| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Alergie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6285  [Dalších 6225 >>]
danca55 60794
3.1.2023 12:38:08
No právě. To se asi nedá určit předem :(((.
TaJ 81121
3.1.2023 12:37:00
Lenko, u nás se synovi projevila alergie na kvetoucí trávy někdy v 9 letech, když jednoho dne nečekaně upadl a vyválel se v trsu nějaké trávy, v Praze, u zastávky autobusu:-). Během pár minut úplně opuchlé slzící oči...ale po 4 sezónách, kdy bral vakcínu v tabletkách, mu to v podstatě zmizelo a teď už má pokoj.
TaJ 81121
3.1.2023 12:33:23
My jsme před lety měli s manželem doma zakrslého králíčka, asi 6 let. Ten nevadil nikomu. Pak v domku jsme si vzali domů kocoura a po cca 10 dnech manželovi postupně začalo téct z očí, kýchat apod., zkoušeli jsme to vydržet ještě nějakou dobu, ale bohužel, to fakt nešlo. Od té doby už doma žádné zvířátko nemáme, respektive kocoura máme, ale venkovního, který si nás adoptoval, uvnitř s námi není. Venku manželovi kočky nevadí, když je jen pohladí apod., ale doma to prostě nejde.
Monika 123907
3.1.2023 10:52:37
Jo, manžel mé kamarádky si taky zvykl, ale ne tím, že měli kočku doma, ale že ji měla jeho tchyně, kam chodil jen občas, takže to asi bylo na prinicipu takové "vakcinace". Když potom kočku po smrti tchyně zdědili, snažili se ji nechávat venku, ale nakonec se zjistilo, že už nevadí ani doma. Ovšam to zvykání probíhalo asi 25 let ~;)
TwinVerča 82352
3.1.2023 10:37:00
Moje máma si pořídila do bytu kočku. Pak se ukázalo, že má celkem silnou alergi. Napřed jí dát pryč nechtěla, byl to mazel.... až když jí doktorka řekla, že se jí kvůli tomu rozjíždí astma a že jí odmítá dál léčit, pokud kočka bude pořád v bytě, dala si říct.

A zkušenost opačná. Soused byl alergický na kočky, přesto si pořídili britku. A po určité době zvykání si mu alergie zmizela.

Takže asi existujou i výjimky, Ale já bych do takového rizika asi nešla.
Lenka Pražanda 128023
3.1.2023 9:56:21
Jako první bych si zašla na alergo na testy. Pokud se zvířecí alergie potvrdí, není o čem diskutovat ~d~
Alergie (jakákoliv) se může objevit i v pozdějším věku. Kolem 40. to bývá často. U mě se projevila dost silná pylová alergie. Po letech je slabší, ale to může být tím, že se v Praze tráva seká a nikdy nestihne vykvést. Nevím jak by to bylo někde na vesnici kde jsou louky.
Jana + 3 rošťáci 62541
3.1.2023 9:42:40
Alergie není na psí chlupy. Nepomůže vám pořízení psa, který nelíná, i ten produkuje hodně alergenů. Já jsem alergik, pusu z vlastní zkušenosti. Máme 3 psy, ale na zahradě a domů nechodí, jen občas jeden, poslední přírůstek,vřed půlroční štěně. A vadí mi...
Pokud víte, že jste alergik, další pořiďte, ale jen na zahradu, nemáte-li zahradu, psa mít nemůžete. Jak píší ostatní, pro pejska by to byl podraz
Fern 155759
2.1.2023 22:57:14
A co takoví nahaci - a jsou takové psi rasy i kočky!
sally 3140
2.1.2023 22:03:35
alergie se obvykle objeví postupně, jak se tvoje tělo "nasytí" těmi alergeny. Takže bohužel se nedá předem říct, jak budeš na které zvíře reagovat.
Bohužel to znamená i to, že se nejspíš budeš muset vzdát představy domácího zvířete. Nedává smysl pořídit zvíře a za pár týdnů zjistit, že ho musíš dát zase pryč - není to fér vůči tomu zvířeti.
danca55 60794
2.1.2023 22:02:20
:) určitě bylo. Blbý pro psa i rodinu. Proto ho ještě nemáme a zvažuji to. Důvodů je více, proč bychom ho chtěli.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6285  [Dalších 6225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.