Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Buřt | 147593 |
24.7.2021 14:34:09
Huso, ale to jak tu občas zmínila něco o chování tvého manžela, tak já tam tedy žádné idylické manželství nevidím
|
Ruth | 147384 |
24.7.2021 14:33:24
Psychologům a psychiatrům se tady dělá často antireklama. Kdo ale jiný má pomoct.
|
Okolík | 129526 |
24.7.2021 14:29:34
No, to bude asi v tom, že "důvod k depresi" neexistuje. Je to prostě duševní nemoc, kterou je třeba léčit.
Ta věta, na kterou reagovala Marťasína může být právě jedním z příznaků deprese a ještě to vypadá, jako by se nemocný sám sebe obviňoval ... Co znám lidi, kteří se léčí s depresí, mluví podobně jako Ty, Stará huso. A navíc z mnoha příkladů vím, že vysazení léků není dobrý nápad (jak ti tu někdo navrhoval). |
Stará husa | 154854 |
24.7.2021 14:22:30
Martasino, ale je to pravda. Tehdy jsem byla šťastně vdaná, měla dvě krásné, chytré, bezproblémové děti, které se už z těch věčných nemoci vyhrabaly, koupili jsme si nový pěkný byt, v práci vše OK, jezdili jsme na dovolené, na výlety, měla jsem kamarádky, rodiče nám stále pomáhali s dětmi, neměla jsem absolutně žádný důvod mít depresi. A přesto jsem ji měla až tak, že jsem nebyla schopná normálně fungovat.
|
Škrpál | 70170 |
24.7.2021 14:04:24
"Je tedy fakt, že já jsem neměla žádné problémy, měla bych se bývala cítit šťastná a spokojená, nebýt deprese. Doteď moc nevím, proč jsem ji měla. "
původně jsem nechtěla, ale nedá mi to. Ta výše uvedená věta je průser, nezlob se, nemyslím to špatně |
Škrpál | 70170 |
24.7.2021 14:02:15
Husouši, někdo fakt není momentálně terapii otevřený, prostě to zrovna nejde. Zkoušela bych to později, ale nevzdala. Chemie (AD) je malá pomoc, aby si člověk po čase SÁM pomohl
a stresové situace "bez kolapsu" řešil. Ale dost často k tomu někoho potřebuje (dobrého psychologa). Aby to šlo rozumně rychle a neplácal se v tom roky... Ale faktem je, že i se psychology to je jako s alternativní medicínou. Opravdu skvěle funguje tak jeden z deseti. |
Stará husa | 154854 |
24.7.2021 12:14:21
Martasino, psychiatr je jen na předepisování léků, od toho nic jiného nečekám. Mě zklamali psychologové, chodila jsem v začátcích asi ke třem, nic mi to nedalo. Je tedy fakt, že já jsem neměla žádné problémy, měla bych se bývala cítit šťastná a spokojená, nebýt deprese. Doteď moc nevím, proč jsem ji měla. Myslím si, že že starostí o neustále nemocné děti, ale ostatní matky měly horší starosti a depresi neměly. Taky jsem povahově hodně úzkostná a pesimistická, odjakživa, takže to možná. Nevím. Každopádně mi žádný psycholog v ničem nepomohl. Teď už se léta letouci spoléhám pouze na AD.
|
Škrpál | 70170 |
24.7.2021 12:08:16
"Nejen, ženy Taková ta "lidová moudrost" celkem napovídá.... říká se, že někdo se "žlučuje", je "žlučovitý" o lidech, co se zlobí, vztekají, nejsou v klidu, asi to bude mít něco společného."
naší sousedce jsem kdysi přezdívala "Konopnice žlučová", vysloveně to na ni sedělo, ona i tak vypadá , ale zase mi po čase zmehlo, protože mi došlo, že by mi potom ona logicky mohla přezdívat Škopková, a to bych ehm ehm nechtěla |
Škrpál | 70170 |
24.7.2021 12:05:09
Papriko, téměř vždy by člověk saturovaný AD měl současně procházet terapií, chemie bez lidské podpory je čtvrtina úspěchu...psycholožka mi pomohla, psychiatrička mě lidsky vysloveně zklamala...
|
Stará husa | 154854 |
24.7.2021 10:49:32
Rodinova, lékaři mi řekli, že je budu muset brát až do smrti. Což mi vyhovuje. Už nikdy se nechci potýkat s depresí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.