| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 27062  [Dalších 26952 >>]
jen tak jdu kolem :))
  • 
24.2.2011 19:51:17
Dobrý oční lékař co bere i děti je pan Aleš Sendler a je na Orlí myslím, jen to čekání není dobré pro nikoho. :(( Jen nevím jestli je soukromý nebo né, ale má dobré reference.
aprilka 13749
24.2.2011 19:27:15
A ortoptika v Bílém domě - taky jsme měli velký problém sehnat slušný termín ~:(
aprilka 13749
24.2.2011 19:26:11
Něco nového je na Kolišti, pracují tam i lékaři z Dětské, ale osobní zkušenost nemám.
http://www.meral.cz/
Jeanne 15537
24.2.2011 10:33:48
My máme zkušenost jen s tou ortoptikou v dětské nemocnici, tam je to fakt dobrý.
Mě zaráží, že nejsou nějaké soukromé oční ambulance i pro děti.
perdita 3248
24.2.2011 8:19:20
Chystáme se vzít Madlu ke své oční, respektive oční ordinace na Mendláku, ale my potřebujeme jen nárazové vyšetření, tak si to lajznu. Zatím jsem tam žádnou špatnou zkušenost neměla, ale jsem dospělák.
Martina_Sam_Nath 8848
23.2.2011 20:14:11
Ahoj

tak to neporadím, naše zkušenosti jsou nic moc, ale už dál nezjišťuju kde by to mohlo být dobrý.

Já bych potřebovala vědět, jestli někdo nechodíte/nechodily jste do bíláho na ortoptiku. Sam nejpíš bude mít ještě jedno kolečko cvičení a v DN je tak zoufale málo časů, kdy by to šlo aby se to vůbec stíhalo...jestli je třeba v bílým víc možností výběru, nebo tak. My toho času moc nemáme. V dn jsou hodní a šikovní, ale ty termíny..... :o(

Jo a nevíte kolik v lékárně stojí verumal? Samovi dneska zamrazili bradavici a za týdem máme začít leptat, tak jen s kolika penězma počítat... na netu jsem to nukde nenašla.
Zase musíme minimálně o dva měsíce posunout plavání :o((
Jeanne 15537
23.2.2011 12:11:13
Ahoj holky, nevíte někdo o soukromé oční ambulanci pro děti? nechci už chodit s Matějem do dětské nem. nebo bílého domu, bohužel v optice dětem zrak neměří a na Křenové kde berou i děti, tak prý tak od 9 let. Nemá žádnou speciální vadu, potřebujeme jen každý rok změřit a nechat napsat brýlky a vstřícný přístup k dětem.~;((

Lucie, Sára, Danny 59648
17.2.2011 16:36:32
Jsem šla kolem Loučky min. týden. Na dveřích maj jen otvíračku. Toť vše. Psala jsem jim na mail asi před 2 dny a zatím žádná odpověď.
perdita 3248
17.2.2011 9:26:27
Martino, díky, já jim psala email na tu uvedenou adresu, ale zatím žádná odpověď.
Ty si hlavně skoč k dr.~o~
Martina_Sam_Nath 8848
16.2.2011 18:28:29
se zuš nevím, ale znám lidi který chodí, mohla bych se poptat. Když si vzpomenu, to je už o dost horší... :-)

Nebyla jsem ještě nikde :-(.A jsem pitomá vím, ale čas pro sebe, neumím si ho najít pro sebe....
Dneska mě bolest vzbudila ve tři ráno, přes den jakž takž, ale na Samově zkoušce mi usnul na klíně Nath a to bylo teda peklo :-(. Zítra dr určitě zavolám..

Loučka asi jo, ještě nedávno v tom místě byl nějaký obchod, je to nový. Jezdím okolo skoro denně. Mívají tam něco napsaný na výloze, ale nestíhám :-) . Třeba se někdy dokopu tam zajít.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 27062  [Dalších 26952 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.