Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Já0800 | 22869 |
4.6.2009 8:36:27
Oli ahoj,jak já ti závidím,ale brzy mě už také čekají prázdniny v podobě.
Včera jsem měla praktickou z účta a myslím,že jsem to dala,zbývá ještě ústní a to příští čtvrtek.Z ní mám trošku vítr,přece jenom mluvit,nervy atd.nevím jak se na to psychicky připravit. Včera jsem po pár hodinách ve škole přijela úplně vyflusanáa celá bolavá.Jak já bych to už chtěla mít za sebou,času moc nezbývá a to jsem ještě neviděla němčinu.Chci dnes začít,ale nějak se mi po včerejšku nechce Co vy ostatní?Jak se máte? |
Oloušenek | 78734 |
3.6.2009 14:45:44
Ahojky holky. Nějak nám to tu zamrzlo po půlce května, co je s vámi ???? Leňoušku, jak to všechno zvládáš, a jak Ti je zdravotně ??? Jiřinko, už jsi zdravá, chtělo by to kafčo !!! My jsme také před týdnem všichni lehli, ale už je to dobré, Tomišek jenom dobírá antibiotika. Tak jestli se vám bude chtít, Pavel má příští týden odpolední, tak dojeďte. Já už mám všechny zkoušky hotové, index odevzdaný a mám prázdniny, takže vás ráda uvidím. Opatrujte se a páááááá.
|
Lucie Peňašková, dvojčata 2002 |
• |
23.5.2009 18:54:27
Dobrý den, dovolte mi prosím, abych prostřednictvím těchto stránek pozvala všechny rodinky s dětmi k nám do Velkého Týnce. Co tam? Pořádáme s kamarádkou velmi úspěšnou akci- Pohádkový les. Koná se 14. 6. start je od 13 hodin. Na dětičky, ale i jejich rodiče čekají pohádkové postavičky se svými úkoly, v cíli děti dostanou zdarma občerstvení. Více informací o této akci najdete na: www.luckaamirka.vesele.info, zde také rády zodpovíme Vaše dotazy. Těšíme se na Vás u nás v POHÁDCE. Pěkný den.
|
Já0800 | 22869 |
23.5.2009 11:47:50
Ahoh Zinuš,zbývá mi asi 6 týdnů do porodu,dr.říkala že se dvojčata vyvolávají kolem 38tt,tak bych to ráda doklepala až do té doby i když už to začíná být neúnosný a vůbec nevím jestli dojdu ke zkouškám,sedět někde 4 hodiny je pro mě už teď nepředstavitelné,ale ráda bych to měla hotové.
Takže by nám po tom 11.6 mělo zbývat ještě dost času,to už bude klídek,určitě se domluvíme |
Dracena | 28346 |
21.5.2009 11:48:00
ahojte, zdravím všechny,
Leni, jasné, klidně až po zkouškách, jak se ti to hodí, teď máš určitě hodně učení že. Fakt seš dobrá Jenom abychom to pak stihli, aby vás pak po tom 11.6. nebylo už o pár více Ale samozřejmě ti přeju ať bobky donosíš co nejdýl. Kdy máš vůbec termín? A co to bude? Já jsem dost dlouho na diskuzi nechodila, takže nemám přehled. Tak se mějte! |
Jiřka a 4děti | 95224 |
20.5.2009 14:38:46
Holky moc zdravím.
Je krásně a já od čtvrtka marodím.Jsem KO Vy si užívejte sluníčka.Dnes a zejtra je to prej na koupání. |
Já0800 | 22869 |
14.5.2009 8:16:33
Ahoj holky,
Jiři,díkypomoc na mě číhá ze všech stran,tak doufám,že to zvládnu. Olinko,tobě jsem písla včera,už konečně Holky,můžeme se na návštěvu domluvit v červnu?To už bude po zkouškách,mám je 11.6 a tak bude klid |
Oloušenek | 78734 |
7.5.2009 21:13:57
Jiřinko, na e-mailu máš e-mailíka !!!
|
Jiřka a 4děti | 95224 |
6.5.2009 17:49:30
Ahoj všem
Leni moc gratuluju. A do budoucna kdybys potřebovala povozit,jsem tu já. |
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
5.5.2009 13:00:17
Jj Tánička je celá maminka...ale nerváček po tatínkovi a jde jí to fakt skvěle.... No jo ženská
Mi se rádi přidáme sice jezdíme 2x týdně cvičit do Olmiku ale snad nám to už šoupnou jen na jedno cvičení týdně.... nejlíp kdyby ho zrušili už úplně je to opruz pořád lítat sem a tam a cvičit doma... a taky jak začnme být hezky už se vidím jak ji tu morduju a Zbyňda ječí že chce jít ven...klasika už teď jsou dopoledne úplně šílený... protože by ven šel nejraději hned v 7 a domů nešel vůbec a vařit matko můžeš ...kdy chceš.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.