Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Beata |
• |
9.2.2010 14:09:41
Ahoj,MŠ Jeseniova 204 bych zrovna moc nedoporučovala.Je na dobrém místě,krásná zahrada,ale učitelky,které budou mít příští rok prvňáčky,zrovna nic moc.Děti dost času tráví hrou na počítači (nikoli výchovné programy) a koukáním na DVD.Předškolní příprava žádná.
|
maminka-martinka | 54996 |
7.2.2010 22:32:04
Ahoj, já jsem také na mateřské a měla jsem štěstí že nám vzaly tu naši do MŠ Vozová. Jsem hrozně spokojená paní ředitelka Machálková je bezva ženská. No a místo kde školka je je také bezva. Riegrovy sady kde není žádný hluk ze silnice a chodíme na jaře přes Rajskou zahradu.....no prostě poloha bezva.
http://www.materska-skola.cz/vozova5/aktualne.html |
Rradu | 54662 |
7.2.2010 21:35:21
Ahoj,
chtěla bych vás poprosit o radu se školkou. Bydlíme na Ohradě na Praze 3 a školek je tu okolo spousta. Poradíte mi prosím nějakou dobrou? Nikoho školkového tu neznám a z webu školek a dní otevřených dveří se člověk moc nedozví o skutečných aktivitách, učitelkách atd. Pražačka mě moc nenadchla, Jeseniova 204 měla klidnější atmosféru, a do školky Na Vrcholu se prý nelze snadno dostat. Co třeba Jeseniova 98? Mám sice tříletáka a jsem na MD s mladším, tudíž máme stejně malou šanci na přijetí, ale raději klidně rok počkám na dobrou školku. Díky. R. |
Marie |
• |
2.2.2010 8:58:28
Z informací maminek starších dětí vím,že děti na II.stupeň odcházejí "dle libosti", Jeseniova (poblíž Ohrady)je naprosto běžná,nikdo netlačí na přechod do Chelčického.Za 5let se toho může stát hodně,třeba při dostatku dětí se obnoví II.stupeň i v Žerotínce.
|
2+2 |
• |
1.2.2010 15:47:10
Nevite jak je to s prechodem na druhy stupen ZS po absolvovani I.st. v Zerotince ? Nuti reditel/ka prechod na Chelcickeho k Olsanskemu namesti ?
Anebo mate zkusenosti, jak se stavi ZS pobliz Ohrady k prechodu deti z Zerotinky? Chelcickeho mame uplne z ruky - pro nas by II.stupen byl vhodnejsi na skole nekde u Ohrady. Nebo mam radsi rovnou od 1.tridy zkusit zakladku u Ohrady ? Diky predem za jakoukoli odpoved. R. |
2+2 |
• |
1.2.2010 15:38:49
Doktory podle recenzi samotnych "pacientu" si hledam na w.znamylekar.cz . Nejaka sikovna zubarka by mela byt na poliklinice Olsanska 7, bez front a snad dobra prakticka by mohla byt MUDr.Noskova u Prokopova namesti, celkem dobra gynekolozka by mohla byt MUDr.Makalova (soukroma a bez poplatku, ale opovrhuje cimkoliv alternativnim a "prirodnim"). Treba ti to pomuze Skoly neporadim, zatim skolkujeme. R.
|
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
20.1.2010 9:08:27
Souhlas s Marií- taky se ZŠ spokojenost- mně se líbí, že tam každý zná každého, opravdu téměř rodinná atmosféra, jen doufám, že v hodnocení žáčků se časem přitvrdí- u prvňáků je to fajn, že nedostávají špatné známky
Myslím, že letos bude nových prvˇnáků dost, jen z naší školky z jedné třídy tam jdou 4 holky- my jdeme zítra |
abraka | 104065 |
15.1.2010 14:05:29
Ahoj, naléhavě prosím o radu!
Manžela pracovně přeložili do Prahy. Za 2 měsíce jsme se komplet přestěhovali a bydlíme na pomezí P2 a P3. Musím si zde najít školu (příští týden jsou zápisy!!!!!!!), lékaře praktického, stomatologa a gynekologa(resp.porodníka ) Může mi někdo doporučit??? Teď hoří školy a gyn. GYn nějakou hodnou a školu nějakou dobrou Slyšela jsem jména Kladská, Sázavská, Slovenská, Londýnská a Jiřího z Poděbrad. Poradíte??? Jsem opravdu v neskutečném presu. Děkuji! |
Marie |
• |
12.1.2010 8:29:20
Blíži se zápisy do škol,tak bych chtěla napsat recenzi na naši školu,protože je opravdu skvělá.Je to ZŠ a MŠ Žerotínova(tedy název je Chelčického a pracoviště je Žerotínova).Je tady pouze 1.stupeň,v každém ročníku je jedna třída,takže se děti z celé školy znají,paní učitelky i pan učitel mají naprostý přehled. Také to vypadá,že mají děti rádi:)V první třídě byl velmi pozvolný start,minimum domácích úkolů,prostě děti nezprudit hned na začátku a teď,když porovnám s dětmi kamarádek,nijak nezaostávají.Družina je taky v poho,spousta kroužků a aktivit.Jsme opravdu spokojený!
|
Luckaaa | 51335 |
7.1.2010 21:58:30
ahoj, moje děcka chodí na pražačku a jsme spokojení. hlavně děti, tak předepsaný oblečení nemáme, ale je fakt že pokud jsou tepláčky a sukýnky na gumu atd je vše nejejdnodušší a děvčátka nají v zástěrkách nebo sukýnkách teď v zimě výhodu. není nic jednoduššího než sundat šustky nebo oteplovačky a natáhnout sukýnku nebo zástěrku. si představte jak učitelka při převlékání ven pomáhá min. dvaceti tříleťákům, s punčocháčkama...ze stejnýho důvpdu jsem klučíkovi nakoupila teplejší a kvalitnější punčocháče,ve kterých bez ostudy pobíhá ve třídě, aby se nemusel převlékat do tepláků a zase na ven ty punčocháče už vidím jak kňučí : "mě to nefunguje"....když je teplo tak je to úplně jedno. myslím, že jde o to aby byli co nejvíce soběstační, prpo jejich dobrý pocit a i proto aby veškerý čas hraní nebo dovádění venku nestávili v šatně....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.