| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Králík

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1632  [Dalších 1562 >>]
Lei 37503
1.6.2024 19:23:18
Nejsem právník, ale:

- kupující není oprávněn předat zvíře třetí osobě, která není účastníkem smlouvy bez předchozí domluvy

Přesně takhle to tam je napsáno? Pak podle mne není určeno, s kým má být ta domluva provedena, zda s chovatelkou (což tim mělo být nejspíš myšleno) nebo třetí osobou…ale tedy mohu se mýlit a je to slovíčkaření.
kachna_ 144932
1.6.2024 18:41:38
Jako úplně vážně bych u sportovního králíka (temperamentu tohohle zvířete) pochopila podmínku se zvířetem pracovat. Závod, co měsíc, mi ale přijde jako blbost.
kachna_ 144932
1.6.2024 18:37:10
Sedmi, slečnu ani ve snu nenapadlo, že půjčit někomu do ruky králíka, by mohl být problém. už se i dobraly k tomu, že to v té smlouvě není (to jsem jí doporučila, že si má uložit)
Muumi 41406
1.6.2024 17:22:29
A králík má nějakou újmu z toho, že dostatečně částo nezávodí? Nebo jaký je smysl toho bodu o závodech? To se mi zas otevřely nové obzory:).
Alena 129302
1.6.2024 17:13:07
Jak doslo k poruseni tebou uvedenych bodu, kdyz zavod bezela s kralikem jina vodicka? :) Ten text mi pripada uplne absurdni, copak lze takhle omezovat neci vlastnicka prava ? Chapu te, taky bych chtela poptat nekoho, kdo tomu rozumi, aby melo devce klid.
77kraska 132593
1.6.2024 16:52:05
kachno, otazka je, co se prodavajici o chovani kupujici dozvi.....teda zrovna davat to na internet, jak smlouvu porusuje, to neni moc dobre, i kdyby smlouva byla uplne blba...jen to tu prodavajici nastve...prece jen, kdyz se k necemu zavazu ve smlouve, tak bych to mela dodrzovat nebo at se k tomu vubec radsi nezavazuju

navic ma pak prodavajici krasny dukaz o poruseni smlouvy
kachna_ 144932
1.6.2024 15:56:36
Sedmi, to mi nepomůže ~:-D, klub je pobočným spolkem ústředního, jehož jsem odborným tajemníkem ~:-D.
Výstavnické odvětví má smlouvy minimálně, hobby a sportovní sekce má smlouvy odvozené od psích (kočičích...), takže ledasjaké. U koček jsou ty požadavky různé a kočky jsou i součástí našeho spolku.
Nicméně, moc děkuji, protože takhle mi to dává smysl a budu jí umět odpovědět asi i užitečně. Povinnost vystavovat, chovat/nechovat bývá součástí smluv, že by někdo nesměl vzít cizí kočku do ruky, utratit nemocnou kočku... už je krajně nestandardní. Tak snad jí uklidním.
77kraska 132593
1.6.2024 15:38:44
jako advokatka nezl. divky bych u soudu uvedla, ze nezl. divka ma ke kralikovi citovy vztah, takze odstoupeni od smlouvy neni mozne ...a jeste dalsi duvody :-)

at se to k soudu radsi nedostane
77kraska 132593
1.6.2024 15:36:42
teda ja jsem videla lidi soudit se o vetsi blbosti, protoze se soudi "z principu"....takze nelze predikovat, o co se nejaky prasteny chovatel bude soudit....ja jsem taky chovatelka, i kdyz mam jen tri zvirata, z nichz dve se vejdou do dlane (krecci) a pokud jde o zvirata, tak jsem velmi iracionalni a to ani nikdo z nich nechodi na souteze...tak si umim predstavit nejake prehanne reakce
77kraska 132593
1.6.2024 15:33:54
kachna, odstoupeni od smlouvy musi byt sjednany predem a nejaky duvody pro odstoupeni od smlouvy taky...nebo se da jeste odstoupit v pripade hrubeho poruseni povinnosti smluvni strany

a kdyz se od smlouvy odstoupi, tak si strany musi vracet komplet plneni, vratit kralika a vratit penize

ale kdyz prodavaji odstoupi od smlouvy, protoze divka porusila nejake povinnosti, a divka odmitne kralika vratit, ze odstoupeni bylo neplatne, protoze nic neporusila, tak by se prodavajici musela soudit o vydani kralika....teda a nevim, jestli se bude chtit soudit o kralika v hodnote 1.000 Kc
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1632  [Dalších 1562 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.