| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1166  [Dalších 1096 >>]
enny 7768
7.3.2009 21:18:13
Ahojky, nevíte, prosím, některá o účetní z okolí Šternberka.. potřebuji někomu zadat daňové přiznání, vloni jsem se mořila sama.. ale od loňska mám ještě k práci ŽL.. tak se mi do toho samotné moc nechce. Kdybyste některá měla zájem, písněte, diky:)
Já0800 22869
4.3.2009 10:04:43
Ahoj holky,

Oloušenku,tak snad už se vás bude zravíčko držet.My jsme ok,akorát mě začalo škrábat v krku,tak snad to nic nebude~o~.
Mě se tak nechce učit,ale tak,to si nedokážete představit,jak já jen to dodělám,když je teď potřeba nejvíc zabrat?
Oloušenek 78734
3.3.2009 22:52:59
Ahojky holky a Leňoušku !!!!

Moc vás všechny zdravím. Leňoušku, zatím jsme zdraví, zaplať Pán Bůh.~b~ Musím to ale honem zaklepat, protože už toho bylo až nad hlavu. Zítra ještě jdeme na sedimku, doktorka jim chce po tom zápalu plic zkontrolovat oběma krev. To bude. ~n~ A jak vám se všem daří ???? Leňulko, co Ádinka ??? A Jiřinko, jak to zvládáš ty ??? Snad už bude vše dobré, takže se klidně příští týden ukaž na kafču. Jenom prosím ne v pátek, to mám školu a zkoušky !!!!!! :-© Jsem ve škole každý pátek až do konce března.~;(( Tak se všechny mějte a užívejte si oteplujících se dní. Snad už to bude lepší než doposud !!!!!!!!!! ~2~

Pa. ~x~
Já0800 22869
27.2.2009 6:02:45
tak co zdravíčko?~x~
Já0800 22869
20.2.2009 8:57:30
Ahojte,,

to je fajn,že jsou nemoci aspoň malinko na ústupu!!!!Aďa zůstala doma s kašlíkem a rýmou,hlavně že nemá teploty.

Jiři,Adélka na karnevale byla s babičkou a stejně starou sestřenkou~:-D,prý byly pořád na parketě,kromě babičky~t~
jiřka a adelka 898
18.2.2009 21:02:11
Zdravím holky.U nás zatím maloši v poho.Honzík to má za sebou a Adél zdárně odolává.Denča dorazila ve středu minulej tejden a v pátek jsme šli ke Kropáčové a ta jí dala ATB.V pondělí mě ujea na intr.Oni mají prázdniny až v březnu.

V neděly jsme navštívili dětský karneval a už nic moc.Nějak to upadává.A sorta lidiček paní ředitelky ze školky.Tak nebvím jestli je to dětskej maškarní pro Libošáky a nebo Krnov Olomouc a Šternberk.Je tam všeho všudy 10 stolů a ty obsaděj hlavně rodiče a prarodiče.Z dítětem pak stojíš.Tak před 3 a více rokama to tu žilo.Chtělo by to udělat karneval venu někdy květen červen.

Leni tebe sem tam nezahlídla.Jen Marcelku s Kubíkem a manželem.

Já se chystám do Olmika má tam bejt loutkové divadlo.Jen doufám,že jsem to už neprošvihla~t~

Oloušenku uzdravte se.Jezdím do Štemberka a nemáme si ským z Adél hrát.Držím palečky a všechny nemoce fuj od vás pryč.~s~~s~
Oloušenek 78734
17.2.2009 13:35:26
Leňoušku a holky ahojky.~x~

Také se to u vás dole tak drží ???? My tu máme sněhu málem po kolena. My už jsme jakž - takž dobří. Včera jsme byli na kontrole, dostali ještě jedny antibiotika a máme přijít až za týden. Už jsou ale bez horeček a začali konečně i jíst. ~b~
Do školky ale Eliška ještě hodně dlouho nepůjde, tak jí jezdím aspoň pro úlohy. Jak jim otrnulo, už by chtěli ven a řádit na sněhu. Letos si té zimy opravdu neužijí.
A jak vám všem se daří ??? Leňoušku, co Adélka ???
Jiřinko a jak vy jste na tom s tím zdravíčkem ????
Kdyby aspoň tím mrazem chtěly ty bacily nadobro odejít, to by bylo dobře.~d~
Tak se mějte krásně, všechny se opatrujte a opatrujte svoje zlatíčka a užívejte si sněhové nadílky. ~t~
Já0800 22869
17.2.2009 11:08:21
Holky,to je sněhu,co?Jak to bude tát,to bude paráda~a~

Už je lépe?Doufám,že jo:-)
jiřka a adelka 898
14.2.2009 11:24:18
KRÁSNÉHO VALENTÝNA VŠEM

~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Já0800 22869
11.2.2009 11:43:41
Oli,to mě mrzí,takové trápeníčko u dětiček~Rv,to je hrůza.Nemoc se nedá ovlivnit,to je to,pokud je,tak už je~o~,musíš jen doufat,že se brzy uzdraví,co taky v takovém počasí čekat.

My jsme zatím ok,Adélku jsem si nechala tento týden doma,když jsou jarní prázdniny a měla jsem tady teď 2 dny kluka od bráchy,tak to bylo super~R^,byli strašně hodní~z~,akorát dnes ráno odjel,uteklo to~n~.

Venku šílená chumelenice,brrr a vítr do toho,to je hnus.odpol možná pojedeme popřát babičce k svátku,tak aspoň chvíli vypadneme z domu:-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1166  [Dalších 1096 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.