| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Barvení, batikování, savování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 430  [Dalších 320 >>]
Girili 117849
18.11.2014 23:46:11
Potřebujeme k již domestikované bílé plyšové kočičce pořídit druhému potomkovi druhou naprosto stejnou jen v jine barvě. Stejná hračka se sehnat dá, ovšem zase jen v bílé barvě. Jak a čím byste bílou plyšovou kočičku obarvili? Ideálně, aby to bylo nezávadné, kočičky jsou usínací mazlíci. Barva není pevně daná, může být jakákoliv obvyklá kočičí barva. Napadl mě pouze čaj nebo cibulové slupky, ale bude to na té plyšové syntetice držet? ~d~
Pole levandulové 23006
13.9.2014 21:00:19
Tady neco maji, ale moc barevny to teda neni
http://www.chevas.cz/barvy-na-kuzi-a-semis-ve-spreji-110ml/
a nebo si pocti tady
http://sandragon-sandragon.blogspot.cz/2009/09/barvy-na-kuzi.html
martof 53484
12.9.2014 8:39:05
Ahoj, já používám jak na batikování, malování na trička nebo na boty barvy od českýho výrobce Artemiss a jsem maximálně spokojená.Batiku mají za studena a barvy na textil jsou zažehlovací.Mrknite na www.barvybarvicky.cz:-)
vlad. 38059
11.9.2014 12:34:51
Prosím, nevíte někdo, kde v Praze koupit barvu na semiš? Ne černou a hnědou, potřebovala bych barevnou škálu. díky ~x~
CuMelKaa 143505
29.7.2014 12:48:11
Ahojte, potřebovala bych poradit s batikováním savem. Rády bych si vytvořila batikované kalhoty svazovaním. Až kalhoty svážu netuším jak vytvořit roztok pro batiku aniž bych si kalhoty nepoškodila, našla jsme u rozprašovače 1:1 ale nenašla jsem jak se to dělá u ponoření do roztoku se savem a to celé látky. Kalhoty nechci nijak barevné již je mám od sava poškozené a jsou oblíbené, tudíš jsem se rozhodla to zamaskovat. Děkuji za odpovědi.
Krabatka 140749
28.7.2014 20:27:22
Koupit pořádný fixovatelný barvy a vybarvit dle původního vzoru.
Yuki 00,03,07 49504
28.7.2014 15:49:51
mla jsme jednou barvičky, taky z tábora dětí, kterým nepomohlo nic, ani čistý ocet, ani teplo, ani přeprat, že odteče vrstva, prsotě nic :(
byly to tyenkrát malovaný šátky, museli se rozloučit :(

teĎ si kluci přivezli z tábora trička taky, taky trochu pouští a taky nevím, co s tím, myslím, že tady to ale bude spíš dočasný, tak je peru v ruce a doufám, že to přejde :)
je to batika, tak doufám, že tam něco vidět zůstane :)
Pam-pela 97353
28.7.2014 15:20:55
To budou asi nějaké levné barvy, těm myslím nepomůže nic.
nejsem teda odbornice ~:-D, ale zrovna mám hrací fázi, kdy jsem si začala šít pro radost patchworkové a malované polštářky a na obličejíky zvířátek potřebuju ty barvičky. koupila jsem si na doporučení dražší s fixací teplem a je to OK.

A nejdřív jsem zhlédla různá videa...právě tam říkali, že levné barvičky prostě nedrží. Zkusila bych to ještě hodit do octa...ale asi to nebude mít dlouhou životnost.
Sio 140384
28.7.2014 15:01:29
Děti si z tábora dovezly namalovaná trička, bohužel barvičky pouští, jakmile se děti přiblíží k vodě. Malovaly si je samy, místama je barvy docela dost - odtud barva vyloženě stéká.
Co je to za barvy, to netuším, zažehlení nepomáhá. Máte někdo nějaký tip, co ještě vyzkoušet, než trička definitivně odepíšu? Vyprat potřebujou jako sůl, takže pokud nevymyslím jak fixovat obrázek, nejspíš poputujou do popelnice.
Olif 30198
20.5.2014 23:47:46
Také jsem chtěla napsat, ať zkusíš nějaké výtvarné potřeby, mívají kvalitní trička za nižší ceny, než jsou jednobarevná trička v obchodech s oblečením.
Naposledy jsem kupovala tady:
http://www.davona.cz/detska-tricka/c-1386/
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 430  [Dalších 320 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.