tak holt asi občas dojde i na ty penisy.
breburda71 89004
25.6.2018 12:18:27
Bouřko, manžel je obřezaný od dětství ze zdravotních důvodů ( jeho otec je chirurg, s obřízkou vůbec neváhal ) a nikdo se mu nikdy neposmíval...Jestli si někdy něco poměřoval, to neříkal:-) Při sexu není sebemenší problém ( u nás), před ním jsem měla sex s neobřezanými a pro mě žádný rozdíl..Syn je neobřezaný, občas při setkání s bratranci z Ameriky to oni komentovali ( že vypadá jinak - ale to jim všem bylo kolem 5 let), zasmáli se tomu společně..V Americe by byl spíše odlišný syn, tady zase jeho bratranci, záleží na místních zvyklostech..Ale rozhodně to nevidím jako problém..
77kraska 132593
25.6.2018 12:16:09
Val, za sebe souhlasim...mam zkusenosti s muzi s predkozkami i bez a pro mne je to "s" jednoznacne lepsi
Bouřka 7675
25.6.2018 12:06:07
Mandelinko, dospělý to nedělají, řeč byla o dětech. Chlapa jsem se optala, prý pindíky moc neřešili, raději si prý hráli na doktora s holčičkama...Od jiných jsem slyšela, že si je jako malí kluci poměřovali, no. My s holkama taky srovnávaly, jak nám rostou prsa. Dětská zvědavost, prohlížení se v nějaké běžné normě bych neřešila, vysmívání odlišnostem je jiná věc.
Lassiesevrací 134328
25.6.2018 11:26:30
No tak ano, je to bolestivé. O tom píšu - kde jsou problémy, tam to řešit. Ale argumentuješ USA, kde se muži obřezávají automaticky.
Nemáš syna, ale zkus si představit,že dáš svoje mimino obřezat jen tak... Protože se to tak dělá...
Nehledě na to,že už byly i průsery, které měly děsivé následky.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7476  [Dalších 7426 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.