| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Máme doma prvňáka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 33059  [Dalších 32949 >>]
K_at 121378
20.11.2020 18:16:51
Babi, aha. Děkuju. Já jsem se lekla, co jsem zase kde napsala 😂 .... když školka.
Suza007 91095
20.11.2020 18:15:30
Yuki, když se dítě celou první a druhou třídu nudí, tak to taky není žádný terno. A docela mu to školu znechutí.
Martina Bergerová 70170
20.11.2020 18:14:22
"V některých předmětech jsou fakt už v detailu, že to ani dospelý leckdy nedá z hlavy."

teď se dcera učila vcelku podrobně o národních symbolech a přitom třeba prezident s premiérem nevědí, jak jsou uspořádané pruhy v trikolóře ~:-D Narážím u obou na ten trapas, jak se oba vlastenci prezentovali na tiskovce s kravatou v barvách ruské trikolory. A čtvrťáci to mají na známky ~t~

S tou matikou, to ti tak přijde, protože to dceři jde, ale podle online hodiny některé děti si stále nejsou jisté ~d~
babi_ 48341
20.11.2020 18:11:37
Kat, Petluše reaguje na Montyino "Pak si taky každý rodič myslí, že je jeho dítě geniální, když má na prvním stupni samé jedničky."
Martina Bergerová 70170
20.11.2020 18:04:31
Kat, v tom se naprosto shodneme, "tvrdou ruku" při psaní ztratil můj syn až tak v lednu první třídy, do té doby se opravdu trápil, ještě že se to bralo na pohodu, jinak se mu vztah ke škole tímhle mohl úplně zkazit...
Dodnes nevím, kde se mu co přecvaklo, ale ještě v lednový pátek drbal, tlačil na tužku víc než je zdrávo, jednou mu šla písmenka doleva, podruhé doprava a najednou po víkendu jako když ho někdo vymění - na ten moment je dobré si počkat a nelámat to přes koleno
K_at 121378
20.11.2020 17:52:13
Petluše, na co reaguješ?
babi_ 48341
20.11.2020 17:36:20
Monty, první stupeň je věc pojetí dané školy, učitelky, a samozřejmě rodičů, kteří se snaží vybrat vhodnou školu pro dané dítě. Není to žádným "jak je koncipovaný".

Mně přijde tragické, když pražský rodič dá dítě do školy, ve které se nudí, ačkoli zrovna v té Praze je velký výběr. Najde se škola pro různé typy dětí. A výběrem pak zas rodiče tlačí na to, aby se ty školy, kam "nikdo nechce" začaly měnit. A kolikrát v malé vesnické škole mají přiměřenější a "lidštější" přístup, než ve větší sídlištní, a žádný "koncept prvního stupně" jim v tom nezabrání ani je do toho netlačí.

Že mám dítě napřed nebo nadané nebo obojí vidím přeci už ve školce, tak se můžu podle toho zařídit, např. najít školu se slovním hodnocením, kde neschytá ty zdaremné jedničky.

A naopak. Že dítě je pomalejší, potřebuje svůj klid a čas, případně mu to fakt zrovna moc nepálí taky vidím, a starám se...

Pokud nevidím ve školce, řeším hned, jak vidím ve škole. Nenechám dítě dusit učitelku ani učitelku dusit dítě. Koncepce prvního stupně s tím nemá co.
petluše 39676
20.11.2020 17:01:25
A někteří si to myslí už ve školce, viď.
Půlka psa 24064
20.11.2020 16:43:00
Moc výkonnou, soudní, zákonodárnou, komory parlamentu apod jsme řešili teď ve črvrté nedávno. Přijde mi, že mají docela podrobný věci ve vlastivědě, v češtině, v přírodovědě. V některých předmětech jsou fakt už v detailu, že to ani dospelý leckdy nedá z hlavy.

No a v matice mi zato připadá, že se učí pořád dokola to stejný a nikam nepokračují. Resp jo, ale strašně pomalu. Ve třetí se procvičovala sedmička, pak osmičeka, pak sedmička s osmičkou, pak devítka, pak osmička s devítkou,....... A teď teda sčítají stovky, ale stejně mi 123+56 přijde pro každodennost o dost zásadnější než pádové otázky. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to oproti ostatním předmětům hrozně nevyrovnaný.
Yuki 00,03,07 49504
20.11.2020 16:33:27
Monty zrovna děti z nepodnětného prostředí potřebují něco úplně jinýho než sloupečky, ty vymazlený děti se třeba nudí, ale to je tak celý, neublíží jim to tak moc, jako těm druhým
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 33059  [Dalších 32949 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.