Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
enny | 7768 |
7.3.2009 21:18:13
Ahojky, nevíte, prosím, některá o účetní z okolí Šternberka.. potřebuji někomu zadat daňové přiznání, vloni jsem se mořila sama.. ale od loňska mám ještě k práci ŽL.. tak se mi do toho samotné moc nechce. Kdybyste některá měla zájem, písněte, diky:)
|
Já0800 | 22869 |
4.3.2009 10:04:43
Ahoj holky,
Oloušenku,tak snad už se vás bude zravíčko držet.My jsme ok,akorát mě začalo škrábat v krku,tak snad to nic nebude. Mě se tak nechce učit,ale tak,to si nedokážete představit,jak já jen to dodělám,když je teď potřeba nejvíc zabrat? |
Oloušenek | 78734 |
3.3.2009 22:52:59
Ahojky holky a Leňoušku !!!!
Moc vás všechny zdravím. Leňoušku, zatím jsme zdraví, zaplať Pán Bůh. Musím to ale honem zaklepat, protože už toho bylo až nad hlavu. Zítra ještě jdeme na sedimku, doktorka jim chce po tom zápalu plic zkontrolovat oběma krev. To bude. A jak vám se všem daří ???? Leňulko, co Ádinka ??? A Jiřinko, jak to zvládáš ty ??? Snad už bude vše dobré, takže se klidně příští týden ukaž na kafču. Jenom prosím ne v pátek, to mám školu a zkoušky !!!!!! Jsem ve škole každý pátek až do konce března. Tak se všechny mějte a užívejte si oteplujících se dní. Snad už to bude lepší než doposud !!!!!!!!!! Pa. |
Já0800 | 22869 |
27.2.2009 6:02:45
tak co zdravíčko?
|
Já0800 | 22869 |
20.2.2009 8:57:30
Ahojte,,
to je fajn,že jsou nemoci aspoň malinko na ústupu!!!!Aďa zůstala doma s kašlíkem a rýmou,hlavně že nemá teploty. Jiři,Adélka na karnevale byla s babičkou a stejně starou sestřenkou,prý byly pořád na parketě,kromě babičky |
jiřka a adelka | 898 |
18.2.2009 21:02:11
Zdravím holky.U nás zatím maloši v poho.Honzík to má za sebou a Adél zdárně odolává.Denča dorazila ve středu minulej tejden a v pátek jsme šli ke Kropáčové a ta jí dala ATB.V pondělí mě ujea na intr.Oni mají prázdniny až v březnu.
V neděly jsme navštívili dětský karneval a už nic moc.Nějak to upadává.A sorta lidiček paní ředitelky ze školky.Tak nebvím jestli je to dětskej maškarní pro Libošáky a nebo Krnov Olomouc a Šternberk.Je tam všeho všudy 10 stolů a ty obsaděj hlavně rodiče a prarodiče.Z dítětem pak stojíš.Tak před 3 a více rokama to tu žilo.Chtělo by to udělat karneval venu někdy květen červen. Leni tebe sem tam nezahlídla.Jen Marcelku s Kubíkem a manželem. Já se chystám do Olmika má tam bejt loutkové divadlo.Jen doufám,že jsem to už neprošvihla Oloušenku uzdravte se.Jezdím do Štemberka a nemáme si ským z Adél hrát.Držím palečky a všechny nemoce fuj od vás pryč. |
Oloušenek | 78734 |
17.2.2009 13:35:26
Leňoušku a holky ahojky.
Také se to u vás dole tak drží ???? My tu máme sněhu málem po kolena. My už jsme jakž - takž dobří. Včera jsme byli na kontrole, dostali ještě jedny antibiotika a máme přijít až za týden. Už jsou ale bez horeček a začali konečně i jíst. Do školky ale Eliška ještě hodně dlouho nepůjde, tak jí jezdím aspoň pro úlohy. Jak jim otrnulo, už by chtěli ven a řádit na sněhu. Letos si té zimy opravdu neužijí. A jak vám všem se daří ??? Leňoušku, co Adélka ??? Jiřinko a jak vy jste na tom s tím zdravíčkem ???? Kdyby aspoň tím mrazem chtěly ty bacily nadobro odejít, to by bylo dobře. Tak se mějte krásně, všechny se opatrujte a opatrujte svoje zlatíčka a užívejte si sněhové nadílky. |
Já0800 | 22869 |
17.2.2009 11:08:21
Holky,to je sněhu,co?Jak to bude tát,to bude paráda
Už je lépe?Doufám,že jo |
jiřka a adelka | 898 |
14.2.2009 11:24:18
KRÁSNÉHO VALENTÝNA VŠEM
|
Já0800 | 22869 |
11.2.2009 11:43:41
Oli,to mě mrzí,takové trápeníčko u dětiček,to je hrůza.Nemoc se nedá ovlivnit,to je to,pokud je,tak už je,musíš jen doufat,že se brzy uzdraví,co taky v takovém počasí čekat.
My jsme zatím ok,Adélku jsem si nechala tento týden doma,když jsou jarní prázdniny a měla jsem tady teď 2 dny kluka od bráchy,tak to bylo super,byli strašně hodní,akorát dnes ráno odjel,uteklo to. Venku šílená chumelenice,brrr a vítr do toho,to je hnus.odpol možná pojedeme popřát babičce k svátku,tak aspoň chvíli vypadneme z domu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.