Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuuuza | 66577 |
14.5.2014 19:37:23
Zdravím, dnes jsme se vrátili po 8 dnech z nemocnice (KPECH Brno). Pan primář MUDr. Výška syna operoval. Dnes mu vyndali katetr. Když se vyčůral, měl syn obrovskou radost, že to zvládl (jsou mu 4 roky). Bohužel čůrá jakoby dvěma dírkami. Mám obavy z píštěle a další operace. Prosím podělte se o zkušenosti. Děkuji.
|
Jamalski | 142167 |
16.4.2014 1:41:09
Zdravím, vím asi že jsem jediný, ale mám dotaz. Je mi 20 let a jsem hypospadik, můj penis není zrovna největší a neprodělal jsem v mladí žádnou operaci a jsem rád, že nemám rozštěp až u šourku. Trochu trpím depresemi, páč mám jen do poloviny žaludu předkožku a cítím se blbě, nic mě nebolí, ale nevím zda-li ta velikost a tvar je dostačující a často mi stojí a neumím to ovládat :/ prosím o radu, Děkuji Jam
|
kelyy | 106549 |
5.3.2014 21:46:40
Xenie tak už chápu, co jste myslela tím "peklem". Právě si ho zažíváme po páteční sondáži.
|
Outdent | 134673 |
15.2.2014 21:02:40
Zdravím všechny,
mám 3 letého syna, který je týden po operaci hypospadie na Karláku. Již od druhého dne je bez utišujících léků, což je pro mě velmi překvapivé. Chci se ovšem zeptat, jestli máte někdo zkušenost s nějakými zklidňujícími prostředky po návratu z nemocnice. Je neuvěřitelně živý už teď a to má nožičky stále přivázané. Děsím se návratu domů(v nemocnici je manžel, máme ještě 7 měsíční mimi), kdy ho budu muset hlídat, aby se do pindíka dva měsíce neuhodil. Taky nás napadlo, co třeba koupit suspensor, ale to asi nejdřív zkonzultujeme s doktorem. Jak to zvládáte ostatní? Díky za odpověď. |
kelyy | 106549 |
23.1.2014 19:44:47
Zdravím, bydlíme kousek od Hodonína a máme za sebou operaci v říjnu v Olomouci. Kdyžtak mě kontaktujte na mail jitka0701@seznam.cz, ráda poradím
|
Zuzana |
• |
23.1.2014 13:38:57
Dobrý den,
máme čtyřměsíčního chlapečka a rozhodujeme se kam s ním pojedeme na operaci s hypospadií. Doktorka nás poslala do Brna do Dětské nemocnice. V diskuzích které jsem četla si většina maminek chválilo Prahu Ke Karlovu, zatímco o Brně jsem nečetla nic. Jelikož bydlíme u Kyjova měli by jsme to blíž do Brna, na druhou stranu bych ráda aby mu to operovali co nejlepší lékaři. Nemáte tedy náhodou někdo zkušenosti s Dětskou nemocnicí v Brně? Byla bych za to moc vděčná. |
evule |
• |
22.1.2014 20:40:07
Raz dva jsme taky 3 roky po operaci a s velikostí jsme na tom stejně.Klukovi bude teď 6.Před půl rokem jsme byli na kontrole a doktor byl spokojený.
|
Daniela | 140681 |
19.1.2014 12:35:06
Děkuju vám za odpovědi. Pro mě je taky samozřejmě nejdůležitější, aby měl trubici rovně a čůral normálně. Já jen, že jsem asi na toto řešení nebyla připravená a trochu mě to zaskočilo, teď se s tím srovnávám a jak to vypadá dle pořadníku na operaci, budu mít dost času na to, se s tím sžít..:) Hlavně doufám, že to dobře dopadne, mějte se pěkně a ještě jednou díky, Daniela
|
Helena | 135406 |
16.1.2014 19:55:26
Syn bude v březnu rok od operace hypospadie v Olomouci. To jak to bude vypadat mě vůbec netrápilo....hlavně, že to bude všechno v pořádku....a taky že je. Vypadá to taky jako po obřízce, ale slovy naší nefroložky : co se týče hygieny je to lepší. Jsem ráda, že to všechno dopadlo dobře.
|
Termix | 105545 |
15.1.2014 19:00:39
Syn to má taky, k tomu ještě další komplikace. První operaci měl ve dvou měsících, byla docela akutní, pak velkou ve 2 letech a pak bohužel každý rok alespoň jednu. Je mu 8 a všechny ty operace byly dlouhé a složité. On má obřízku úplnou, tu kůžičku potřebovali na močovou trubici.
Všechny operace byly taky na Karláku. Dr. tam jsou dobří a věřím jim, vědí, co dělají. Co se týče estetického hlediska, ono je to to poslední, co mě třeba zajímalo. Syna ještě čeká několik operací a pan dr. slíbil, že se nakonec bude snažit, aby to pak vypadalo hezky. Hlavně, aby bylo všechno funkční. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.