Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Termix | 105545 |
15.1.2018 13:58:49
Syn bral minirin a ještě něco,už si to nepamatuju. Měl těch uro problémů více. Těžkou formu hypospadie a ještě problém s varlaty. Minirin pomohl a syn, 12let,je už rok plně v pořádku, co se enurézy týče. Ale on měl úniky i přes den, měl jako bonus i chlopeň. Pomohlo spousta operací.
Alarm jsme neměli. |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
15.1.2018 13:53:50
Girili, většinou už na to dávání vyčurat pečem. Buď to chytne plena, nebo se holt pere. Má celoplošnou podložku v posteli.
Nějak nemáme sílu už nic podnikat, prostě momentálně spoléháme, že to přejde. Na tábor už letos jede, tam s tím nemají problém. |
Žžena | 83005 |
15.1.2018 13:52:35
girili, to by mne teda naštval, kdyby si užil beze mne
Ne, jen mluvím. Resp. jen konverzuji když se mnou vede dialogy. Sama od sebe ze spaní asi nemluvím. A manžel má v těch situacích dojem, že jsem prostě normálně vzhůru (tj. to, co říkám, má hlavu a patu), tak se mnou normálně řeší provozní věci a tak. Akorát já o tom nevím a nedozvím se to, pokud pak na ten rozhovor neodkáže. Jo a ten jev se jmenuje "somnilokvie" |
Girili | 117849 |
15.1.2018 13:44:33
Jo, uz to vidim, jednou ho dovlecete na zachod, podruhe do pleny. Jako u nas.
|
Girili | 117849 |
15.1.2018 13:43:49
To je vtipne. Delas ve spani i jine veci? Ze by si treba manzel uzil a tys to zaspala?
|
Girili | 117849 |
15.1.2018 13:42:38
Kopřivo, a jak to resite? To ho v noci prebalujete nebo to dvoji curani pobere plena? U nas prave kdyz nedame v noci vycurat a vycura se v noci 2x (to se mu stane tak 1x tydne) tak uz to rano plena nepobere a procura se.
S tim alarmem take nevim, zda nevzbudi celou rodinu a synek si nebude dal spokojene spat. Pojistovna ho pry nehradi, musim zjistit, zda se da nekde treba pujcit. Vlastne ani nevim, jak to vypada. |
Žžena | 83005 |
15.1.2018 13:37:18
Kopřivo,
moje teta to měla jako Tvůj syn, cca do patnácti, pak to najednou přestalo a od té doby dobrý. Babička (její matka) ale byla v klidu, tehdy jí tetin dětský lékař řekl, že to může trvat do puberty a pak to bude v cajku. |
Žžena | 83005 |
15.1.2018 13:34:24
U nás na to šeptaný "čureej" reagoval asi dobře proto, že je po mně tvrdě spící A trochu náměsíčnej
Já spím jak pařez, ale v noci občas vedu s manželem (prý smysluplné) konverzace. Akorát že JÁ u nich duchem nejsem. Takže se nám stává, že se manžel v hovoru odkazuje "na tu konverzaci včera když jsem přišel domů", což bylo v jednu v noci a já jsem tou dobou tvrdě spala... ale evidentně jsme si popovídali. No a synátor je na tom podobně |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
15.1.2018 13:34:16
Našemu je skoro devět, občas se povede suchá noc, ale zpravidla čurá za noc dvakrát, do pleny. Od narození v tomto stylu.
Buzení na čurání znamená, že mátohu dovlečeme na záchod a tam se vyčurá kolem desáté večer. I tak je zpravidla ráno počuraný. Má strašně tvrdé spaní. Objektivní nález nikdo neshledal, ultrazvuk OK, křivka OK, snad jen trochu menší objem močového měchýře, než by mohl být. Jeden čas bral na měchýř Mictonette (spasmolytikum), ale zcela bez účinku. Hypnóza nic. Čínská medicína taky ne, přestože to bylo u špičkového terapeuta, který v naší rodině jinak vyřešil dost zásadní věci. Alarm jsme nezkoušeli, možná by to stálo za to. I když teda jeho vzbudit je výkon, to by musel bejt alarm, co by ho bodnul do zadku. |
Lída+2 | 28136 |
15.1.2018 13:24:29
Girili, je v tom hodně vody.....mi bylo vysvětleno.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.