| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1166  [Dalších 1106 >>]
enny 7768
23.4.2009 15:39:34
jak já se jdu jen pochlubit:).. nakonec jsem se do našich dvou přiznání pustila sama.. a asi dopadlo.. ale zrovna minulý týden jsme si udělali procházku v uličkách a jednu paní účetní jsem našla..jméno už nevím, ale vím, kde bych ji našla:).. Uf, mám tu ještě hodně k objevování:)
Jiřka a 4děti 95224
21.4.2009 20:39:29
Mě to neva.Jen zase Jenda má angínu.Tak snad příští tejden.Víkend.A co v práci ,dobré?Trochu ti závidím.Kdybys náhodou natrefila na nějakou pro mně,hned se ozv.Jdu číst pohádky.
Oloušenek 78734
20.4.2009 7:59:20
Jiřinko, to ne, přijedeme sami. Já mám také řidičák. Ale až se Tominek vyspí, tak mezi třetí a čtvrtou hodinou, jestli Ti to nebude vadit. On by byl hrozně utahaný a protivný, když nemá odespané svoje. ~n~
Mějte se moc a moc krásně a užívejte si sluníčkových dní.~b~
Jiřka a 4děti 95224
17.4.2009 21:05:28
Olinko.Já bych pro vás přijela.Uděláme mejdánek .

A držím palečky na zkoušky.
Oloušenek 78734
15.4.2009 22:35:13
Jiřinko ahoj. Děkujeme za pozvání. Příští týden v pátek dělám zkoušku ze Statistiky a stěhujeme mamku do DPS. Teď se musím naučit na tu zkoušku a hlavně ji přežít. Ale ten další týden se určitě ozvu a něco podnikneme. Chodím už do práce, takže bychom přijeli někdy odpoledne, jestli Ti to nebude vadit. Jak se Tominek vyspí.~p~ Tak se měj moc krásně a pozdravuj doma.~;) Všem přeji pohodové dny plné sluníčka !!!~x~
Jiřka a 4děti 95224
15.4.2009 11:28:13
Zdravím po delší době.Stávkoval mě PC .~n~
Olinko ,začíná hezké počasíčko.Nechce se vám někdy dojet na pokec?To aby jsme furt neotravovali my u vás~t~

Holky kde jste??Tady nikdo.~a~
Oloušenek 78734
5.4.2009 23:34:58
Jiřinko ahoj. Ježiš, nemáš za co děkovat. To já děkuji vám že jste mě vytrhli z toho každodenního stereotypu. Kdykoliv budete mít chvilinku, přijeďte. Eliška byla nadšená z Honzíka, prý je lepší jak kluci ze školky.~R^ Tak nevím teda co tím chtěla říct ?!?! ~d~
My jsme byli celý víkend na dvoře, v sobotu jsme grilovali a Tominek chodil každý den spát po šesté, jak byl chudák z toho jarního vzduchu utahaný !!!~b~
Mě chybí už jen dvě zkoušky a končím semestr. Takže jak budete mít čas, zase se ukažte, budu ráda. Sedneme už i ven, ať si děcka pohrají na písku. Snad už bude teplo.~x~
Tak se všichni mějte krásně, užívejte si nádherného sluníčkového počasí. Snad nám vydrží co nejdéle. A já se jdu zase učit. ~2~

Ahojky všem.~c~
Jiřka a 4děti 95224
3.4.2009 16:42:17
Oloušenku.. děkujem,že si nás snesla u vás tak dlouho.Děcka nadšené a u Lenky máš velký obdiv za ty školy.Nemohla pochopit proč nestačí jen jedna.
Tak příště zase u nás.Jen musím pořezat to dřevo a uklidit.A snad už konečně udělám houpačku a nové pískoviště.

Jinak hezkej víkend všem.
vlezka 21639
30.3.2009 23:39:08
Holky někdo mě tu změnil nick a jméno.

Jiřka a 4...neexzistuje.

A ted´ˇmě to zase hází Andrej.POMOOOOC.~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
Já0800 22869
14.3.2009 9:18:18
Ahojte!!!:-)

Jaholko,manžel měl účetní ve Šternberku,teď nevím jméno,ale jak se vrátí domů,tak písnu..

Co vy ostatní?Jak se máte?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1166  [Dalších 1106 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.