Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
enny | 7768 |
23.4.2009 15:39:34
jak já se jdu jen pochlubit:).. nakonec jsem se do našich dvou přiznání pustila sama.. a asi dopadlo.. ale zrovna minulý týden jsme si udělali procházku v uličkách a jednu paní účetní jsem našla..jméno už nevím, ale vím, kde bych ji našla:).. Uf, mám tu ještě hodně k objevování:)
|
Jiřka a 4děti | 95224 |
21.4.2009 20:39:29
Mě to neva.Jen zase Jenda má angínu.Tak snad příští tejden.Víkend.A co v práci ,dobré?Trochu ti závidím.Kdybys náhodou natrefila na nějakou pro mně,hned se ozv.Jdu číst pohádky.
|
Oloušenek | 78734 |
20.4.2009 7:59:20
Jiřinko, to ne, přijedeme sami. Já mám také řidičák. Ale až se Tominek vyspí, tak mezi třetí a čtvrtou hodinou, jestli Ti to nebude vadit. On by byl hrozně utahaný a protivný, když nemá odespané svoje.
Mějte se moc a moc krásně a užívejte si sluníčkových dní. |
Jiřka a 4děti | 95224 |
17.4.2009 21:05:28
Olinko.Já bych pro vás přijela.Uděláme mejdánek .
A držím palečky na zkoušky. |
Oloušenek | 78734 |
15.4.2009 22:35:13
Jiřinko ahoj. Děkujeme za pozvání. Příští týden v pátek dělám zkoušku ze Statistiky a stěhujeme mamku do DPS. Teď se musím naučit na tu zkoušku a hlavně ji přežít. Ale ten další týden se určitě ozvu a něco podnikneme. Chodím už do práce, takže bychom přijeli někdy odpoledne, jestli Ti to nebude vadit. Jak se Tominek vyspí. Tak se měj moc krásně a pozdravuj doma. Všem přeji pohodové dny plné sluníčka !!!
|
Jiřka a 4děti | 95224 |
15.4.2009 11:28:13
Zdravím po delší době.Stávkoval mě PC .
Olinko ,začíná hezké počasíčko.Nechce se vám někdy dojet na pokec?To aby jsme furt neotravovali my u vás Holky kde jste??Tady nikdo. |
Oloušenek | 78734 |
5.4.2009 23:34:58
Jiřinko ahoj. Ježiš, nemáš za co děkovat. To já děkuji vám že jste mě vytrhli z toho každodenního stereotypu. Kdykoliv budete mít chvilinku, přijeďte. Eliška byla nadšená z Honzíka, prý je lepší jak kluci ze školky. Tak nevím teda co tím chtěla říct ?!?!
My jsme byli celý víkend na dvoře, v sobotu jsme grilovali a Tominek chodil každý den spát po šesté, jak byl chudák z toho jarního vzduchu utahaný !!! Mě chybí už jen dvě zkoušky a končím semestr. Takže jak budete mít čas, zase se ukažte, budu ráda. Sedneme už i ven, ať si děcka pohrají na písku. Snad už bude teplo. Tak se všichni mějte krásně, užívejte si nádherného sluníčkového počasí. Snad nám vydrží co nejdéle. A já se jdu zase učit. Ahojky všem. |
Jiřka a 4děti | 95224 |
3.4.2009 16:42:17
Oloušenku.. děkujem,že si nás snesla u vás tak dlouho.Děcka nadšené a u Lenky máš velký obdiv za ty školy.Nemohla pochopit proč nestačí jen jedna.
Tak příště zase u nás.Jen musím pořezat to dřevo a uklidit.A snad už konečně udělám houpačku a nové pískoviště. Jinak hezkej víkend všem. |
vlezka | 21639 |
30.3.2009 23:39:08
Holky někdo mě tu změnil nick a jméno.
Jiřka a 4...neexzistuje. A ted´ˇmě to zase hází Andrej.POMOOOOC. |
Já0800 | 22869 |
14.3.2009 9:18:18
Ahojte!!!
Jaholko,manžel měl účetní ve Šternberku,teď nevím jméno,ale jak se vrátí domů,tak písnu.. Co vy ostatní?Jak se máte? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.