| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám dítě s ženatým mužem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 4955  [Dalších 4905 >>]
Jerry G. 159407
2.4.2022 13:31:06
Sedmo,

mozna bys mi mohla poradit jak najit nejake lidi. Psala o rodine otce me sestrenice. Vim jak se jmenoval vim, zhruba v jakem roce se narodil. Vim v jakem meste bydlel v dospelosti a vim kde byl zamestnan snad. Dnes by tomu panovi bylo skoro 80.
77kraska 132593
2.4.2022 13:26:30
Val, tchan lezl dal, pokud vim....ona najednou skoncila, vypravela mi, ze jednoho dnes si rekla "ted mam dite a nesmi se mi nic stat"
77kraska 132593
2.4.2022 13:09:06
Inko, moje tchyne po narozeni prvniho syna skoncila a horolezenim...lezli s tchanem oba, tak nechteli riskovat....jejich par pratel se v horach zabilo
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
2.4.2022 13:02:36
Neřešili jsme, možnost, že se současně zabijeme, on zabije mě nebo já jeho. To se nestává často. Akorát do jeho 14 let jsme nejezdili spolu na motorce.
Jistě by se postarala babička.
77kraska 132593
2.4.2022 12:45:13
imi, i nektere uplne rodiny to predem resi, kdyby se treba oba rodice zabili v aute...nejcasteji tak, ze by dite vyrustalo u tety se sestrenicemi a bratranci...co jsem slysela ve svem okruhu znamych...ale nejcasteji to lidi asi neresi, protoze pravdepodobnost soucasneho umrti rodicu neni vysoka...nicmene pokud je rodic na dite sam, tak by to resit mel
Jerry G. 159407
2.4.2022 12:31:17
Sam,

naprosty souhlas. Moji sestrenici zavrazdil jeji manzel, takze nase holcicika ma tatinka vraha. Taky na nej zbytecne nenasazuji, ale ani ho nechranim. Proste reknu, ze se na nej zlobim a takeve veci se nedelaji. Jeste dalsi vec, deti neni potreba litovat..
Jerry G. 159407
2.4.2022 12:19:20
Vetre,

u nas to jeste dalsi rozmer. Sestrenice vyrustala bez otce, ten se k ni nehlasil. Sestrenice mela pry o dva mesice mladsiho brachu. Nevim jestli ten tusi, ze ma segru. Dbes mi je 46. Ted je tu 15 leta slecna, ktera je uplny sirotek. Jeji otec nemel sourozence. Takze by pripadny stryc byl jeji nejblizsi pribuzny.. Ona byho chtela poznat. Ja vubec nemam tuseni, jestli by on o to stal. Mozna, by chel vedet, ze mel segru a ta ma deti.

Ja nevim jak je najit. Zanam jmeno toho otce, jeho rok narozeni, a jakem miste vyrustal, a kde bydlel a pracoval, jako dospeli. Vim, ze zemrel, nevim jestli sestrenice odmitla dedictvi. To se mi ani nechce resit. Spis bych chtela je najit..
Persepolis 107413
2.4.2022 12:15:49
Sam, jak jsi se dostala k tomu tyranému chlapečkovi, jestli se smím zeptat ?
Sam01 129844
2.4.2022 12:13:04
Popravdě dítěti bych nelhala.
To,že sis pořídila dítě se ženatým,nezodpovědným chlapem je tvoje rozhodnutí. Je to rozhodnutí,které má,ale dopad i na to dítě. Kromě toho,co tu už bylo zmíněno , že není dítě zajištěno pro případ toho,že by se s tebou něco stalo je to také třeba to,že se může v budoucnosti objevit nějaká rodově podmíněná nemoc. Může se stát,že bude potřeba kontaktovat otce kvůli nějakým zdravotním problémům a to už pak nevysvětlíš,že najednou kontakt máš.
Důvěru u dítěte máš jen jednu a pokud to pokazíš, jen těžko jí budeš získávat zpět. V každém ohledu bych chránila dítě a ne chlapa. Dítě má právo znát svého otce a samo se rozhodnout jestli ho chce nebo nechce ve svém životě. Čím bude dítě starší tím víc bude po tom otci toužit. Známe to třeba u dětí z DD.
Já se pomáhám starat o toho týraného chlapečka. Nikdy jsem sama od sebe o jeho rodičích nemluvila zle i když k tomu mám všechny důvody. Když se,ale sám zeptá,tak už mu nelžu. Řeknu mu,že u nich není,protože pořádná máma a táta se o svoje děti starají a neubližují jim. Ukazuju mu, jaké je to vyrůstat v prostředí,kde je milovaným,chtěným dítětem. Když se zeptá nebo mluví o svých rodičích,tak je nepomlouvám,ale pravdu úměrně k jeho věku mu řeknu. Až bude dostatečně velký,tak vytáhnu složku včetně fotografií a pokud o to bude mít zájem může se do ní podívat. Do té doby se budu ze všech sil snažit o to,aby z něj vyrostl normální, zdravý kluk. Já vím,že mámu a tátu mu nevynahradím i kdybych se rozkrájela. To je mi jasné a vím,že po těch rodičích prostě toužit bude hlavně v tom dospívání,ale nemůžu udělat víc,než mu dát tu rodinu a pocit,že se vším za mnou může kdykoliv přijít. Lhát mu opravdu nebudu obzvlášť,když jeho rodiče jsou takový šmejdi. Z mého pohledu na to lhaní nakonec dojedeš ty,protože dítě bude chtít znát pravdu. Na rovinu bych dítěti řekla,že otce má,ale otec má jinou rodinu.
Vítr z hor 100046
2.4.2022 11:37:44
Jerry, naprosto souhlasím. Jsou situace, kdy jdou ohledy, předsevzetí, pohodlí a osobní záležitosti stranou. Člověk musí dát dítěti nějaký existenční základ. Rotschildová si může dovolit zatlouct dítěti otce, ale většina z nás to má trochu jinak.

Touhu poznat případné příbuzné taky nijak nezastavíš. Brzy by se moje děti měly setkat s dávno dospělou sestřenicí, která se s touhle částí rodiny desítky let neviděla, ale najednou se rozhodla, že je chce poznat. Jsem zvědavá, co bude říkat, až zjistí, jak je jedna moje dcera podobná její mamince.

Sama jsem třeba kdysi měla velký strach, aby otec neunesl děti do zahraničí. Dnes, když koukám, jak padají bomby na Ukrajinu, říkám si, že by se taky mohlo stát, že je s ním pošlu na cestu kamkoli do bezpečí, sama jim zabalím - a ještě mu poděkuju.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 4955  [Dalších 4905 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.