Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lei | 37503 |
6.12.2022 15:26:57
darinoo, ano, to také, neumím si představit v tom táhnout vyvary třeba, máme 7 a 10l hrnec na to.
|
Lei | 37503 |
6.12.2022 15:25:29
Moniko, ta jídla nebyla pokažená, ale zvláštně nebo nijace dochucená. Samo to mohlo být receptem, nezkusila jsem z toho třeba svíčkovou. Šlo o jeden salát, jednu pomazánku a jedno pečivo.
|
darinaa | 155453 |
6.12.2022 15:03:22
Termomix znám z ciziny, bylo kolem mne tenkrát pár o hodně mladších matek na mateřské co neuměly vařit a postupně si to navzájem vychválily a pořídily snad všechny. z tohoto hlediska super. Přišlo mi, že je to spíše na tyto začátky, ono to má dost malý objem, aby v tom člověk vařil pro početnější dospělou rodinu.
|
neznámá | 91073 |
6.12.2022 14:26:25
Len a otáčíš panettone hlavou dolu?
Já ho peču každoročně na Vánoce a Velikonoce z LM, vždy si říkám, že nebudu otáčet, vždy namachrovaně otočím a pak sbírám roztrhané panettone ze země a hážu ho slepicím. |
Fern | 155759 |
6.12.2022 14:22:15
TaJ, vím,že to nepíšeš zde poprvé,ale vždy při tvem vyctu vybavení vaší kuchyně mi to nedá a připomene mi to "vybavenou" kuchyň moji téměř 80lete máti,dnes už nebozky.
Prostě,jakmile si clovek zvykne na určitou úroveň vybavení el.pomocniky, tak u ní jsem si připadala v kuchyni jak Robin crusoe a vůbec mě tam nebavilo byt nějak aktivní a chtít přidat tzv.ruku k dilu - pracně cosi ohřívat v kastrulku, pak tu hrůzu se snažit rucne umýt, brrrr,radsi nevzpominat a o to víc nepochopím stejný přístup mnohem mladších ženských,třeba jako jsi ty a nepochybuju o tom,že vás takových je určitě mnohem víc. |
Fern | 155759 |
6.12.2022 14:11:46
Tohle "hrabani" nenavidim
S ryzi nemám nikdy problém,mám taky nejradši tu perboiled nastavím na minutkách 20 min a vždy ok. Totéž i s těstovinami,bramborami. A jelikož mám el.sklokeramiku,tak ryzi stačí přivést k varu a pak uz zcela vypnout a dal už "se vari" zdarma. Nikdy se mi nepodařilo ryzi pripalit,vždy je sypka; ryzovary mě tedy nikdy neoslovily,jsou to porad jen hrnce a záleží furt na člověku,jak s tím pracuje. |
Vranice | 21600 |
6.12.2022 14:08:01
Len, díky za sdílení zkušenosti s panettone, myslím, že tady si lidi spíš koupí hotové, než by kvůli tomu pořizovali pekárnu .
Tak ať se ti povede . |
Len | 108740 |
6.12.2022 13:48:49
Zrovna vytahuju pekarnu na panettone. Udela lepsi testo nez muj velmi kvalitni robot, mnohem mene casto se stava, ze se testo rozpadne, panettone testo na to trpi. Delam v ni i jina kynuta testa a v nouzi upecu chleba, ktery jinak delam rucne a pecu v remosce.
|
Len | 108740 |
6.12.2022 13:46:32
V ryzovaru se take da delat ryze s maslem a korenim, delam pravidelne pilau ryzi, coz je ryze na cibulce s turmerikem, rimskym kminem, bobkovym listem, skorici, hrebickem... Ja si puvodne koupila ryzovar pro sebe, ze si budu delat ryzi misto treba brambor a jejich ruznych uprav, ty totiz nemam rada a manzel zase nema rad ryzi. Dopadlo to tak, ze ted ji ryzi i on A ja se zbavila nutnosti mit neustale v pohotovosti brambory a pitta chleb.
|
Vranice | 21600 |
6.12.2022 13:33:06
TaJ, domácí pekárna je podle mě spotřebič za zenitem, pokud si nepotrpíte na kynutá těsta každý den. Nám nevyhovovala příliš tlustá kůrka chleba upečeného v pekárně. Po upečení byla fajn křupavá, jen se hodně drobila. Další dny už nic moc.
Když chceš udělat dobrý domácí chléb nejjednodušším způsobem, zkus podle receptu chleba bez hnětení (třeba od pana Cuketky). Kdo dělá často kynuté knedlíky a buchty, místo pekárny má na lince robot s dobrým hnětačem. Výhoda pekárny je akorát při použití hotové chlebové směsi, nasypeš, přidáš vodu a za 3 hodiny máš voňavý chléb doma. V létě udělá pekárna marmeládu z ovoce bez toho, aby to musel člověk hlídat, podobně uvaří rýžovou nebo ovesnou kaši. Je dobré zvážit, jak často tyhle funkce využijete. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.