Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mariana +2 | 135342 |
15.1.2018 15:23:23
Lído prosím dala bys odkaz na tu kliniku ?
Nám zatím nic vyšetření nepotvrdila, ale mám ten dojem že je tak nějak nechávají být s tím že z toho vyroste. Jako zlepšilo se to, už vzbudí, nepočurává. Ale pořád dle mého běhá docela často na záchod. A častěji asi trpí na záněty, dáváme Uroval. I v tu noc prostě celou nevydrží. Je tedy fakt že nemám srovnání jak by to mělo být obvyklé. Dcera je totiž úplný opak, ta má močák snad na špunt. |
Žžena | 83005 |
15.1.2018 15:03:21
Boty jsou dobrý
Hlavně že byla oblečená |
Girili | 117849 |
15.1.2018 14:50:41
Ja verim, ze fyzicky je v poradku, mocak nejspis maly nema - uvidime po sonu. Hlavne nevime, jak zahustuje moc a zrejme jeste nema dozralou nervovou soustavu, aby se v noci sam budil - to jsou obe zalezitosti, ktere se lepsi vekem, proto tak vaham s nejakymi zasahy. Dalsim faktorem je, ze spi pomerne dlouho - v sesti letech cca 11 hodin.
|
Girili | 117849 |
15.1.2018 14:45:26
Termix, to jste si uzili dost. Snad to u nas bude jednodussi. Ale jsem rada, ze i ve slozitejsich pripadech se najde reseni.
|
Girili | 117849 |
15.1.2018 14:44:18
Koprivo, a syn s tim na tabore sam problem nema? Nestydi se? Resi to pouzivanim pleny v tajnosti? Mate to uz vyzkousene, podari se to utajit?
|
Girili | 117849 |
15.1.2018 14:41:47
Tyhle nocni aktivity jsou nekdy fakt vtipne. Moje kamaradka, lekarka, je take namesicna a kdyz mela nocni a usnula, tak se treba stalo, ze vstala, dosla na sesternu, neco vykladala sestram a taky to pry melo celkem hlavu a patu. Sestry si ale vsimly, ze je neco v neporadku, minimalne to, ze nemela boty.
|
Mariana +2 | 135342 |
15.1.2018 14:40:52
Lído prosím dala bys odkaz na tu kliniku ?
Nám zatím nic vyšetření nepotvrdila, ale mám ten dojem že je tak nějak nechávají být s tím že z toho vyroste. Jako zlepšilo se to, už vzbudí, nepočurává. Ale pořád dle mého běhá docela často na záchod. A častěji asi trpí na záněty, dáváme Uroval. I v tu noc prostě celou nevydrží. Je tedy fakt že nemám srovnání jak by to mělo být obvyklé. Dcera je totiž asi úplný opak, ta má močák snad na špunt. |
Termix | 105545 |
15.1.2018 14:39:27
Syn bral minirin a ještě něco,už si to nepamatuju. Měl těch uro problémů více. Těžkou formu hypospadie a ještě problém s varlaty. Minirin pomohl a syn, 12let,je už rok plně v pořádku, co se enurézy týče. Ale on měl úniky i přes den, měl jako bonus i chlopeň. Pomohlo spousta operací.
Alarm jsme neměli. |
Mariana +2 | 135342 |
15.1.2018 14:18:40
Měli jsme také a syn z toho nejhoršího postupně vyrostl, takže dávám naději :)
V těch 6ti se ještě určitě počurával. Taky v noci dost tvrdě spí a prostě se nevzbudil. A on asi jít za tu noc musí. Holt dlouho měl pleny a potah na matraci nechávám pro jistotu ještě teď (ale to už spíš z univerzálních důvodů, naposledy se tam počural králík) Časem zvládl se vzbudit, ale stále to není tak že by v noci nepotřeboval jít, asi tak 1x ho slyším jít. Což pořád mi nepřijde v pořádku. Ovšem žádná vyšetření zatím nic nenašla. Každopádně co možná nejlíp vyšetřit určitě doporučuju. |
Žžena | 83005 |
15.1.2018 14:01:14
No a u staršího synátora jsme zjistili, že ho v noci neprobudíme do stavu bdělosti, ale pouze do stavu zdánlivě bdělého stavu, kdy je schopen chodit, konverzovat, reagovat... ale ráno o tom neví
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.