Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lady V. | 139699 |
25.6.2018 6:42:00
Kudlo, ano, obřízka významně omezuje přenos HPV i HIV. Nakolik je to jinak výhodné pro muže moc neposoudím, znám tedy dva, kteří si ten zákrok nechali dělat v dospělém, sexuálně aktivním věku a velice si ho chválili - uznávám ale, že to není dostatečný statistický vzorek.
|
Lady V. | 139699 |
25.6.2018 6:33:01
Girili
S obřezaným je možný divočejší sex a i orální sex je podstatně příjemnější. Ohledně toho, že by to muži trvalo strašně dlouho - tuto zkušenost nemám a obřezaných jsem měla víc sexuálních partnerů, asi jsi natrefila na vadný kus. Jinak chápu, že v ČR mezi těmi rasisty a muži, kteří k hygieně moc netíhnou, to pro kluka může být problém. Ovšem nejsem si jistá, zda je lepší otravovat se se záněty a pak srůsty. |
Termix | 105545 |
24.6.2018 23:56:14
Mám syna po klasické obřízce, jo, bylo to nutné kvůli velmi vážnému urologickému problému, který vyžadoval celkem osm operací, a obřízka je na první pohled vidět. Není to nic, co se dá skrýt. Synovi je to fuk, je zvyklý, neřeší to, ale nebudeme si nalhávat, že to není vidět. Má komplet obnažený žalud, ale jak jsem psala, jiné řešení nebylo.
Zakladatelce bych radila, aby se neřídila radami nás tady, my problém ani nevidíme, ani nemáme tu schopnost tohle řešit. Opakované urologické záněty prostě chtějí návštěvu lékaře. Pokud nepomůže pediatr, pak urolog. Já za sebe doporučuju urologickou kliniku na Karláku, jsou tam opravdu odborníci a rozhodně nedělají obřízky jen tak z legrace. Máme skrz syna osobní zkušenost s několika tamními lékaři a jsou to opravdu top odborníci. Ještě bych doporučila Mudr. Sedláčka, v jehož péči je syn teď, který pořád ještě spolupracuje s touto klinikou, ale také má vlastní praxi na Smíchově. Syna nám dvakrát zachránil. |
Girili | 117849 |
24.6.2018 23:50:08
mandelinko, nezlob se na me, ale hygienicky prinos v nasich klimatickych a kulturnich podminkach rozhodne nemuze byt ospravedlnenim chirurgickeho zasahu do tela, notabene v detskem veku.
|
Girili | 117849 |
24.6.2018 23:45:13
mandelinko, v cem je prijemnejsi pro zenu? Vzdyt pri erekci predkozka nikde neprebyva a neprekazi. Mam zkusenost s obojim a zadny rozdil. Tedy az na ten, ze ten obrezany mel tak snizenou citlivost, ze se nemohl udelat a ja jsem se tim padem prozivala jako desne neschopna. Tohle bych vlastnimu synovi bez vazneho duvodu nikdy neudelala.
|
Kudla2 | 58452 |
24.6.2018 23:42:12
Já jsem slyšela, že menšímu riziku pohlavních chorob (určitého typu, myslím, že to souviselo s tím virem, co způsobuje rakovinu děložního čípku) jsou vystaveny PARTNERKY obřezaných mužů (protože se jim bez předkožky nemá kde usazovat smegma), takže zas jako taková blbost mi to nepřipadá (ale zase s rezervou, nejsem doktor).
|
Kudla2 | 58452 |
24.6.2018 23:40:15
Jako jen proto, aby se mu ostatní kluci nesmáli?
Navíc tady ten zdravotní důvod evidentně je. (ale berte to tak, že technicky tomu nerozumím, tj. nejsem schopna posoudit, co je lepší a zda to je nebo není vidět, jen mi připadá zvláštní ne/dělat něco, co by dotyčnému mohlo pomoct, jen kvůli tomu, aby se mu MOŽNÁ někdo nesmál) |
neznámá | 91073 |
24.6.2018 23:06:17
Segry kluk obřízkou dost trpí, odmítá jezdit i na školní plavaní, stydí se a to je jinak dost průbojný.
|
Termix | 105545 |
24.6.2018 22:12:56
No rozhodně bych to řešila s dr. A obřízka zase není až taková tragédie. Synovi ji kvůli jiné velmi vážné urologické vadě provedli ve 4 letech.
|
Pole levandulové | 23006 |
24.6.2018 21:55:57
Zeptam se blbe - ma dobrou hygienu? Nas na to trpel, kdyz mel predkozku jen castecne uvolnenou a delaly se mu kapsy, kde pak mel zanet. U lekare mu to v narkoze uvolnili cele a od te dobry bez zanetu, jen jsme museli dohlizet, aby poradne pretahnul a umyl /byl tedy podstatne mladsi, nez tvuj syn/.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.